התפקדות ינואר

inbal287

New member
../images/Emo88.gifהתפקדות ינואר

תהרגו אותי, אבל לגמרי שכחתי שהחלפנו חודש
. שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מה אתם עושים בחיים כרגע: מה אתם שומעים עכשיו? שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? שיהיה לכולם חודש נפלא
.

.../images/Emo18.gif

שם: חן/האנה. D: גיל: 15. תאריך לידה: 12.6. מקום מגורים: ת"א. ^^ מה אתם עושים בחיים כרגע: אוכלים אורז. מה אתם שומעים עכשיו? "חן.. חן, בואי רגע.. חן! חן? נו, חן!!1 חן, בואי רגע. חן, תבואי לפה עכשיו! חן, אני קוראת לך!!11 חן!!!!11" "אני בשירותים, כוסעמק!!!!!11" שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: בלידוול. ^^ איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב קיבלתי את האריזה הסופרמגניבה של ונוסדוםםםםם@#%$&* ועוד לא כתבתי על זה בפורוהימ, אוי, שחכתי, עוד מעט כבר לא יהיה אחד כזה.
מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? חבר+צבע+ציונים טובים[? ;_;] מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? להיות כלכך שיכורה, שאני לא אזכור ממנה כלום. ;;

adiiiXD

New member
../images/Emo8.gif

שם:עדי פרץ גיל:13 תאריך לידה:10.5.94 מקום מגורים:דימונה מה אתם עושים בחיים כרגע:אני די מנסה להתרכז בלימודים, למרות שכיתה ח' זה עדיין כלום והכל מה אתם שומעים עכשיו? חוץ מ 30 ? קצת מכ"ר, מיוז, גרין דיי ולינקין פארק שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: סאביור , ללא ספק איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב דצמבר עבר נחמד ,לא משהו מיוחד מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? כככןן, ABL הספר והקליפ מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה?אני יותר אחת של התכנונים לשעה החדשה XD , אבל כעיקרון לא להשתגע יהיה נחמד D:

מה יהיה איתך ענבלירון ../images/Emo3.gif

שם:שני "המותשת" סופר גיל:17.5 תאריך לידה:1.5.1990 מקום מגורים: אורנית יו יו מה אתם עושים בחיים כרגע: עובדים לומדים מציירים וישנים ומתקלחים מידיי פעם. מה אתם שומעים עכשיו?The white stripes- Fell in love with a girl שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: and love said no, Burried Alive by love- HIM איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב דצמבר עבר פסדר.. הדבר השאני זוכרת זה שחזרנו מהשביתה. לצערי מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?כן, שיגיע סוף ינואר ואני כבר אתחיל לארגן את המזוודה לאנגליה, ושאנשים באמת יעשו מה שאמרתי ו יכפילו את מספר החתימות מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? וול, לראות את 30 בהופעה בלי לקבל השעיה מבצפר, לסיים י"ב, עבודה בסוציו ותערוכת גמר באומנות. להתגייס ו... לא יודעת.

../images/Emo79.gif .... ../images/Emo9.gif

שם: קארין גיל: 14 ו-7 חודשים
תאריך לידה: 31.5.93 מקום מגורים: אשדוד
מה אתם עושים בחיים כרגע: עונים על השאלון הזה
, שומעים מוזיקה XD מה אתם שומעים עכשיו? My Chemical Romance - Honey, This Mirror Isn't Big Enough For The Two Of Us
|ריר||ריר||ריר| שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: היום קידום, מפגש MCR, השביתה שנגמרה
מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?: להצליח במבחנים שמתקרבים וזהו בסך הכל
מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? להצליח ברוב התחומים שאני רוצה, קצת ביטחון לא יזיק
, שאני אהיה הרבה יותר מאושרת משנת 2007
שנה טובה

SHAHARnavon

New member
../images/Emo13.gif

שם:שחר גיל:13 תאריך לידה:2.6 מקום מגורים:רחובות מה אתם עושים בחיים כרגע:לומדת?...? מה אתם שומעים עכשיו?NUMB-LINKIN PARK שיר שנידבקתם אליו בחודש הקודם?אממ..."דינה,דינה ברזילאי...."חחח..XD איך עבר עליכם דצמבר ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: לא ממש זוכרת..=\ מה אתם מתכננים לינואר?יש משהו מיוחד שאתם מציפם לו?הלוואי..אבל לא..=\ מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה?להצליח בלימודים..מה שלא קורה כרגע..

FFTL

New member
פיציקטן.

טרילהלה. שם: ליעד. גיל: 15 תאריך לידה: 2.11 מקום מגורים: קדימה. :) מה אתם עושים בחיים כרגע: ממממ..לא משו מיוחד:) מה אתם שומעים עכשיו? פאראמוררררררררררררררררררר שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: וואוי מלא XD כמה יוסי - ברי..ועוד, לא זוכרת עהאע. ופיציקטן הלך לגן איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טובנפלא! :]]] הופעות, חזרות וכאלה. מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שומדבר מיוחד. :] מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה?המ. לימודים, מוזיקה. :)

A Broken Myth

New member
נאמי.

שם: נועה. גיל: 16 וחצי. [יותר נכון ו-8 חודשים, אבל מי סופר P:] תאריך לידה: 21.4.1991 מקום מגורים: רעות. מה אתם עושים בחיים כרגע: תלמידת תיכון המחפשת נואשות עבודה. מה אתם שומעים עכשיו? שוםכלום. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: never too late - 3 days grace איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב כמו בכל דבר יש עליות ומורדות, מה שטוב, שבחודש הזה, לרוב היו עליות D: מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אמממ, שוםדבר שאני מצפה לו. או שבעצם, אני מצפה לא למות. עם כל הלחץ של בצפר וזה. מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? תוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה - למצוא עבודה ולהצליח בבצפר. עפתי לישוןןןןןןןן, ליל"ט 33333>

../images/Emo11.gif

שם: אינה גיל: 19 ושבוע ויום תאריך לידה: 28/12/1988 מקום מגורים:נשר מה אתם עושים בחיים כרגע:תקועים בחוסר מעש לפני גיוס מה אתם שומעים עכשיו? מזמזמת בראש את אנאינבייטד של אלאניס מוריסט שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: love like winter של AFI איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב יומולדת. מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?יותר פברואר מאשר ינואר-גיוס. מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? לא לסבול בצבא.

etmiys

New member
חה! משעשע..

זה היה התאריך שלי, עד שגיליתי אתמול שדחו לי לאפריל (!!!!!). ממחר עובדים חזק להחזיר את זה לתאריך המקורי.. כל"צ? או שאת מיועדת?

כלל צה"לי...

מה שממש מעצבן. היו לי מיונים לדברים מגניבים, וזה או שלא התקבלתי, או שלא יכולתי להגיע באותו יום (מצטערת, יש לי בגרות באנגלית מה לעשות?!) והצבא פשוט לא טרח לחזור אליי למרות שביקשתי. צה"ל זה חרא.

etmiys

New member
אין ספק..

מכירה את ההרגשה.. חחח.. האמת שגם אני בכל"צ. אחרי שכבר התמיינתי למורה חיילת וויתרתי. והיו עוד דברים שלא יכולתי להגיע למיונים שלהם. אבל כרגע לא אכפת לי- רק שלא יגייסו אותי באפריל..

תציקי להם והרבה...

זה הדבר היחיד שנותן סיכוי. למרות שיותר קל לקבל דחייה מאשר הקדמת גיוס. הצקתי להם במשך כמה חודשים שידחו לי את הגיוס, ובסוף דחו לי יום לפני, אז הצקות עוזרות. אבל צריך להיות מאוד אסרטיביים. בהצלחה

בא לי לרצוח מישהו ../images/Emo46.gif

רצוי מישהו בעל דרגה גבוהה בצה"ל! הרגע גיליתי שגם לי דחו לאפריל. לא יכלו להודיע לי קודם? אני מדצמבר מתייבשת בבית כי אין מעסיק רציני שאפילו ישקול להעסיק אותי עם גיוס בפברואר. ועכשיו למצוא עבודה לא הולך להיות יותר קל. אוף. טוב הלכתי לחפש עבודה, תאחלו לי בהצלחה

etmiys

New member
את לא רצינית....

וואו, אז בהצלחה לשתינו, אני מניחה... תנסי לשנות, נסי לדבר איתם. אני יודעת שאני מתכוונת לעשות את זה...

תלוי איך ילך עם העבודה

היום הלך ממש טוב, השארתי פרטים בכמה מקומות שנראו טוב מבחינת סיכויי התקבלות. אם לא אתקבל, אני בהחלט אעשה לצה"ל את המוות. זה בסדר, זה מה שהוא עושה גם לי כבר שנה

למעלה