התפקדות ינואר

אע בדיוק רציתי לדבר איתך על ההופעה של היהודים

סבתא שלי באה איתי (כי היא מתה עליהם. דה.) אז יש לך איך לנסוע ולחזור

Rose131

New member
נמ

שם:נועה גיל:16 תאריך לידה:10.9.91 מקום מגורים:מבשרת\ירושלים מה אתם עושים בחיים כרגע:בצפר מה אתם שומעים עכשיו?Have a nice day- bon Jovi שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:כלמיני איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב-X מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?:( מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה?שלא תהיה קקי.

AlmogiToMars

New member
עונה [=

שם: אלמוג אילוז [= גיל: 13 תאריך לידה:6.3 מקום מגורים: אשדוד :) מה אתם עושים בחיים כרגע: נראה לי לומדת D: מה אתם שומעים עכשיו? the used-the bird and the worm שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:אממ.. של 30 - the story איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב : נראה לי שבטעות זרקתי ביצה על המורה שאני הכי שונאת D: אבל זה היה ממש במקרה כי היה יומולדדת לחברה שלי וזרקנו עליה ביצים וקמח בבצפר ובטעותתתתתת פגע במורה ההיא כי היא עברה באמצע :O מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אממ נראה לי כלום [= מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? להצליח בלימודים וכמובןןןןןןןן שבעזרת ה' תהיה ל30 הופעה אז אני ילך :) נראה לי זהו

Keren W

New member
מתפקדת../images/Emo98.gif

שם:קרן גיל:15.10 תאריך לידה:12/3 מקום מגורים:גדרה מה אתם עושים בחיים כרגע:מתים מלחץ מה אתם שומעים עכשיו?כלום >< שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:אממ...Attack איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: היה בסדר יחסית לחודש של לימודים מה שבטוח אני לא אשכח את הטירוף של 3 ימי הולדת של חברות וביזבוז מטורף של כסף שהשאיר אותי חסרת כל :( אבל העיקר הן ניהנו מהמתנות! מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אווו בהחלט אני מקבלת ביום חמישי את הלפטופ שקניתי מהכסף של עצמי יאי!! סוף סוף מחשב רק שךלי בלי שאף אחד ידחוף את האףXD חח... מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? לפתוח אותה צורה הכי טובה ולסיים אותה הכי טוב,תאמת אם היא תיהיהמ כמו 2007 זה יהיה מצויין ואם אפשר יותר טוב אז בשמחהD: וכמובן שאני מצפה שבשנה החדשה 30 יגיעו להופעה בארץ!

אני:)

שם: ליהיא גיל: 15 תאריך לידה: 31.7 מקום מגורים: מרכז מה אתם עושים בחיים כרגע: ממ לומדים :/ מה אתם שומעים עכשיו? את השקט שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אמאמאמ לא זוכרת איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב עבר רגיל...... שום דבר מיוחד רק התפרתי חח מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אמממ להמשיך לשחק טניס ולעשות מנוי לחדכ"ש ועוד מלא דברים חחח מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? יותר מדי ><

AviTal41

New member
אנייי

שם: אביטל גיל: 15 תאריך לידה: 15.9 מקום מגורים: טירת הכרמל מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת
מה אתם שומעים עכשיו? Paramore - Misery Business שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Paramore-Crushcrushcrush איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב אממ עבר סבבה לאחי היה יומולדת וכמה ימים אחרי זה הוא טס לחו"ל
/
[לא יציק לי כל הזמן אבלל אני התגעגעתיי] מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אממ כשאחי יחזורר לתת לו חיבוק ענקי [התגעגעתיי עבר הרבה זמן] ולעשות לאמא שלי הפתעה טובה ליומולדתתת מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? להצליח בלימודים[שהרוב היה לי 4-5 יחידותת חייבת] ולהצליח עם האהבה..
חודש מדהים שהיה לכם!!!

from yesterday

New member
מתפקדת [באיחור]

שם:רותם גיל:15 תאריך לידה:2.1 מקום מגורים:ירושלים מה אתם עושים בחיים כרגע:לומדים מה אתם שומעים עכשיו?רדיו שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טובהיה יכול להיות יותר טוב מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?כלום מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה?להכיר יותר אנשים

its only ma

New member
מתפקדת../images/Emo153.gif

תהרגו אותי, אבל לגמרי שכחתי שהחלפנו חודש. בסדר, אני יכולה להרוג אותך אם את מתעקשת ><"
שם:עדי כהן גיל: 14 תאריך לידה: א כסלו
מקום מגורים: קרית אונו מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים!!! לומדיםםםםםםםם!!!!!!! X_X מה אתם שומעים עכשיו? את סבתא ואמא שלי מדברות
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: וואי...לא זוכרת!
איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב. אמ....היה יומולדת למלא אנשים, וזה כל מה שאני זוכרת.
XD מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? הנטיעות, הל"ה, אמ... אולי זהו...
מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? המ....אין....
שיהיה לכולם חודש נפלא. גמלך

MCbusted

New member
../images/Emo9.gif

סורי על הדיליי חיחיח שם: שירן מקום מגורים: ת"א מה עושה בחיים כרגע: לומדת כיתה י"ב
מה אני שומעת עכשיו: טאפרוט-again and again שיר שנדבקתי אליו בחודש הקודם: לא זוכרת.. אולי critical acclaim איך עבר עליי דצמבר: די סבבה.. גם היה לי יומולדת ביום קידום ספרי משהו שאת זוכרת הכי טוב מה את מתכננת לינואר: אממ יותר נכון תכננתי.. ניגשתי למועד חורף באזרחות. חרא מקצוע. וזהו נראלי יש משהו מיוחד שאת מצפה לו: אממ לא ממש מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה: לסיים בצפר!! :) ועוד כל מיני דברים חח 3>3>

darklighter

New member
מתפקדת עם חצי עין סגורה../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל: י הוא אחלה בנאדם
תאריך לידה: 17.03 מקום מגורים: מרכזיניה מה אתם עושים בחיים כרגע: הרבה אבל לא מספיק... מה אתם שומעים עכשיו? האייטונס מכוון על Taking Back Sunday-Up against לא בדקתי על האייפוד... שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: יש כמה, הרוב של 30 אבל יש גם של ילוקארד ועוד כמה...וגם אלה ששמתי בקליפים שליXD איך עבר עליכם דצמבר? לא משהו, ינואר בינתיים השתפר/ החמיר תלוי איך מסתכלים על זה. [אני פלספסנית] ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: שברתי שיא של ראיונות עבודה ב2007 ואני לא רוצה לשבור אותו שוב
מה אתם מתכננים לינואר?
כרגע לישון.. יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? נמ... מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? |מגלגלעיניים|

למעלה