התחרות תסתיים היום ב-00:00

Nienna17

New member
../images/Emo88.gifהתחרות תסתיים היום ב-00:00../images/Emo88.gif

אז כדי שתעלו את הריטושים שלכם, אלה שלא העלו אותם עדיין. מחר ייפתח שרשור ההצבעה לחמשת הריטושים הטובים ביותר. יום טוב
דרך אגב - גם אני עשיתי ריטוש ואני אעלה אותו לאחר סיום התחרות (אני, לעומתכם עבדתי קצת כל פעם על הריטוש מאז יום שבת
).

ב י ש ו ף

New member
לפי דעתי הם מעתיקים מאלה שהן ברמה גבוהה פה

זה בדוק, כולם מעתיקים מהבנות המוכשרות וולקם , ומוג, וגם מטלוש. יכול להיות שלא המשתמש הספציפי הזה, אבל יש לי תחושה, שימו לב שאחרי שהריטושים שלהם מוספים כולם מעלים את שלהם, צריך לחוקק חוק בפורום שהמדורגים הגבוהים ביותר, יהיו האחרונים לפרסם, או שהם ישלחו את עבודתם למנהל הפורום שתעלה אותם בסוף בעצמה. זה על מנת לעודד תופעות חוזרות ונשנות של העתקות, או התחלה על עבודות משלבים מאוחרים של ריטוש אני חושב שהמגמה הזאת קיימת ואני מעולם לא רימיתי רק החמאתי, מיותר לציין שאני מאוד מעודד מקצב ההתקדמות שלי (אני בשביל הכיף עושה אוזניים פוזלות, ואפים מחוברים) מנהלת הפורום לתשומת ליבך ועוד פעם אחת תשלחי לי הודעה במסרים אני אדאג להביא אותך לפוזיציה של כריסטינה והפעם אני אתיז.... עליך את אהבתי (עם ספרי חלונות)

S h i r l y y y

New member
OMG

חחחחח באיזה סרט אתה חי??? כולה תחרות דבילית באיזה פורום נידח למה שמישהו ירצה להעתיק מעבודות של אחרים? הסיבה היחידה שאנשים נמצאים פה זה כדי ללמוד ולהשתפר GET A LIFE!

Nienna17

New member
אל תדאג..

אני יודעת מי מעתיק ומי לא - ולא היו מעתיקים. אתה אולי מסתכל על הריטוש הכללי אבל אני מסתכל על הדברים הקטנים שמבדילים בין ריטוש אחד לשני, וככה אני יודעת שזה לא אותו ריטוש. אז תרד מהראש הקוספירטיבי שלך בבקשה.

Nienna17

New member
התחרות נגמרה נא לא להוסיף יותר ריטושים ../images/Emo88.gif

תודה לכולכם על ההשתתפות
מחר אני אעלה את שרשור ההצבעות עם כל הכללים בנוגע להצבעה. לילה טוב לכולם

למעלה