התפקדות ינואר

chen krispin

New member
../images/Emo13.gif

שם: חן קריספין גיל: 15 וקצת תאריך לידה: 14/9/92 מקום מגורים: רמלה מה אתם עושים בחיים כרגע: מבחנים, מבחנים, מבחנים ו.... מבחנים
מה אתם שומעים עכשיו? Plain White T's - Hey There Delilah שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב היה את המפגש..והייתה מסיבה פיצוץ מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? עוד מסיבה פיצוץ
מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? לעבור את כל המבחנים ולנסות לשכנע את ההורים שלי שיסכימו לי לטוס להופעות בחו"ל

What If I

New member
../images/Emo188.gifעונה

שם:אלונה גיל:15 תאריך לידה:16.11.92 מקום מגורים:נתניה מה אתם עושים בחיים כרגע:בשלבי התעוררות
מה אתם שומעים עכשיו? 30Seconds To Mars-Attack שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: הרבה איך עבר עליכם דצמבר?מאכזב
מה אתם מתכננים לינואר? להשלים דברים שדחיתי בדצמבר יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? להתחיל ללמוד לנגן בגיטרה
, וגשם.הרבה גשם
מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה?הרבה,מנסה לא לחשוב על זה חודש נפלא

adiiiXD

New member
אאה , גם את לומדת גיטרה ?

חחחח גם אני (; הההממווון בהצלחה , ומקווה שלך יהיה יותר קל ממני D: הבנתי שיש עוד כמה בנות שלומדות פה גיטרה , נכון ?

adiiiXD

New member
סאוסן אני כבר יודעת שאת שנה שלישית ,

אמרת לי במסן , זוכרת ? חחחח:)

כן../images/Emo42.gif

למען האמת סיימתי ללמוד בערך שבועיים אחרי שהתחלתי. אתם יודעים.. אמא.. מורה פרטית לגיטרה.. כן כן...

My Immortal1

New member
../images/Emo9.gif

שם: רותם גיל: 15 תאריך לידה: 25.12.07 (גם יום לפני ג'ארד,גם אמצע חנוכה, וגם christmas!!!
) מקום מגורים: י-ם מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים? (מנסים לפחות...) מה אתם שומעים עכשיו? Duran Duran-Falling Down שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: המממ...אין לי שמץ... איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: יומולדת...למרות שלא היה כזה משו...אבל בכל זאת יומולדת
מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? רק שיעבור....ובלי יותר מדי שעמום וכאב אם אפשר
מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? למצוא אהבה (זה נשמע כזה נדוש
) שבוע טוב לכולם!!!

amitosha

New member
:)

שם:עמית גיל:יום שני...16 תאריך לידה:7.1 מקום מגורים:רמלה מה אתם עושים בחיים כרגע:רושמים התפקדות ינואר בפורום:p מה אתם שומעים עכשיו? חואנס (זמר מקולומביה) שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: La paga של חואנס איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: סילבסטר אצל ענבר בבית חחח=]=] מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?יומולדת?!, לדניאל הספרדי, וליונתן חיימוב=]=] מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה?גדנ"ע, בגרות בתנ"ך בעעע=]=]

etmiys

New member
../images/Emo140.gifנהדר לחזור!!../images/Emo140.gif

טוב, אז קודם כל, ממש סליחה שלא כתבתי הרבה זמן, אבל זה בגלל שהמחשב שלי מפגר, ורוב הזמן הוא לא נכנס לי לדף של הכתיבת הודעות. אבל אני על תקן קוראת סמויה, שמנסה שלא להיות סמויה.. תודה לאל שזה נותן לי לכתוב את ההודעה הזו. אבל העיקר, אל תחשבו שנטשתי.. אני כאן, רואה ואינה נראית... חח טוב, אז ככה.. שם: רוני גיל: 19 תאריך לידה: 11/10/88 מקום מגורים: ליד פרדס חנה כרגע עושה בחיים: כלום, כלום, ועוד כלום. חוץ מרשיון ושיעורי גיטרה שהתחלתי. ומחכה כבר לרגע שאני אוכל לקרוא לעצמי רכוש צה"ל.. מה שנדחה לי מפברואר ל~א~פ~ר~י~ל~! ואני שואלת- לא עדיף שהם ידחו למישהו שסיים השנה י"ב, ולא למישהו שסיים שנת שירות??????? מתי הם חושבים שאני אמורה להתחיל את חיי שאחרי הצבא?? בגיל 40????? שומעת עכשיו: ספציפית כרגע כלום, אבל בתקופה האחרונה יש לי קצת יותר התמקדות במטאל.. ממש מתפרעת. שיר שנדבקתי אליו בחודש שעבר: stairway to heaven ו- kashmir של led. איך עבר עלי דצמבר: עם חנוכיה ועץ כריסטמס. שילוב משעשע. משהו שאני זוכרת הכי טוב מהתקופה האחרונה: מסדר כנפים (חובה לכל אחד!!) של ש"ש לשעבר שלי, ותהליך של ילדה בת 16 שעברתי. מתכננת לינואר: לעבור טסט, להתאמן המון על גיטרה ולגרום לצבא להגיד לי שאני מתגייסת בפברואר. משהו שאני מצפה לו: גיוס! גיוס, למען השם! תוכניות ויעדים לשנה החדשה: להנות מכל רגע, ובעיקר למצוא את עצמי. לגלות מי אני. אה, כן- חבר לא יזיק.
שנה נפלאה לכולנו!!

TheMarsArmy

New member
אנוכי. ../images/Emo39.gif

שם: חן גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 3.5.1992 מקום מגורים: פ"ת הנפלאה לא. מה אתם עושים בחיים כרגע: ממ לומדים? סובלים? מה אתם שומעים עכשיו? את ג'ימי ומישל נוחרים. איזה מושלמים הם ---> שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: fix you איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב ממ אני מניחה שהחודש הזה אני די עסקתי בללמוד כל יום.. לכן אני לא ממש עשיתי דברים מעניינים.. אלא אם משבר אוגנדה וכל הזרמים האלה בציונות מאוד מעניינים אתכם ואתם רוצים הסבר. מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ממ ציונים טובים בסוף הסמסטר. הופעה של היהודים בפ"ת. ממ לצלם את הקליפ וזהו בינתיים מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? להצליח! ולהנות! שנה טובה חברים

SIVAN95

New member
עזרה

אני רוצה לילמוד לנגן על גיטרה אני גרה ברמלה ואני לא מוצאת מורים פרטיים אם יש למישהיא מורה שמלמד לנגן שתיכתוב לי בבקשה..פרטים תודה ... :)

amitosha

New member
סיוונוש

יש בבית ווקר מורים לגיטרה.. זה שיעור פרטי... ביית ווקר את יודעת.. ליד הצופים... צומת הקרח... חח בדרך לאפקה.. חח שם=]

למעלה