הכיסא הריק

את רצינית?!

היה סיפור של פילוסוף שאישתו התגרשה ממנו ושינתה לילד את השם עקב משפט בהתעללות בילדים.. בעלה לשעבר פשוט רצה לקרוא לילד חמור, הוא ראה בזה דבר נעלה או משהו.., העיניין הוא ילדים זה עם אכזר.. ילדים עם גשר ומשקפיים בקושי שורדים. אני אישית מעדיף ללכת לכלא באשר לביהס יסודי. רק המחשבה שאם הייתי במקום ילד להורים הייתי הורג אותם הייתי מאבד את שפיותי.. ..אם כל הכבוד הרצון להביא ילדים יפה מאוד, אבל זה דחף ביולוגי. זה לא שהם באמת אוהבים אותו, זאת מחשבה הכי אנוכית שיש. הם מסתכלים על זה כגאים שהם היו רוצים הורים גאים ועולם גאה. אבל זאת כן סטיה מהטבע, והם הילד רוצה להיות "ערס" ולשחק כדורגל ולהיות בשכונה. אני בספק אם הוא יצליח להשתלב.. הוא מהר מאוד יבין שהוא לא שייך ויש לו כל זכות להכחיש או לשנוא את הוריו במקרה שכזה. זאת יכולה להיות טראומת ילדות מאוד מאוד קשה , אחרי דבר כזה אם אתה נולד באירופה, אין סיבה שלא תגדל זקן ותרצה להשמיד אותם.

Nimst

New member
רצינית לגמרי.

ילדים עם גשר ומשקפיים בקושי שורדים. עוד לא שמעתי על מישהו שרצחו אותו כי היו לו משקפים. לפי ההיגיון שלך לא הייתי ממליצה גם ליהודים באירופה בשנות ה30 להביא ילדים לעולם. גם לא לאנשים מכוערים, או שמנים, או טיפשים. הרי ילדים זה עם אכזר. נו, באמת. לכולם יש בעיות, לכל ילד יש נקודת חולשה ויש מה לצחוק על כולם. להציע לא להביא ילד לעולם כי יצחקו עליו בביצפר זה ליצור מעגל קסמים. יש מעט ילדים להורים גאים -> זה נחשב שונה ומוזר -> ילדים צוחקים על ילדים להורים גאים -> אנשים גאים מחליטים לא לאמץ -> יש מעט ילדים להורים גאים. הבנת את הרעיון. מישהו צריך לשבור את המעגל מתישהו, זו לא חוכמה להתחבא מאחורי "יהיה לילד קשה". זה בדיוק שהיית מציע להומואים להסתיר את מי שהם כי לא יקבלו אותם. נו, יופי, אז הם ימשיכו להסתיר את מי שהם לעולם - גם לא יהיו להם חיים נורמלים, וגם העולם אף פעם לא יקבל אותם. זה בדיוק אותו הדבר. אז מה עשינו בזה? אני אישית מעדיף ללכת לכלא באשר לביהס יסודי. בכיף שיהיה לך. אני הלכתי לבי"ס יסודי נהדר ואני מתגעגעת כל יום. באמת. ..אם כל הכבוד הרצון להביא ילדים יפה מאוד, אבל זה דחף ביולוגי. דבר ראשון, אין לי יותר מדי כבוד לרצון להביא ילדים לעולם. דבר שני, זה לא דחף ביולוגי. למעשה, מחקרים גילו שהדחף הביולוגי היחיד בעניין הוא הדחף לקיים יחסי מין. אין שום דחף ביולוגי או גנטי להביא ילדים לעולם, זה רצון של החברה פרופר. זה לא שהם באמת אוהבים אותו, זאת מחשבה הכי אנוכית שיש נו, באמת, מה זו השטות הזו? אתה חושב שאנשים גאים רוצים לאמץ כדי לאכלס את העולם בילדים גאים? אולי ליצור צבא ולהשתלט על העולם? אנשים גאים רוצים לאמץ בדיוק מאותה הסיבה שסטרייטים רוצים לאמץ. הנטייה המינית שלהם ממש לא רלוונטית. אבל זאת כן סטיה מהטבע מה זאת אומרת סטייה מהטבע? הם כאן, נכון? הם חלק מהטבע. אף אחד לא הנדס אותם. תמיד היו הומוסקסואלים. היו תקופות שזה היה יותר מקובל והיו תקופות שפחות. זה שאנשים נורא מפחדים מכל מה ששונה מהם ונורא נוח להם לצעוק "סטיה מהטבע" זה כבר עניין אחר. באופן אישי נשמע לי הרבה יותר הגיוני שכמו כל דבר בטבע, אין פה דיכוטומיה של סטרייט או גיי. יש סקאלה, וכולנו נמצאים איפושהו באמצע. אבל מה לעשות שלמוח האנושי הרבה יותר קל לחשוב במונחים של "או זה או זה" ולחלק לקטגוריות. זה לא הופך את זה לנכון. והם הילד רוצה להיות "ערס" ולשחק כדורגל ולהיות בשכונה ילד לא בוחר להיות ערס, זה עניין של חינוך. הוא מהר מאוד יבין שהוא לא שייך ויש לו כל זכות להכחיש או לשנוא את הוריו במקרה שכזה זכות להכחיש את מה? זכות לשנוא את ההורים שלו? זכות תמיד יש לו, זה חוקי לגמרי לשנוא את ההורים. האם זה יהיה מוצדק? לא חושבת.

../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

"..עוד לא שמעתי על מישהו שרצחו אותו כי היו לו משקפים.."
:ושמעת על מישהו שרצחו אותו כי הוא הומו? או את המכות שהיו מסכניסים להם כל יום?
:"..הלכתי לבי"ס יסודי נהדר.."
:יפה לך. אני גר בפ"ת, אני זוכר מה עשו לרוסים שהם הגיעו לארץ. אני לא חושב שאם ילד כזה גר בלוד הוא היה שורד את כיתה א'
:"..הנטייה המינית שלהם ממש לא רלוונטית.."
:אין לי לחברה בעיה עם הומואים יש להם בעיה עם גאווה, יש להם את המועדונים שלהם. את הדגל שלהם. מעניין אותם הפוליטיקה שלהם. וזה רלוונטי פלוס, אני ממש לא מתנגד להם שיהיה להם לבריאות. אבל אני כן חושב נטו בתור הילד, וילדים לא מבינים את זה. "יא הומו" קללה יותר נפוצה מ"בן זונה" אין ספק שילד מבין את זה כדבר לא טוב. אפילו אם הוא יהיה ברמת אביב יהיה לו משבר גיל התבגרות קשה מאוד אני חושב גם בעית השתלבות. בין הרבה ילדים שיכולים להיות אכזרים מאוד הוא ירגיש כמו יהודי מסתנן.
:"..תמיד היו הומוסקסואלים.."
:אני לא חושב לדכא אותם זה בסדר ואני תכלס לא חושב שזה סטיה אבל אני בא כרגע לא מנקודת המבט שלי כמו שלי היה קשה לקבל שלי אין אבא ואני עוד "איבדתי" אותו אני לא יודע איך הייתי מרגיש שלי יש הורה אחד מלידה ולאחרים לא.. אז פי כמה וכמה זה אמא ואמא.
:"..ילד לא בוחר להיות ערס, זה עניין של חינוך.."
:ילד יכול להיות אינטילגנט, אבל יש דחפים מוטבעים גם. אם הילד קריזמטי מאוד וניהיה מלך הכיתה, יהיה לו נורא קשה אני חושב לשבור את הדמות שהוא מציג בזה שהוא לא מרגיש בנוח עם הוריו.

Nimst

New member
אני היפנית ואתה הליצן?

כן, כן, החברה הישראלית מאוד לא מקבלת הומואים וילדים אכזריים ויהיה לילד מאוד קשה בבית הספר. נכון ב100%. אבל אם אנשים יחשבו שזו סיבה מספיק טובה לא לתת להורים גאים לאמץ אז מנציחים את המצב והוא לעולם לא ישתנה. זו השורה התחתונה, זו הסיבה שהטיעון שלך פשוט לא תופס. אם אנשים היו חושבים, לכל אורך ההיסטוריה, שעדיף לא לעשות בעיות וללכת עם הנורמה אף פעם לא היינו מגיעים לשומקום. אני יכולה להגיב גם לשאר הדברים, אבל הם לא רלוונטים לדיון של הורות גאה.

לא היה אלפה וצ'ינצ'ילה, אז..

נתחיל הזה שאני לא ראש בקיר, אין לי דעות קדומות. אבל אל תסתכלי על התפתחות העולם ועל קבלת אנשים באותה צורה. (ד"א אין צורך להגיב כי אני לא סתם כתבתי את אותם הדברים בצורה שהם נכתבו ובקו שהם נכתבו.) תראי אני לא אוהב את המין האנושי. גיזענות כלפי יהודים נישארה כלפי כושים ולמה את חושבת שזה ישתנה כלפי גאים. זה לא שאני שונא הומואים שאני אומר שזה אגוצנטרי מצידם, איפה שהוא יש לי חיבה גדולה לתינוק. ורק המחשבה שזה יכול להמנע מהילד תראומה רצינית של זהות מינית השתלבות דרך חיים וכ'ו מגיל צעיר ניראת לי קדושה. תכלס אם תיהיה לנו שואה שניה אני לא אתפלה ואותו הדבר אם יתחילו לעשות שוב לינץ בהומואים. סה"כ אני פרו הפלות ולא הייתי נותן לילד מפגר לבוא לעולם אם יכולתי למנוע את זה ואם לא הייתי מגדל אותו כרגיל,אבל סה"כ אם ניתן למנוע צער עדיף. או שיוכלו לגדל ילדים מגיל שמבין לאיזה בית הוא נכנס ולא יגרם לו מזה טראומה אף לא הקטנה ביותר, בקיצור שהחופש לבוא יהיה בידיו. ומה לעשות הבית הזה לא יהיה רגיל. וסטיגמות ואנטי תמיד יהיו, אז אולי במקום להיות עיוורים נלמד לחיות עם האנטי והסטיגמות ולהתחשב בחסר אונים האמיתי פה.?

Nimst

New member
אולי, אבל זה יהיה נורא חבל

כי בהתחלה נשאר תקועים באותו המקום, ואז נתחיל ללכת אחורה. איפה נשים היו היום אם הן היו מחליטות "לחיות עם האנטי והסטיגמות"? נכון שהעולם היום רחוק מלהיות מושלם. עדיין יש גזענות, עדיין יש הומופוביה. בוודאי. עדיין יש אנשים שחושבים שנשים נחותות. אבל בסך הכל העולם הולך, מאוד לאט אבל בטוח, קדימה. פעם שחורים היו עבדים בארה"ב, פעם לנשים היה אסור לקבל השכלה גבוהה, פעם למי שלא היה כסף גם לא היו זכויות. ועוד X שנים מישהו יגיד "פעם להומואים היה אסור להתחתן ברוב העולם ולאמץ ילדים". וכולם יחשבו שזה מאוד מוזר.

בתור אחד שבעצמו הולך להתבודד ביער

אם עכשיו אני יגיד לילד שפעם לנשים היה אסור להצביע הוא יגיד"מה באמת?" אבל הוא יודע שאמא מכינה אוכל ואבא מחליט, אני מאוד פמיניסט ותודה לאל שגדלתי בבית כזה. אבל פעם לא חשבתי ככה רק אחרי שהתגייסתי ונתנו לי לחיות אם אנשים שלא היה מצב שאני אתקל בהם לשיחה חוץ מבצה"ל. הבנתי שהעולם יכול להיות מקום במאוד בודד בשביל הרבה אנשים. רק הפרצופים שעושים לי שאני עושה עבודה פקידותית למפקדת. הביא לי לא הבנה, יותר הפנמה שאולי אני באמת היחידי באזור חיוג 03 שמוכן וחושב שזה בסדר לצאת אם בחורה שמרוויחה יותר ממנו.

Nimst

New member
אתה ממש לא היחיד

ותסלח לי, אבל אם הבן שלך יחשוב ש"אמא מכינה סלט ואבא מחליט", אז החינוך שלך לא משהו. ואם אתה חושב ככה, אתה רחוק מלהיות פמיניסט. אני פשוט לא מבינה את ההגיון שלך. פעם בכלל לא היו אנשים שחשבו שזה בסדר לצאת עם מישהי שמרוויחה יותר - פעם חשבו שאין מישהי שמרוויחה יותר, כי נשים בכלל לא אמורות לעבוד. והיום יש כאלה שחושבים שזה בסדר. אז הפיתרון הגאוני שלך הוא להכחיד את אלה שחושבים שזה בסדר, בגלל שהרוב עדיין מפגרים מאחור?

ailag

New member
לפי הטיעונים שלך

עדיף להיות בן לשני אבות מאשר להיות הומו מחוץ לארון. אתה גם נגדם? למה אתה מניח שהילד לא ירגיש בנוח עם הוריו אם שניהם גברים, אבל למשל הילד שלך ירגיש בנוח עם הורה עם דעות קדומות?

ailag

New member
הכללות../images/Emo31.gif

אני מכירה ילד לשני גברים, הוא נראה בסדר גמור. כמה ילדים לשני אבות אתה מכיר? הכללות זה דבר חולני. כל ההכללות חולניות. הדעות הקדומות שלך - כנ"ל.

אני תכלס טיפוס חולני.,

אחד לא ממש טוב והוא יצא דפוק. פלוס היה את הגבר הטרנסקסואל שהיה בטלויזיה ועשו עליו תוכנית דיי מזמן שהבנים והבנות שלה קוראים לה אבא ובן אחד לא מדבר איתו ואחד התפרץ אצלו התרשת הנפוצה עקב תראומה כניראה מאותו סיפור. אני מכיר ילדים לבית עני שרק בגלל שצחקו עליהם ולא היה להם כלום אחד סובל מדיפרסיה אין סטטיסטיקה אז בלי לזרוק שברים סטטיסטים לאויר ולהגיד" הוא יצא בסדר, מכיר אותו?" ומה אם כל השאר?

איבר מין זכרי, שלוש אותיות.

גרין פיס--------------------> SOS חיות--------------------> גבינות צאן------------------> גבינות צרפתיות מסריחות------> חיות מחמד לא מבויתות--------> האם קיים מיצוי עצמי מוחלט---> דתיים-----------------------> דת--------------------------> האם היית יוצאת עם נוצרי-----> האם הבית היה תומך-----------> התמכריות--------------------> אגדות עם--------------------> האינטרנט נועד להכיר אנשים---> האינטרנט נועד לפורנו זול----> האינטרנט נועד לאחד קהילות---> משהו מציק אז מגיבים---------> ...ויהיה מה-----------------> את רואה את עצמך בחברותית----> טרמפים פסיבית---------------> טרמפים אקטיבית--------------> טרמפיסטים-------------------> מסיבות הפתעה----------------> מסיבות פיג'מה---------------> לעשות בייביסיטר-------------> סיבה למסיבה-----------------> מסיבה לסיבה-----------------> בתי קפה---------------------> התנזרות---------------------> השתרמטות--------------------> הזרקות----------------------> התנחלות בבית אקטיבית--------> התנחלות פסיבית--------------> התנחלויות-------------------> אילת------------------------> מצריים----------------------> קפריסין---------------------> השאלה "אתה מכיר את.."-------> במבה------------------------> מדים------------------------> הנדסת מזון------------------> חומרים משמרים---------------> משפחתיות -------------------> העולם יפה-------------------> להמשיך ---------------------> * אם כן אז תזרקי נושא כי קשה לשאול בכללי כבר

Nimst

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

גרין פיס--------------------> + SOS חיות--------------------> + גבינות צאן------------------> + ? גבינות צרפתיות מסריחות------>
חיות מחמד לא מבויתות--------> +
האם קיים מיצוי עצמי מוחלט---> מובן שלא. דתיים-----------------------> איש באמונתו יחיה. דת--------------------------> לא בשבילי. האם היית יוצאת עם נוצרי-----> למה לא? האם הבית היה תומך-----------> הביתה מורכב מהרבה אנשים. יש שכן ויש שאולי קצת פחות. התמכריות--------------------> + (קפה
) אגדות עם--------------------> + האינטרנט נועד להכיר אנשים---> זו לא היתה המטרה המקורית, אבל למה לא + האינטרנט נועד לפורנו זול----> בשבילי רק יקר. האינטרנט נועד לאחד קהילות---> לאחד קהילות? כן, בטח, למה לא. משהו מציק אז מגיבים---------> אם אפשר + ...ויהיה מה-----------------> תלוי. את רואה את עצמך כחברותית----> לפעמים. טרמפים פסיבית---------------> - טרמפים אקטיבית--------------> אין אוטו. טרמפיסטים-------------------> רק של דאגלס אדאמס. מסיבות הפתעה----------------> + מסיבות פיג'מה---------------> ++! לעשות בייביסיטר-------------> רק על מייקי או מיכלי
סיבה למסיבה-----------------> זה תמיד טוב + מסיבה לסיבה-----------------> גם טוב + בתי קפה---------------------> ++ התנזרות---------------------> ממה? השתרמטות--------------------> אויש, מילה שצריכה להכחד. הזרקות----------------------> לאן? התנחלות בבית אקטיבית--------> תלוי בבית של מי. התנחלות פסיבית--------------> + התנחלויות-------------------> - אילת------------------------> לא בקיץ. מצריים----------------------> לא הייתי. קפריסין---------------------> כנ"ל. השאלה "אתה מכיר את.."-------> מכיר אותו, מכיר אותו, מכיר אותו. במבה------------------------> +- מדים------------------------> זה ממש סקסי. באמת. הנדסת מזון------------------> למה לא. חומרים משמרים---------------> רצוי כמה שפחות, אבל לפעמים אין ברירה. משפחתיות -------------------> לאנשים עם מזל. העולם יפה-------------------> אז צוחוקים. להמשיך ---------------------> די עם הדיכוטומיות, אני אמות
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Nimst

New member
לא הרבה

אבל זה כי הייתי צריכה לצאת ומיהרתי P:

Wing Chan

New member
יאללה בלאגן

אהלן? מה המצב? מה זה נימסט ומה זה עושה? נכון שלדחוף מקלות אוזניים לאוזניים זה מגניב? בת כמה את? היית אי פעם בתנועת בני\בנות עקיבא? בא לך לסדר לי משמה איזה דוסה? שמעתי אלה חמות אש פקידה במה היית בצבא
? סתם, סתם נו אל תזרקי עליי את הנעל הזאת! נהנית בדאלאק?

למעלה