התחרות תסתיים היום ב-00:00

DanaLior

New member
איזה כיף לקבל תגובות כאלו =]

תודה רבה.. ובישוף- כן, אני עשיתי את הריטוש בעצמי....!

delikat

New member
ציירתי את הריסים

כדי שהריס יראה אמיתי צריך להשתמש במברשת שדוהה. בחלון brushes תסמני את shape dynamics, שם, במקום pen pressure תבחרי fade ותשני את הערך שמופיע מימין לו כדי לקבוע את האורך של הריס.

ב י ש ו ף

New member
האיפור והאור וצל מהמם

הבעיה לפי דעתי היא מעט באיזור האף שנדמה כי קיבל אופםי ציורי מעט קצת פוגע בראליזציה, אחלה ריטוש. (אגב כבר בתמונה המקורית יש בעיה קצת עם מרקם העור שזכה לריטוש מלפני כן) איפור מדהים.

מאמי2

New member
אממ... זה הנסיון שלי ../images/Emo13.gif

אני רק מתחילההה לרטש אז אשמח מאוש לשמוע חוות דעת...

מאמי2

New member
אוקי..

את התמונה שמרתי מההודעה הראשית, תוכלי להסביר לי איך משפרים איכות של תמונה? תודה, ובקשר לריסים אשמח מאוד אם תסבירי לי איך עושים שזה יראה טוב..
הריטוש עצמו בסדר? לא הרסתי את תווי הפנים?
תודה רבה

delikat

New member
בדיוק עניתי למעלה לגבי הריסים

ביקשת עצה לגבי הריסים, אז אולי אני יכולה לעזור. תנסי לצייר ריסים באורכים שונים, לא את כולם באותו אורך,שימי כמה קצרים בינהם. תנסי לצייר אותם קצרים יותר כשמתקרבים לפינה של העין. אני בדרך כלל מציירת אותם בזווית יותר חדה כלפי העין, לא כלכך כלפי מעלה, אלא בערך באותו כיוון שהריסים המקוריים הולכים אליו. מקווה שאני עוזרת

ellyd

New member
במילה אחת- טוב, בשתי מילים- לא טוב :)

אהבתי את האיפור בעיניים, לדעתי זה יצא ממש יפה. לא כ"כ ברור מה קרה לעין הימנית שלה היא נראת מעוותת..משהו עם האישון לדעתי. וגם השפתיים התפקששו קצת. אבל סך הכל בשביל תחילת הדרך זה נראה ממש בסדר. בהצלחה!!!

Nienna17

New member
לא..

נא לקרוא כללים : "ניתן להעלות רק ריטוש אחד לתחרות, אז לא להעלות עוד ריטושים אפילו אם התחשק לכם להפרע עוד קצת - העלו רק את הטוב ביותר שלכם."

למעלה