אורך ההודעה הוא עד 6500 תווים
31. מה לא תסכים לעשות בשום אופן, גם לא תמורת סכום כסף רציני (ב- $, כשאתה חי בישראל.. )? לשחות בים של מזרקים נגועים באיידס 32. מה אתה הכי נהנה לאכול? ולשתות? הכי אוהב לאכול: סטייק, הכי אוהב לשתות: שוקו 33. מה הדבר שהכי מגעיל אותך, אם יש דבר כזה? (לא רק אוכל. לא, לא, לא יכול להיות שאוכל זה הדבר שהכי מגעיל אותך!) לא יודע... אני מניח שדברים קטנים ורירים שזוחלים... 34. אילו יכולת במחיאת כף להפוך את חייך למושלמים- מה היה במציאות הזו? איך היא הייתה נראית? תהיה לי שם אישה שאוהבת אותי ואני אותה, עם חיי מין מושלמים, תהיה לי עבודה עם שכר שיספיק לי מעל ומעבר כדיי לפרנס אותה ואת 2 הבנות החמודות שלי, אני אעשה איזשהי תגלית שתסחוף את העולם כך שהשם שלי יזכר לדורי דורות... זה בהחלט יהיה מעל ומעבר למה שאני רוצה. 35. מה עוצר בעדך מלגרום למציאות שלך להיראות כמו שאתה רוצה שתיראה (אם היא לא)? ובכן... העולם באשר הוא כמובן... 36. מה (גופנית) אתה הכי אוהב בעצמך? ולמה? (מה הכי לא כבר אמרת, נכון?) אני מתלבט בין 2 דברים... השפתיים שלי והידים שלי... הידים שלי כי הן הדבר שהכי משמש אותי ביום יום והשפתיים בגלל שבנות מתות עליהן. 37. היית פעם בחוגים\קורסים? אילו? אהבת? כן, הייתי פעם בקורסים קורסים שאהבתי: אשנב למדע, אלקטרוניקה, רובוטיקה, דרמה, שחמט קורסים שלא אהבתי: הישרדות (משהו דומה לקרב מגע) 38. איזה עקרון מניע אותך בחיים, וגורם לך לעשות הרבה מהדברים שאתה עושה? what goes around, comes around 39. ההודעה הראשונה שלך בפורומים של תפוז- שים אותה כאן. נראה לך אני זוכר? תחפשי את ההודעה הראשונה של המשתמש הראשון שלי (true fate) אם כל כך בא לך. 40. מה ההמצאה שאתה הכי מתחבר אליה? למה? אני משער שטלווזיה, כי גדלתי עליה יותר מעל כל דבר אחר. 41. בת הזוג האידיאלית מבחינך- איך היא נראית? אילו תכונות חשוב לך שיהיו לה? איך היה חשוב לך שתתפוס אותך (כלומר, מה חשוב לך שהיא תחשוב עליך, מה אתה אמור להיות בעיניה, מה אתה לא רוצה שתחשוב עליך)? מטר 60 פלוס מינוס, שיער שחור, חום או אדום, עיניים שאפשר לבהות בהן ופשוט להתאהב, גוף נחמד שאפשר לחבק... מצידי שתהיה שמנמנה, אבל לא יותר מדיי, חזה נורמלי עדיף C++ (בדיחת מתכנתים?). חשוב לי שתהיה מצחיקה, צינית, שתאהב לצחוק, שתהיה עם ראש פתוח כלומר... היא יכולה להיות עקשנית מאד, אבל לפחות שתדע להקשיב לאחרים לפניי שהיא תעמוד על שלה בכל מחיר, שתהיה נחמדה לזולת ושלא תשפוט אנשים מיד, שיהיו לה שאיפות בחיים, שתאהב להתחבק ולהתכרבל ולהתמזמז שעות על גביי שעות, שתהיה חרמנית ותדע להביע את זה, שתהיה נאמנה לי, לעצמה ולמה שהיא רוצה בחיים. אני רוצה שתחשוב עליי שאני מתוק, מצחיק משוגע ומקסים ושתדע שאני לא רוצה ולא ארצה אי פעם לפגוע בה, למרות שלפעמים אני אפגע בלי כוונה, שתבטח בי ברגעים שקשה לה ותדע שאני שם בשבילה ושתחשוב שאני מושך וסקסי... מה עוד צריך? אני אמור להיות בעיניה: חבר בעת צרה, מאהב ומישהו לרדת עליו ולצחוק איתו. אני לא רוצה שתחשוב עליי כמשהו מובן מאליו... שאפשר להתייחס אליו בזלזול, רק בגלל שאני נחמד וסלחתי פעם אחר פעם, כי בסופו של דבר גם לי יש גבולות, אני לא רוצה שתחשוב עליי שאני תלותי ונודניק. 42. מי קרציה? מי? ואת מי בא לך לרצוח עכשיו? את מי? מי קרציה? אחותי הקטנה את מי בא לי לרצוח עכשיו? את עוז... כמו תמיד ואגב, מה שלומך עכשיו? יכול להיות יותר טוב