הפרק היומי

TOli6

New member
ואייי מישהו יכול להגיד לי משהו

אני לא ראיתי בטעות את הפרק האופריה א' כי לא הייתי בבית לא משנה בקיצור ראיתי בקיצור של הפרק הקודם פורמן חשף את קמרון לנגיף למה???...

המ...../images/Emo55.gif

פורמן חשף את קמרון לנגיף בשביל שהיא תלך לעשות חיפוש חוזר בבית של השוטר ותציל את עצמה, ובכך גם תציל אותו.

TOli6

New member
תודה

אבל איזה חרא הוא מה זה ההיתנהגותהזו אבל הינה עוד שאלה את יכולה לענות לי איך הגיע אלוי המזרק עם הנגיף???(מצטערת אני פשוט פיספסתי את הפרק וגם את השידור החוזר)

Benjamin Turner

New member
זה ככל הנראה המזרק שצ'ייס ניסה

לקחת אתו דם מפורמן. יש הטוענים שהיות והוא לא הצליח, פורמן ידע שהמזרק הזה בעצם לא ממש מזוהם (לפחות לא בדם) ולכן דקר את קמרון-כדי לתת לה תירוץ טוב ללכת לדירה (אני לא ממש מסכימה עם זה, אבל מילא).

randomguy

New member
משהו שלא הבנתי בפרק הזה...../images/Emo12.gif

כל הפרק הם נמנעו מלקחת ביופסיה מהמוח של השוטר המת, אז למה לא היתה להם בעיה בסוף לקחת ביופסיה מהמוח של פורמן?

BeAdEd7AngEl

New member
כי..

הם כבר לא ידעו מה עוד לעשות... ודי לא נתנו להם לקחת ביופסיה מהשוטר המת...

randomguy

New member
אבל מבחינת הסיכון של הפצה של גורם

המחלה, לא היה שום הבדל בין הסיכון בביצוע ביופסיה מהשוטר המת לבין ביופסיה מפורמן. קאדי אמרה להאוס ולאבא של פורמן שהיא נאלצת להקריב את החיים של פורמן כדי לא לסכן אנשים אחרים. את חושבת שקמרון עשתה את הביופסיה נגד הדעה של קאדי?
זה לא נשמע לי כמו משהו שקמרון תעשה.

BeAdEd7AngEl

New member
אז אולי

לא היה להם משהו אחר לכתוב... כי אם הם לא היו עושים את הביופסיה,אז פורמן היה בסדר.אולי הם רצו שזה ישפיע עליו בהמשך.... וכן,זה באמת היה דפוק...

randomguy

New member
זה ממש דפוק כי זה לא היגיוני, אלא

אם אני טועה, אבל נראה לי שזאת טעות ענקית שהופכת את כל הפרק למגוחך ומופרך ולא היגיוני בעליל.

Hieros Gamos

New member
אני חושבת שברגע שהוא *מת* הם

מחוייבים להודיע על כך לCDC או איך שלא קוראים להם (CDC?!/CBC?! זה פשוט נשמע לי הגיוני
). עובדתית, את פורמן לא לקחו אליהם אלא הוא נשאר בבי"ח בהסגר וננקטו כל אמצעי הזהירות האפשריים. נראה לי שזה פשוט מה שמוכתב שברגע שהבנאדם מת הם חייבים להעביר אותו לרשותם. אם הם היו יכולים לבצע עליו את הביופסיה בלי לגרום לו למות הם היו עושים את זה אבל בגלל שנתנו לו מדללי דם (that's not the time to be pointing fingers!! איכס. אני לא זוכרת כבר את הפרקים
) הם לא יכלו לעשות את זה בלי להרוג אותו...

Benjamin Turner

New member
(CDC (=center for disease control

CBC זה משהו אחר (complete blood count). לא שאני מבינה בזה משהו, אבל ב-ER הרופאים תמיד נהגו לבקש CBC ו-chem 7
(או במקרים מסוימים chem 20). גם לי נראה שזה קשור לעיסוק בגופה לעומת באדם חי, אולם אני מנסה לברר עם מקורות מוסמכים יותר.

randomguy

New member
תודה שאת מנסה לברר. תספרי מה

התוצאות. CDC היה גם בפרק "רעל" אאל"ט, שאז האמא של החולה רצתה להתקשר אליהם, ובסוף צ'ייס זייף את הקול שלו והתקשר אליה..צ'ייס פעם לא היה כזה סמרטוט כמו שהוא עכשיו.

randomguy

New member
תודה גל, זה נשמע יותר היגיוני עכשיו

ההבדל בין המת והחי במעורבות של ה CDC, אבל עדיין זה קצת מוזר כי קאדי בעצמה גם הגנה בלהיטות על העמדה של המנעות מביצוע ביופסיה בשוטר המת, ולא אמרה שזה בגלל ה CDC. מדללי דם הם נתנו לשוטר לא? ולכן לא ביצעו בו ביפסיה כשהוא היה עדיין חי נדמה לי.

למעלה