הכיסא הריק

EdisonGirl

New member
אתה! ../images/Emo190.gif

אוקיי, בגלל שאתה ממילא מוכרח לענות על הכל, בוא נתעלל בך קצת.. תהנה!
0. מה שלומך? 1. תאריך לידה: 2. מקום ושעת לידה: 3. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? 4. ועכשיו, מה אתה רוצה להיות\לעשות בחיים? 5. תכונה אחת שאתה אוהב שיש בך: 6. עוד תכונה שאתה אוהב שיש בך: 7. תכונה נוספת שאתה אוהב שיש בך: 8. תכונה (אחת או יותר) שהיית מת להיפטר ממנה בהקדם: 9. תכונה שאתה סתם לא אוהב שיש בך: 10. תכונה (אחת או יותר) שהייתה בך ושינית: 11. סרט שעולה לך עכשיו לראש (שאהבת): 12. נו, טוב, ואם עולה לך גם סרט ששנאת, אז זה המקום: 13. יום שישי ה-13- מאמין באמונות שיש בקשר אליו? 14. ואם כבר- התעסקת פעם המיסטיקה? או עדיין? אם כן, במה? 15. מאמין באלוהים? אם כן, למה? 16. אוהב את עצמך? כמה אוהב את עצמך?
17. יוצא לך לאהוב דמויות רעות בספרים\סרטים? אם כן, את מי ולמה? 18. איזה חיה אתה הכי אוהב? 19. איפה היית רוצה לגור, ובְמה? 20. יש לך רישיון? אם כן, באיזו מכונית אתה נוהג\אוהב לנהוג? 21. נהנה לבזבז שעות על צפיה בספורט ב- TV?
22. הידע האחרון שרכשת- מהו? מתי? 23. ממתי אתה חנון? מרוצה מהסידור? 24. מה היו המקצועות שהכי אהבת ב- 12 שנות הלימוד? 25. כמה פעמים קרה לך שהחלטת ש"זה המקצוע של חייך"? מי היו הקורבנות (מקצועות)? 26. איפה פתחת ת'חשבון בנק שלך? מתי? באיזה סניף? מה מס' החשבון? 27. יש לך כרטיס אשראי, כי גם ת'מספר שלו אנחנו נשמח לקבל..
28. טוב, נו, אם כבר נגענו בנושא.. מהו החפץ בעל הערך הרב ביותר בשבילך? למה? ואם יש סיפור מאחוריו- ספר.. 29. מי האדם שאתה הכי מעריך (ואם יש כמה, אז תתמקד בשנה האחרונה)? 30. קרה לך משהו ששינה את חייך? כמה?! באמת?! יופי! זה הזמן לספר! 31. מה לא תסכים לעשות בשום אופן, גם לא תמורת סכום כסף רציני (ב- $, כשאתה חי בישראל..
)? 32. מה אתה הכי נהנה לאכול? ולשתות? 33. מה הדבר שהכי מגעיל אותך, אם יש דבר כזה? (לא רק אוכל. לא, לא, לא יכול להיות שאוכל זה הדבר שהכי מגעיל אותך!) 34. אילו יכולת במחיאת כף להפוך את חייך למושלמים- מה היה במציאות הזו? איך היא הייתה נראית? 35. מה עוצר בעדך מלגרום למציאות שלך להיראות כמו שאתה רוצה שתיראה (אם היא לא)? 36. מה (גופנית) אתה הכי אוהב בעצמך? ולמה? (מה הכי לא כבר אמרת, נכון?) 37. היית פעם בחוגים\קורסים? אילו? אהבת? 38. איזה עקרון מניע אותך בחיים, וגורם לך לעשות הרבה מהדברים שאתה עושה? 39. ההודעה הראשונה שלך בפורומים של תפוז- שים אותה כאן. 40. מה ההמצאה שאתה הכי מתחבר אליה? למה? 41. בת הזוג האידיאלית מבחינך- איך היא נראית? אילו תכונות חשוב לך שיהיו לה? איך היה חשוב לך שתתפוס אותך (כלומר, מה חשוב לך שהיא תחשוב עליך, מה אתה אמור להיות בעיניה, מה אתה לא רוצה שתחשוב עליך)? 42. מי קרציה? מי? ואת מי בא לך לרצוח עכשיו? את מי?
ואגב, מה שלומך עכשיו?

מתי מישהו אמר שאני חייב?

אם אני עונה על שאלה זה בגלל שאני רוצה... היום התבטלה לי ההרצאה, אז במילא אין לי מה לעשות, אז אני שורף כאן את הזמן. 0. מה שלומך? יכול להיות יותר טוב 1. תאריך לידה: 1.10.1985 2. מקום ושעת לידה: בית חולים הלל יפה, שעה 2 בלילה 3. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? בדיוק מה שאני היום... איזה כיף 4. ועכשיו, מה אתה רוצה להיות\לעשות בחיים? בדיוק את מה שאני לומד... איזה כיף 5. תכונה אחת שאתה אוהב שיש בך: יכולת להתחבר עם כל צד של אוכלסיה שקיים 6. עוד תכונה שאתה אוהב שיש בך: היכולת להיות ציני או רציני מתי שבא לי 7. תכונה נוספת שאתה אוהב שיש בך: יש בי גם את הרצון וגם את היכולת לגרום לאנשים לחייך 8. תכונה (אחת או יותר) שהיית מת להיפטר ממנה בהקדם: חוסר הביטחון העצמי שלי בתחומים מסויימים 9. תכונה שאתה סתם לא אוהב שיש בך: אני יותר מדיי דאגן, תמיד דואג מה יקרה 10. תכונה (אחת או יותר) שהייתה בך ושינית: חוסר ביטחון באנשים 11. סרט שעולה לך עכשיו לראש (שאהבת): הסרט הראשון שעלה לי לראש היה סיןסיטי, למרות שהיו סרטים שאהבתי יותר. 12. נו, טוב, ואם עולה לך גם סרט ששנאת, אז זה המקום: לב אמיץ... לא שנאתי אותו, פשוט הוא שעמם אותי משום מה... 13. יום שישי ה-13- מאמין באמונות שיש בקשר אליו? לא ממש, 13 והחזקה השנייה של 13 הם מספרי המזל שלי. 14. ואם כבר- התעסקת פעם המיסטיקה? או עדיין? אם כן, במה? כן התעסקתי... אבל לא יותר מדיי, אני כבר לא מתעסק כי זה אסור על פי האמונה אז אני משתדל כמה שפחות... התעסקתי בעיקר בניסיון לפרש חלומות (הייתי נורא טוב בזה), קריאת כף יד (הייתי גרוע) פתיחה בקלפים (לא יצא לי לנסות). 15. מאמין באלוהים? אם כן, למה? כן, אני מאמין... למה? קשה להסביר... אפשר להגיד שזה בגלל שאני מאמין שאלוהים הוא מי שאחראי לכך שדברים קורים בדיוק איך שצריך, גם אם לא בדיוק כפי שאנחנו רוצים... ואני מאמין שבזכותו ורק בזכותו הגעתי לאיפה שאני, גם אם עשיתי את זה בדרך קשה הרבה יותר ממה שצריך. 16. אוהב את עצמך? כמה אוהב את עצמך? אוהב נורא את עצמי. 17. יוצא לך לאהוב דמויות רעות בספרים\סרטים? אם כן, את מי ולמה? הווווו הו! שאלה מצוינת! יוצא לי הרבה פעמים לאהוב דמויות רעות, ביחוד בגלל המוח המבריק שלהם, אני מעריץ אנשים שיכולים לתמרן את העולם כך שיענה לרצונות שלהם. אני אזכיר אחד שאני מעריץ ולא אומר למה ומאיפה הוא כדיי לא לעשות ספוילרים לאף אחד... מי שמכיר אותו מכיר: פיטר באליש (אצבעון) 18. איזה חיה אתה הכי אוהב? לטאה, היא משתלבת עם הסביבה ומביאה מזל אני חושב שהיא מזכירה אותי בצורה מסוימת... 19. איפה היית רוצה לגור, ובְמה? אין לי מושג האמת... באמת שאין לי מושג. 20. יש לך רישיון? אם כן, באיזו מכונית אתה נוהג\אוהב לנהוג? כן יש לי רשיון ואני נוהג במסדה 323. 21. נהנה לבזבז שעות על צפיה בספורט ב- TV? אף פעם!!! אלא אם כן את מכנה קרב רובוטים ספורט... 22. הידע האחרון שרכשת- מהו? מתי? שיש דבר כזה שנקרא כוח אטומי אשר תקף רק במרחקים ממש ממש ממש ממש ממש קטנים בין חלקיקים שמרכיבים את האטום והוא חזק פי כמה וכמה מהכוח הדחייה והמשיכה החשמלי וזה למה בעצם גרעין האטום יכול להתקיים למרות שהוא מורכב מפרוטונים (וניוטריונים) שבעיקרון היו צריכים לדחות אחד את השני. למדתי את זה אתמול בסביבות חצות... 23. ממתי אתה חנון? מרוצה מהסידור? תמיד הייתי חנון, עכשיו אני הרבה פחות מפעם... כן, מרוצה מהסידור... זה עזר לי לבנות אופי. 24. מה היו המקצועות שהכי אהבת ב- 12 שנות הלימוד? הנדסה, מתמטיקה, אלקטרוניקה ותנ"ך 25. כמה פעמים קרה לך שהחלטת ש"זה המקצוע של חייך"? מי היו הקורבנות (מקצועות)? פעמיים: הנדסה ואלקטרוניקה... בהנדסה אני עוסק עכשיו אולם באלקטרוניקה אני לא סובל עכשיו ואני שמח שלא בחרתי להמשיך בתחום זה. 26. איפה פתחת ת'חשבון בנק שלך? מתי? באיזה סניף? מה מס' החשבון? בנק דיסקונט, לפניי שנה, סניף מספר 5, מספר החשבון הוא 743327 27. יש לך כרטיס אשראי, כי גם ת'מספר שלו אנחנו נשמח לקבל.. כן יש לי... המספר הוא 1002-303-6713 28. טוב, נו, אם כבר נגענו בנושא.. מהו החפץ בעל הערך הרב ביותר בשבילך? למה? ואם יש סיפור מאחוריו- ספר.. לא ממש חשבתי על זה... אבל אני מניח שהשעון שלי, אני פשוט חי על פי שעונים... 29. מי האדם שאתה הכי מעריך (ואם יש כמה, אז תתמקד בשנה האחרונה)? אבא שלי 30. קרה לך משהו ששינה את חייך? כמה?! באמת?! יופי! זה הזמן לספר! הקבלה לפקולטה להנדסה אזרחית במקום לפקולטה להנדסת מכונות... למדתי שיש אנשים טובים בכל שכבות האוכלסיה, הכרתי שם חברים טובים שעד עכשיו עוזרים לי בתואר... למדתי שהדרך הקלה ביותר, היא לאו דדוקא הדרך הטובה ביותר ושמשיגים משהו (מעבר להנדסת מכונות) בדרך הקשה, זה הרבה פעמים הרבה יותר טוב.

אורך ההודעה הוא עד 6500 תווים

31. מה לא תסכים לעשות בשום אופן, גם לא תמורת סכום כסף רציני (ב- $, כשאתה חי בישראל.. )? לשחות בים של מזרקים נגועים באיידס 32. מה אתה הכי נהנה לאכול? ולשתות? הכי אוהב לאכול: סטייק, הכי אוהב לשתות: שוקו 33. מה הדבר שהכי מגעיל אותך, אם יש דבר כזה? (לא רק אוכל. לא, לא, לא יכול להיות שאוכל זה הדבר שהכי מגעיל אותך!) לא יודע... אני מניח שדברים קטנים ורירים שזוחלים... 34. אילו יכולת במחיאת כף להפוך את חייך למושלמים- מה היה במציאות הזו? איך היא הייתה נראית? תהיה לי שם אישה שאוהבת אותי ואני אותה, עם חיי מין מושלמים, תהיה לי עבודה עם שכר שיספיק לי מעל ומעבר כדיי לפרנס אותה ואת 2 הבנות החמודות שלי, אני אעשה איזשהי תגלית שתסחוף את העולם כך שהשם שלי יזכר לדורי דורות... זה בהחלט יהיה מעל ומעבר למה שאני רוצה. 35. מה עוצר בעדך מלגרום למציאות שלך להיראות כמו שאתה רוצה שתיראה (אם היא לא)? ובכן... העולם באשר הוא כמובן... 36. מה (גופנית) אתה הכי אוהב בעצמך? ולמה? (מה הכי לא כבר אמרת, נכון?) אני מתלבט בין 2 דברים... השפתיים שלי והידים שלי... הידים שלי כי הן הדבר שהכי משמש אותי ביום יום והשפתיים בגלל שבנות מתות עליהן. 37. היית פעם בחוגים\קורסים? אילו? אהבת? כן, הייתי פעם בקורסים קורסים שאהבתי: אשנב למדע, אלקטרוניקה, רובוטיקה, דרמה, שחמט קורסים שלא אהבתי: הישרדות (משהו דומה לקרב מגע) 38. איזה עקרון מניע אותך בחיים, וגורם לך לעשות הרבה מהדברים שאתה עושה? what goes around, comes around 39. ההודעה הראשונה שלך בפורומים של תפוז- שים אותה כאן. נראה לך אני זוכר? תחפשי את ההודעה הראשונה של המשתמש הראשון שלי (true fate) אם כל כך בא לך. 40. מה ההמצאה שאתה הכי מתחבר אליה? למה? אני משער שטלווזיה, כי גדלתי עליה יותר מעל כל דבר אחר. 41. בת הזוג האידיאלית מבחינך- איך היא נראית? אילו תכונות חשוב לך שיהיו לה? איך היה חשוב לך שתתפוס אותך (כלומר, מה חשוב לך שהיא תחשוב עליך, מה אתה אמור להיות בעיניה, מה אתה לא רוצה שתחשוב עליך)? מטר 60 פלוס מינוס, שיער שחור, חום או אדום, עיניים שאפשר לבהות בהן ופשוט להתאהב, גוף נחמד שאפשר לחבק... מצידי שתהיה שמנמנה, אבל לא יותר מדיי, חזה נורמלי עדיף C++ (בדיחת מתכנתים?). חשוב לי שתהיה מצחיקה, צינית, שתאהב לצחוק, שתהיה עם ראש פתוח כלומר... היא יכולה להיות עקשנית מאד, אבל לפחות שתדע להקשיב לאחרים לפניי שהיא תעמוד על שלה בכל מחיר, שתהיה נחמדה לזולת ושלא תשפוט אנשים מיד, שיהיו לה שאיפות בחיים, שתאהב להתחבק ולהתכרבל ולהתמזמז שעות על גביי שעות, שתהיה חרמנית ותדע להביע את זה, שתהיה נאמנה לי, לעצמה ולמה שהיא רוצה בחיים. אני רוצה שתחשוב עליי שאני מתוק, מצחיק משוגע ומקסים ושתדע שאני לא רוצה ולא ארצה אי פעם לפגוע בה, למרות שלפעמים אני אפגע בלי כוונה, שתבטח בי ברגעים שקשה לה ותדע שאני שם בשבילה ושתחשוב שאני מושך וסקסי... מה עוד צריך? אני אמור להיות בעיניה: חבר בעת צרה, מאהב ומישהו לרדת עליו ולצחוק איתו. אני לא רוצה שתחשוב עליי כמשהו מובן מאליו... שאפשר להתייחס אליו בזלזול, רק בגלל שאני נחמד וסלחתי פעם אחר פעם, כי בסופו של דבר גם לי יש גבולות, אני לא רוצה שתחשוב עליי שאני תלותי ונודניק. 42. מי קרציה? מי? ואת מי בא לך לרצוח עכשיו? את מי? מי קרציה? אחותי הקטנה את מי בא לי לרצוח עכשיו? את עוז... כמו תמיד ואגב, מה שלומך עכשיו? יכול להיות יותר טוב

אם היה לי שקל על כל איום ברצח שלו

היה לי מלאנתלפים שקלים. (מלאנתלפים זה מה שקורה שמחלקים 3 באיקס כאשר איקס שואף לאפס)

MajorWinters

New member
אז דביר...

1. אתה בא לפה הרבה? 2. מה פרח יפה כמוך עושה במקום כזה? 3. זה כאב כשנפלת מגן עדן? 4. זה יכאב אם אני אתן לך בעיטה בשוק? 5. מה הלהקה האהובה עלייך? 6. דמיין לך מצב: נסעת לראות את הלהקה האהובה עלייך, הרמת טרמפ מזקן מוזר שנוהג במשאית, שאמר שהוא במקרה עובר בלאס ווגאס. אתם נוסעים כמה שעות ואז הוא מבין שהוא לא יקבל ממך את העינוג האוראלי לו הוא ציפה. הוא מתחיל להפשיט אותך בכח, ורגע לפני שהוא מוריד לך את התחתונים אתה משתחרר מהאוטו. עכשיו אתה בחור צעיר עם ישבן שרירי, וכמה חבורות לא נעימות מההמלטות, מסתובב באמצע מדבר שעוברות בו שתי מכוניות ביום, ואף אחד לא מגיע לאן שאתה צריך... ביום חם, בלילה קר, ובשאר הזמן זקנים סוטים חמים לך על התחת. מה תעשה? 7. שאלה 6 אבל בורוד. 8. שאלה 7 אבל בפקולטה להנדסה בטכניון.

is it a gun in your poket?

1. אתה בא לפה הרבה? אחד חלקי איקס, כאשר איקס שואף לאפס... 2. מה פרח יפה כמוך עושה במקום כזה? מנסה להכניס קצת צבע לפורום מלא בעשבים שוטים 3. זה כאב כשנפלת מגן עדן? לא... אבל זה בהחלט מסביר למה הפרצוף שלי נראה מעוך. 4. זה יכאב אם אני אתן לך בעיטה בשוק? לך יותר... כי אני לא אפספס ואפגע בביצים! 5. מה הלהקה האהובה עלייך? אין לי ממש להקה אהובה... אני בדרך כלל שומע מה שמתחשק לי 6. דמיין לך מצב: נסעת לראות את הלהקה האהובה עלייך, הרמת טרמפ מזקן מוזר שנוהג במשאית, שאמר שהוא במקרה עובר בלאס ווגאס. אתם נוסעים כמה שעות ואז הוא מבין שהוא לא יקבל ממך את העינוג האוראלי לו הוא ציפה. הוא מתחיל להפשיט אותך בכח, ורגע לפני שהוא מוריד לך את התחתונים אתה משתחרר מהאוטו. עכשיו אתה בחור צעיר עם ישבן שרירי, וכמה חבורות לא נעימות מההמלטות, מסתובב באמצע מדבר שעוברות בו שתי מכוניות ביום, ואף אחד לא מגיע לאן שאתה צריך... ביום חם, בלילה קר, ובשאר הזמן זקנים סוטים חמים לך על התחת. מה תעשה? אני עולה כמובן על אחת המכוניות שמגיעות לאיפה שאני לא צריך... לפחות שם לא יהיה חם ביום, קר בלילה למרות שזה לא יפתור את בעית הסוטים הזקנים... 7. שאלה 6 אבל בורוד. בורוד הא? אם כך אני כמובן אלך במדבר עד שאגיע לנווה מדבר מקסים עם יפיפיות מולטיות שיגרשו את הזקנים ויענגו אותי עד סוף ימי. 8. שאלה 7 אבל בפקולטה להנדסה בטכניון. טוב... כאן כבר אין יפיפיות... עזוב יפיפיות... כאן אין בנות... אם כך אני פשוט אפרוץ לחדר של אחד המרצים שלי, אפתח את המגירה ואכין לי מכנסים משיעורי בית ומבחנים של הסמסטר! אם אני אתפס אני פשוט אומר שנהג משאית ורוד הוריד אותי בפקולטה להנדסת מכונות בטכניון...

למה אתה כבר לא אוהב אותי?

אמ. אם תענה אני אמשיך בשאלות, כרגע אני לא מצפה לתשובה יותר מדי.

למעלה