../images/Emo140.gifנהדר לחזור!!../images/Emo140.gif
טוב, אז קודם כל, ממש סליחה שלא כתבתי הרבה זמן, אבל זה בגלל שהמחשב שלי מפגר, ורוב הזמן הוא לא נכנס לי לדף של הכתיבת הודעות. אבל אני על תקן קוראת סמויה, שמנסה שלא להיות סמויה.. תודה לאל שזה נותן לי לכתוב את ההודעה הזו. אבל העיקר, אל תחשבו שנטשתי.. אני כאן, רואה ואינה נראית... חח טוב, אז ככה.. שם: רוני גיל: 19 תאריך לידה: 11/10/88 מקום מגורים: ליד פרדס חנה כרגע עושה בחיים: כלום, כלום, ועוד כלום. חוץ מרשיון ושיעורי גיטרה שהתחלתי. ומחכה כבר לרגע שאני אוכל לקרוא לעצמי רכוש צה"ל.. מה שנדחה לי מפברואר ל~א~פ~ר~י~ל~! ואני שואלת- לא עדיף שהם ידחו למישהו שסיים השנה י"ב, ולא למישהו שסיים שנת שירות??????? מתי הם חושבים שאני אמורה להתחיל את חיי שאחרי הצבא?? בגיל 40????? שומעת עכשיו: ספציפית כרגע כלום, אבל בתקופה האחרונה יש לי קצת יותר התמקדות במטאל.. ממש מתפרעת. שיר שנדבקתי אליו בחודש שעבר: stairway to heaven ו- kashmir של led. איך עבר עלי דצמבר: עם חנוכיה ועץ כריסטמס. שילוב משעשע. משהו שאני זוכרת הכי טוב מהתקופה האחרונה: מסדר כנפים (חובה לכל אחד!!) של ש"ש לשעבר שלי, ותהליך של ילדה בת 16 שעברתי. מתכננת לינואר: לעבור טסט, להתאמן המון על גיטרה ולגרום לצבא להגיד לי שאני מתגייסת בפברואר. משהו שאני מצפה לו: גיוס! גיוס, למען השם! תוכניות ויעדים לשנה החדשה: להנות מכל רגע, ובעיקר למצוא את עצמי. לגלות מי אני. אה, כן- חבר לא יזיק.
שנה נפלאה לכולנו!!