הכיסא הריק

Nimst

New member
משהו קליל בחזרה

סקס---------------> אממ.. השאלה היא אם אני בעד? כן, למה לא P-: + סמים--------------> אוי ואבוי. נתת לי שאלון של דיכוטומיות. אתה מנסה להרוג אותי? - רוק---------------> + רוק ישראלי--------> + בטלה--------------> בהתחלה + ואז - רפואה אלטרנטיבית--> - שיעמום------------> באופן עקרוני מן הסתם -. אבל יש דברים יותר גרועים. בדידות------------> - שינאה-------------> - רגשנות------------> + (כן, כן) אוכל--------------> + שתיה--------------> + שתיה חריפה--------> + 1-אופי 2-יופי-----> אני בעד?.. כמו שהתלמידים שלי בכיתה ד' אמרו לי - "יותר חשוב להיות חכם, אבל אם מישהו לא חכם אז עדיין נהיה חברים שלו!" שאלונים בסגנון----> -, כי קשה לי מדי. אני מסתייגת מהכל. אהבה עצמית--------> + תאגידים-----------> - - - אוכלוסיה כללית----> - ציור--------------> +, חבל שאין לי שום כישרון בכיוון בישול-------------> + כנ"ל P-: משחקי חברה--------> +! שיגרה-------------> - גברים-------------> יש איתם בעיות, אני לא יודעת. נשים--------------> יש איתו בעיות, אני לא יודעת. ילדים-------------> בשבילי או אצל אחרים? כלבים-------------> +++ חתולים------------> ++ אמריקה------------> שאלות קשות אתה שואל. ארופה-------------> +, רק לא ברטסלבה): אדריכלות----------> כדאי שתהיה, לא? כתיבה-------------> +, חבל שגם כאן אין לי שום כישרון. קריאה-------------> ++++++++ צרובים------------> - בתי קולנוע--------> + ספורט-------------> - טלויזיה-----------> ממש ממש תלוי מה. באופן כללי - משחקי מחשב--------> לא מכירה כמעט, חוץ מהנוסטלגים שהיו לי כשהייתי קטנה. דייב ופרינס
מה, זהו?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

1

אנרכיה----------------------> שילטון----------------------> דיקטטורה--------------------> אוכל תעשיתי-----------------> אוכל בייתי------------------> יש קשר בין אוכל לסקס--------> אבל אוכל יותר טוב-----------> יותר מנחם-------------------> מים מינרלים-----------------> רסטות-----------------------> טיפוח עצמי------------------> כלי נשק---------------------> מלחמות----------------------> היפים-----------------------> קוביה הונגרית---------------> מוזיאונים-------------------> בליינד דייטים---------------> אוריגמי---------------------> סושי------------------------> אומניות לחימה---------------> קיל ביל---------------------> קיל ביל 2-------------------> סרטי המשך-------------------> סרטי המשך טרילוגיות---------> כדורגל----------------------> כדורסל----------------------> עממיות---------------------->

Nimst

New member
../images/Emo6.gif

אנרכיה----------------------> - שילטון----------------------> תלוי איזה דיקטטורה--------------------> תלוי של מי
אוכל תעשיתי-----------------> - אוכל בייתי------------------> + יש קשר בין אוכל לסקס--------> + אבל אוכל יותר טוב----------->
יותר מנחם------------------->
מים מינרלים-----------------> +++ רסטות-----------------------> - טיפוח עצמי------------------> + כלי נשק---------------------> - מלחמות----------------------> + סתם, נו. - היפים-----------------------> + קוביה הונגרית---------------> + מוזיאונים-------------------> יש ויש בליינד דייטים--------------->
אוריגמי---------------------> +! למרות שאני גרועה\: סושי------------------------> - אומניות לחימה---------------> +, אבל לא בשבילי קיל ביל---------------------> לא ראיתי (שש) קיל ביל 2-------------------> לא ראיתי (שש) סרטי המשך-------------------> בדרך כלל - סרטי המשך טרילוגיות---------> לטרילוגיות יש פוטנציאל + כדורגל----------------------> - כדורסל----------------------> + עממיות---------------------->
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ב

פסיכולוגיה בגרוש------------> התחלות במקומות ציבוריים-----> התחלות אקטיביות-------------> אורך חיים עירוני------------> פלאפונים--------------------> צ'אטים----------------------> תכשיטים---------------------> איפור-----------------------> עגילים----------------------> פירסינג---------------------> קעקועים---------------------> פילינג----------------------> צבע לשיער-------------------> צבע לשיער לא טבעי(כחול וכ'ו)> חינה------------------------> חתונות----------------------> הלוויות---------------------> ארועים משפחתיים מצומצמים----> ארועים משפחתיים גדולים------> באדי בילדרים----------------> שומן------------------------> שמנים-----------------------> דיאטות----------------------> כושר (עצמאי)----------------> חדר כושר--------------------> קבוצות תמיכה----------------> פסיכולוגים------------------> פסיכים---------------------->

Nimst

New member
יש להכניס נושא להודעה

פסיכולוגיה בגרוש------------> ++
התחלות במקומות ציבוריים-----> לא עובד בדרך כלל, אני חושבת התחלות אקטיביות-------------> יש דרך אחרת? אורך חיים עירוני------------> + פלאפונים--------------------> - צ'אטים----------------------> - תכשיטים---------------------> תלוי איפור-----------------------> תלוי): עגילים----------------------> באופן עקרוני +, אבל לי נסתמו החורים מזמן. פירסינג---------------------> זו שאלה קשה. קעקועים---------------------> גם זו. פילינג----------------------> + צבע לשיער-------------------> צריך לנסות פעם. צבע לשיער לא טבעי(כחול וכ'ו)> צריך לנסות פעם. חינה------------------------> + חתונות----------------------> זו שאלה ממש קשה. הלוויות---------------------> כן, אני בעד הלוויות. (?) ארועים משפחתיים מצומצמים----> + (מאי
) ארועים משפחתיים גדולים------> - באדי בילדרים----------------> - שומן------------------------> -, הוא מפריע לדיסקציות. שמנים-----------------------> - דיאטות----------------------> - כושר (עצמאי)----------------> ממש במידה. חדר כושר--------------------> אני לא אוהבת את הרעיון, אבל זה יותר נוח מלעשות את זה לבד. קבוצות תמיכה----------------> לא ניסיתי, אבל זה נשמע יעיל + פסיכולוגים------------------> + פסיכים----------------------> + הודגש באמצעות מדגישומטיק

III

זקנים-----------------------> בתי אבות--------------------> בתי קברות-------------------> ציורי קיר-------------------> מחאות ונדליסטיות------------> הודו------------------------> קאמה סוטרה------------------> תה--------------------------> קפה-------------------------> סגריות----------------------> סיגרים----------------------> מקטרת-----------------------> טבק-------------------------> שוקולד----------------------> עוגות-----------------------> עוגיות----------------------> עטים נובעים-----------------> פורמליות--------------------> פתיחות רגשית---------------->

Nimst

New member
סטגדיש

זקנים-----------------------> GOMERS בתי אבות--------------------> אוי ואבוי. בתי קברות-------------------> אוי ואבוי. ציורי קיר-------------------> של דורית
מחאות ונדליסטיות------------> ילדותי. הודו------------------------> אני לא יודעת, לא הייתי. קאמה סוטרה------------------> אני לא יודעת, לא ניסיתי. תה--------------------------> נענע + קפה-------------------------> +++++++++ סגריות----------------------> ----- סיגרים----------------------> ------ מקטרת-----------------------> --- טבק-------------------------> ----- שוקולד----------------------> +++++++ עוגות-----------------------> + עוגיות----------------------> + עטים נובעים-----------------> אני לא חושבת שאי פעם היה לי אחד. פורמליות--------------------> אבוי - פתיחות רגשית----------------> + הודגש באמצעות מדגישומטיק

זה מאוד מזכיר לי

את הסימס, איך שלכל דבר יש או - או + ואחרי שמרביצים קפה מקבלים +++++++

D

לפטופים---------------------> מחשבים----------------------> בלט-------------------------> בלט מודרני------------------> ריקוד-----------------------> שירה------------------------> מועדוני קריוקי--------------> הומור שחור------------------> מסעדות דגים-----------------> חוף-------------------------> בוקר------------------------> לילה------------------------> צבא-------------------------> ארונות בגדים----------------> בלגן------------------------> ניקיון----------------------> ניקיון סביבתי---------------> בתי סוהר--------------------> משטרה-----------------------> התנדבות--------------------->

Nimst

New member
../images/Emo192.gif

לפטופים---------------------> + (נו, מה, יש לי אחד) מחשבים----------------------> + בלט-------------------------> + בלט מודרני------------------> לא מכירה מספיק ריקוד-----------------------> תלוי איזה. שירה------------------------> תלוי איזו
מועדוני קריוקי--------------> לא הייתי. זה נשמע מגניב אבל עם פוטנציאל הרסני. הומור שחור------------------> בזמן ובמקום הנכונים + מסעדות דגים-----------------> + חוף-------------------------> ממש ממש תלוי. בוקר------------------------> צריך לבטל אותו - לילה------------------------> ++ צבא-------------------------> שאלה קשה מדי ארונות בגדים----------------> - בלגן------------------------> בלגן של בגדים וכאלה, לא בלאגן של איכס + ניקיון----------------------> לא נקיון סטייל מוניקה, אבל בעיקרון נקיון זה נחוץ. ניקיון סביבתי---------------> ++ בתי סוהר--------------------> לבטל לאלתר. סתם, נו. משטרה-----------------------> לא היו לי התקלויות איתם עדיין, לא יודעת. התנדבות---------------------> + הודגש באמצעות מדגישומטיק

101

קטורת-----------------------> שמן-------------------------> מסאז'ים---------------------> ספא-------------------------> קומיקס----------------------> סרטים מצויירים--------------> גני שעשועים-----------------> פארקים----------------------> חורשות----------------------> יערות-----------------------> פיקניקים--------------------> טיולי שטח-------------------> ג'יפים----------------------> אופנועים--------------------> קטנועים---------------------> הפלות-----------------------> אמצעי מניעה כימים-----------> שוויון זכויות---------------> קומוניזם--------------------> קיבוצים---------------------> גשם-------------------------> שלג-------------------------> בוץ-------------------------> סטיגמות---------------------> בדיחות גזעניות--------------> בדיחות שואה-----------------> יד ושם החדש-----------------> בדיחות קרש------------------> מיטות עץ--------------------> הצגות-----------------------> הקאמרי----------------------> מועדוני סטנד אפ------------->

Nimst

New member
איך 101 זה חמש?

קטורת-----------------------> +- שמן-------------------------> - מסאז'ים---------------------> -+ ספא-------------------------> + קומיקס----------------------> - סרטים מצויירים--------------> ++! גני שעשועים-----------------> + פארקים----------------------> ++ חורשות----------------------> חשוכות באמצע הלילה? - יערות-----------------------> + פיקניקים--------------------> + טיולי שטח-------------------> - ג'יפים----------------------> - אופנועים--------------------> +, אבל סתם כי זה נשמע מגניב, לא היה לי מעולם אופנוע. קטנועים---------------------> + הפלות-----------------------> pro choice + אמצעי מניעה כימים-----------> גלולות?.. שוויון זכויות---------------> נגד
נו, + קומוניזם--------------------> לא עבד מי יודע מה ברוסיה. קיבוצים---------------------> זה נחמד, אבל נכחד. גשם-------------------------> ++ שלג-------------------------> ++++ בוץ-------------------------> - סטיגמות---------------------> - בדיחות גזעניות--------------> - בדיחות שואה-----------------> ע"ע הומור שחור יד ושם החדש-----------------> + בדיחות קרש------------------> רק במצב כפית מיטות עץ-------------------->
הצגות-----------------------> תלוי איזה. הקאמרי----------------------> למה לא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

4+2

מוזיקה בפול ווליום----------> מועדוני ריקודים(TLV וכ'ו)---> דאנס פאבים------------------> ברים------------------------> בחירות----------------------> ריקודי בטן------------------> תינוקות---------------------> אגוצנטריות------------------> חומוס-----------------------> קטצופ-----------------------> תוספי תזונה-----------------> סטיות-----------------------> סטיות מיניות----------------> אימוץ ילדים ע"י הורים גאים--> חורף------------------------> קיץ-------------------------> אופניים---------------------> רולר------------------------> סקייט בורד------------------> סנו בורד--------------------> סקי-------------------------> טיפוס הרים------------------> צניחה חופשית----------------> צלילה-----------------------> שחיה------------------------> בריכה-----------------------> אמבטיה----------------------> מקלחת-----------------------> הורדת שיער בלייזר-----------> ניתוחים פלסטיים-------------> שעווה בידיים----------------> צבעוניות--------------------> מונוכרומה-------------------> אופנה-----------------------> דוגמניות--------------------> דוגמנים---------------------> בשמים-----------------------> דאודורנטים על בסיס אלכוהול--> אכות הסביבה----------------->

Nimst

New member
6?..

מוזיקה בפול ווליום----------> לפעמים. מועדוני ריקודים(TLV וכ'ו)---> - דאנס פאבים------------------> - ברים------------------------> +, רק לעזאזל, שיפסיקו עם הסיגריות. בחירות----------------------> + ריקודי בטן------------------> - (?) תינוקות---------------------> מיכלי
אגוצנטריות------------------> בלתי נמנעת, אבל - חומוס-----------------------> איק - קטצופ-----------------------> - תוספי תזונה-----------------> צריכה לקחת
סטיות----------------------->
סטיות מיניות---------------->
אימוץ ילדים ע"י הורים גאים--> למה לא? + חורף------------------------> ++ קיץ-------------------------> -- אופניים---------------------> ++ רולר------------------------> + סקייט בורד------------------>
סנו בורד-------------------->
סקי-------------------------> נשמע מגניב ביותר, צריך לנסות. טיפוס הרים------------------> כנ"ל צניחה חופשית----------------> ++++ (
|אנדרנלין|) צלילה-----------------------> נשמע מגניב ביותר, צריך לנסות. שחיה------------------------> + בריכה-----------------------> + - אמבטיה----------------------> ++ מקלחת-----------------------> + הורדת שיער בלייזר-----------> זה נשמע ממש כואב\: ניתוחים פלסטיים-------------> כל מקרה לגופו. שעווה בידיים---------------->
צבעוניות--------------------> ? מונוכרומה-------------------> ? אופנה-----------------------> מודה דוגמניות--------------------> אבוי - דוגמנים---------------------> אבו - בשמים-----------------------> + דאודורנטים על בסיס אלכוהול--> + ? אכות הסביבה-----------------> + הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה