התפקדות!

האבק

New member
../images/Emo88.gif התפקדות! ../images/Emo195.gif

עבר הרבה זמן מאז ההתפקדות האחרונה, והצטרפו אלינו הרבה אנשים חדשים, לכן הגיע הזמן להתפקדות חדשה
שאלות ההתפקדות הנוכחית: שם (עדיף מלא) גיל/תאריך לידה (שגם נדע מתי היום הולדת שלכם...) אזור מגורים הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים? (לענות ב-
או
)
ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: סרט טוב שראיתם לאחרונה: בואו, תשתפו פעולה
התפקדות זו תמיד הזדמנות טובה להכיר אנשים קצת יותר טוב! כולם מוזמנים לצרף תמונות, כמובן. אודי

נטעש

New member
מתפקדת!

שם: נטע שיינס גיל: נולדתי ב7 לנומבמר 1992 אזור מגורים: בנימינה-גבעת עדה הסרט: אני ממש מקווה שיהיה טוב. ספר פנטזיה שאני קוראת: הקמע מסמרקנד (שיט כבר איזה שלושה שבועות אני לא נוגעת בו. בושה.) סרט טוב: אבק כוכבים! סרט מעולה.

orar1

New member
מתפקד ../images/Emo98.gif

שם (עדיף מלא): אור
גיל/תאריך לידה: בן 15 9.9.92 אזור מגורים:ירושלים הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים?
עדיין לא סגור על זה.. נחכה לסרט ונחליט ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: "העמדה" של סטיבן קינג... כל כך טוב!! מומלץ! הבא בתור זה "בשורות טובות" של ניל גיימן.. הוא נראה ממש טוב... סרט טוב שראיתם לאחרונה: המ... נראה לי ש"קיוב" הראשון.. ראיתי פעם את השני והוא יותר טוב אבל גם הראשון יותר טוב

limilu

New member
בשורוטו מעולה ../images/Emo45.gif

וגם הראשון וגם השני טובים יותר?
הא?

טוב, נו

לאלה שלא מכירים אותי מפורומים אחרים עמוס, בן 27 (6/6/1980), ירושלים, לא מתכנן לראות את הסרט כך שלא אתאכזב וגם לא אצא מרוצה, ספרי פנטסיה - שר הטבעות (התחלתי לאחרונה בפעם המי-יודע-כמה...) הארי-פוטר, סיפורים ממיתולוגיות כאלה ואחרות וזה כבר מתחיל לשחוק את 'לאחרונה'. סרט? אני כבר לא זוכר מתי הפעם האחרונה שראיתי אחד... מספיק?

limilu

New member
מתפקדת

שם: לימור גיל/תאריך לידה: 16, ב-21.9 אזור מגורים: חיוג 04?
הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים?
מהול ב-
. הוא היה חמוד, אבל היו יותר מדי קטעים שבהיתי במסך ותהיתי, "WTF?" ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: האמת, לאחרונה אני קוראת בעיקר סיפורת. אבל אני מתכננת לקרוא מחדש את שר"ה בקרוב. סרט טוב שראיתם לאחרונה: המבוך של פאן. משהו ספרדי. נהדר

limilu

New member
*אופס, הגבתי בטעות על חומריו הבהירים. לא ברור

אין לי הרבה ציפיות לסרט הזה.

Dubie

New member
../images/Emo90.gif

שם: אדוה. גיל/תאריך לידה: 7.11.92 אזור מגורים: בנימינה. סרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים? אני מניחה שאתאכזב. ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: לא יוצא לי לקרוא כ"כ, אין לי זמן לכלום. סרט טוב שראיתם לאחרונה: אבק כוכבים, שאפילו בהשוואה לספר [וגם כששינו הרבה את העלילה], הוא מדהים. החיים זה כזה סרט רע. אני שוב לבד, אחרי חצי שנה של ביחד. :/

האבק

New member
גם אני אגיב ../images/Emo13.gif

שם (עדיף מלא): אהוד (אודי) מירון גיל/תאריך לידה (שגם נדע מתי היום הולדת שלכם...): 18 | 27.8.89 אזור מגורים: המרכז, הוד השרון הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים?: שאלה קשה. אני חושב שיהיו קטעים שאני אהיה ממש מרוצה מהם, וקטעים אחרים שממש יעצבנו אותי. אחרי צפיה ראשונה אני אצא מאוכזב, אבל בצפייה שניה אני אהנה יותר. ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: טרילוגיית ברטימאוס המעולה (הראשון: הקמע מסמרקנד). בקרוב מתחיל את "דרקון הוד מלכותו" - מישהו קרא? סרט טוב שראיתם לאחרונה: וואו אני לא זוכר...

נועה ob1k4

New member
"דרקון הוד מלכותו" מצוין!

ולמי שאוהב פנטסיה היסטורית הוא תענוג מיוחד. לעניין ההתפקדות: שם (עדיף מלא): נועה רייכמן גיל/תאריך לידה (שגם נדע מתי היום הולדת שלכם...): ג' אייר, אי-שם באמצע המאה הקודמת... אזור מגורים: אפרת, גוש עציון הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים?: קשה לדעת. מה שכן - תמיד כראי לזכור שלקולנוע כללים וחוקים שונים מלספרות, וכן השיפוט יהיה לפי המדיה, ופחות נסיון השוואה לספרים (כן, לדעתי ג'קסון עשה עבודה מופלאה ב"שר הטבעות", עם מעט "החלקות" - וזאת בניגוד לדעתם של כמה מחברי קהילת טולקין שאני מכירה...) ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: "דרקון הוד מלכותו" , "גנבת הספרים"- לא לגמרי פנטסיה, אבל מומלץ למבוגרים שבנו (לדעתי- גיל 16 ומעלה), אח זאב / הולך רוח (דברי ימי האופל)- מקוה שיצאו עוד בסדרה. סרט טוב שראיתם לאחרונה: אני בדר"כ לא הולכת לקולנוע, ולכן רואה סרטים רק אחרי זמן, בD.V.D או ב"יס".האחרונים שנהניתי מהם : איש השנה (רובין ויליאמס), שמש נצחית בראש צלול.

אני קראתי

הוא נחמד אני מאוד נהניתי ממנו גם את טרילוגית ברטימאוס (הראשון הכי מוצלח...)

Wildflowers

New member
מתפקדת~

שם: נטע (שגם אם לא מגיבה תמיד קוראת) גיל: 15, 10/7/92 אזור מגורים: מרכז, פתח-תקווה הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים? אני לא יודעת, כרגע זה עוד רחוק לי מכדי לפתח ציפיה ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: Fragile Things של ניל גיימן
סרט טוב שראיתם לאחרונה: -

Davy Jones

New member
Me too

שם: דייבי ג'ונס גיל/תאריך לידה: בן 15 20.07.92 אזור מגורים: אשדוד הסרט: אני אנסה לאהוב אותו, אבל לא נראה לי שאצליח... ספר פנטזיה שקראתי לאחרונה: "המכשפות" מאת רואל דאל. סרט פנטזיה מצוין/מדהים/מושלם שראיתי לאחרונה: "המבוך של פאן".

מסכים לגבי המבוך של פאן (תגובה גם ל-limilu)

סרט מרהיב ויפהיפה, שיכולים להנות ממנו גם חובבי פנטזיה וגם כאלה שלא. מומלץ בחום
(לא כתבתי אותו אצלי כי ראיתי אותו די מזמן...)

אני

שם: אור תאריך לידה: 21/05/1987 אזור מגורים: י-ם הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים? גם אם הסרט יהיה מרשים ויזואלית ואפילו אם הוא יהיה סרט טוב בפני עצמו, אני עדיין אתאכזב מההשמטה המכוונת של התשתית הרעיונית והאידיאולוגית של הספרים. אבל אני עדיין מוכן לתת לסרט את הצ'אנס ולכן
, אם כי מסוייג. ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: "בשורות טובות" של ניל גיימן וטרי פראצ'ט. עוד ספר טוב שקראתי לאחרונה שהוא לא פנטזיה זה "משאלה אחת ימינה" של אשכול נבו. סרט טוב שראיתם לאחרונה: אבק כוכבים, ביקור התזמורת, ממלכת טראביתיה. תמונות שלי ניתן למצוא באתר

למעלה