עוד יום... עוד שאלון
1. אתה יודע, פעם היה לי בכיתה דביר. בכיתה א' או משו. הוא תלש למורה את העגילים מהאוזניים זה אומר ךֳ משו? כן... שיש יותר מדביר אחד בעולם 2. למה אתה בעצם לא לומד כימיה? כי אני שונא, אבל ממש אבל ממש שונא כימיה 3. ולמה באמת באמת? כי אני באמת, אבל באמת באמת שונא כימיה. 4. אתה לא חושב שזה באמת חבל? בלבלת אותי... 5. למה אתה גר איפה שאתה גר? כי אחרת אני אאחר להרצאות בטכניון אפילו יותר מהרגיל... 6. אם ההורים שלך היו מחליטים איפה תגור, איפה היית גר? כנראה באותו מקום, רק עם שותף שידאג שהחדר שלי ישאר מסודר תמיד! 7. את מי אתה שונא?[בני אדם!] מרצים שחושבים שהכל טריוואלי... 8. את מי אתה אוהב?[גם פה!] מי שצריך לדעת יודע... 9. את מה אתה שונא?[עכשיו לא בני אדם!] שבלולים... ביחוד כאילו בשם לולו, ובפרט כאילה משוגעים 10. את מה אתה אוהב?[חז"ל! כלומר, כנ"ל!] כל דבר רך שאפשר לישון עליו בהנאה, וזה כולל גם בנות אדם... 11. שוקו בשקית או שקית בשוקו? שוקו בכפית 12. כמה ספרות אחרי הנקודה בפי אתה זוכר? + הדגם -> 3. אני זוכר 5 ספרות אחריי הנקודה החל מהשנה: 3.14159, לפניי שנה זכרתי רק 2: 3.14 13. אם בני האדם היו נעלמים פתאום לשעה אחת מן העולם ליקום מקביל, מה היית עושה בשעה הזו? רק שעה? ובכן הייתי גונב מצלמה ומתקין אותה באחת מקלחות של מישהי כוסית... אם הייתה לי יותר משעה הייתי מתקין ביותר... 14. אתה לא חושב שזה קצת מוזר מצדך? כן... אבל אני חרמן, מה אני יכול לעשות? 15. פעם מישהו קרא לך מוזר? את, לפניי שנייה ולנפיי זה עוד כמה עשרות אנשים 16. פעם פצעת בן אדם כ"כ קשה עד שנשארה לו צלקת לעולמי עד? המממ... דווקא זה סיפור עצוב, פצעתי את אחותי הקטנה ככה, אבל לא בכוונה. היא אהבה שאני אעשה לה רוח עם השמיכה, פעם אחת השמיכה פגעה במנורה והיא התפוצצה ואחותי הקטנה והחמודה נכוותה בכתף ומאז נשארה לה צלקת קטנה מהכוויה. 17. אילו דברים אתה יכול לבשל? מרק... אם את מחשיבה את זה כבישול... 18. תתאר את עצמך, כמו שהיית רוצה, בעוד 10 שנים! עוד 10 שנים? ובכן... אני בדיוק אסיים צבא, אז זה אומר שאני אצא לשוק סוף סוף... אם זה היה תלוי בי אז כנראה הייתי במשרה טובה באיזה חברה מובילה... אפילו לא אכפת לי להיות במשרה זוטרה, אבל שיעריכו אותי ומה שאני אעשה יהיה חשוב/ אני ארוויח כסף טוב. 19. תתאר את עצמך, הפעם בצורה ריאליסטית - מה שלדעתך יש לו את הסבירות הכי גדולה להתרחש, בעוד 10 שנים! אני כנראה אהיה עם ילד בן שנה או שנתיים, לאחר שנישאתי למישהי במהלך השירות הצבאי שלי... לפניי שנתיים הייתה לי האפשרות להשתחרר מהשיבוץ הצבאי הדפוק שקיבלתי, והחלטתי לקחת את היוזמה וממש לצאת ממנו... הבאתי קורות חיים לכל מיני חברות ואחת הסכימה בטובה לקחת אותי במשרה חלקית... אני ואשתי מחזיקים בשלב זה מעמד עם הילד רק בזכות אלהים ובתקווה דברים ישתפרו בהמשך... 20. תסביר לי למה לילה עדיף על בוקר או להיפך! בלילה כולם ישנים ואפשר ללמוד בשקט, בבוקר לא קופאים ואפשר לישון בכיף. 21. כמה שפות ואילו שפות אתה דובר? 2: אנגלית ועברית