רצינית לגמרי.
ילדים עם גשר ומשקפיים בקושי שורדים. עוד לא שמעתי על מישהו שרצחו אותו כי היו לו משקפים. לפי ההיגיון שלך לא הייתי ממליצה גם ליהודים באירופה בשנות ה30 להביא ילדים לעולם. גם לא לאנשים מכוערים, או שמנים, או טיפשים. הרי ילדים זה עם אכזר. נו, באמת. לכולם יש בעיות, לכל ילד יש נקודת חולשה ויש מה לצחוק על כולם. להציע לא להביא ילד לעולם כי יצחקו עליו בביצפר זה ליצור מעגל קסמים. יש מעט ילדים להורים גאים -> זה נחשב שונה ומוזר -> ילדים צוחקים על ילדים להורים גאים -> אנשים גאים מחליטים לא לאמץ -> יש מעט ילדים להורים גאים. הבנת את הרעיון. מישהו צריך לשבור את המעגל מתישהו, זו לא חוכמה להתחבא מאחורי "יהיה לילד קשה". זה בדיוק שהיית מציע להומואים להסתיר את מי שהם כי לא יקבלו אותם. נו, יופי, אז הם ימשיכו להסתיר את מי שהם לעולם - גם לא יהיו להם חיים נורמלים, וגם העולם אף פעם לא יקבל אותם. זה בדיוק אותו הדבר. אז מה עשינו בזה? אני אישית מעדיף ללכת לכלא באשר לביהס יסודי. בכיף שיהיה לך. אני הלכתי לבי"ס יסודי נהדר ואני מתגעגעת כל יום. באמת. ..אם כל הכבוד הרצון להביא ילדים יפה מאוד, אבל זה דחף ביולוגי. דבר ראשון, אין לי יותר מדי כבוד לרצון להביא ילדים לעולם. דבר שני, זה לא דחף ביולוגי. למעשה, מחקרים גילו שהדחף הביולוגי היחיד בעניין הוא הדחף לקיים יחסי מין. אין שום דחף ביולוגי או גנטי להביא ילדים לעולם, זה רצון של החברה פרופר. זה לא שהם באמת אוהבים אותו, זאת מחשבה הכי אנוכית שיש נו, באמת, מה זו השטות הזו? אתה חושב שאנשים גאים רוצים לאמץ כדי לאכלס את העולם בילדים גאים? אולי ליצור צבא ולהשתלט על העולם? אנשים גאים רוצים לאמץ בדיוק מאותה הסיבה שסטרייטים רוצים לאמץ. הנטייה המינית שלהם ממש לא רלוונטית. אבל זאת כן סטיה מהטבע מה זאת אומרת סטייה מהטבע? הם כאן, נכון? הם חלק מהטבע. אף אחד לא הנדס אותם. תמיד היו הומוסקסואלים. היו תקופות שזה היה יותר מקובל והיו תקופות שפחות. זה שאנשים נורא מפחדים מכל מה ששונה מהם ונורא נוח להם לצעוק "סטיה מהטבע" זה כבר עניין אחר. באופן אישי נשמע לי הרבה יותר הגיוני שכמו כל דבר בטבע, אין פה דיכוטומיה של סטרייט או גיי. יש סקאלה, וכולנו נמצאים איפושהו באמצע. אבל מה לעשות שלמוח האנושי הרבה יותר קל לחשוב במונחים של "או זה או זה" ולחלק לקטגוריות. זה לא הופך את זה לנכון. והם הילד רוצה להיות "ערס" ולשחק כדורגל ולהיות בשכונה ילד לא בוחר להיות ערס, זה עניין של חינוך. הוא מהר מאוד יבין שהוא לא שייך ויש לו כל זכות להכחיש או לשנוא את הוריו במקרה שכזה זכות להכחיש את מה? זכות לשנוא את ההורים שלו? זכות תמיד יש לו, זה חוקי לגמרי לשנוא את ההורים. האם זה יהיה מוצדק? לא חושבת.