התפקדות!

limilu

New member
../images/Emo45.gif

אני לא זוכרת מי זה היה [איזה במאי סרטים], שמישהו אמר לו שהוא מרגיש שהספר הרס את הספר, ואז הוא הוביל אותו לספרייה שלו, הוציא את הספר ואמר, "רואה? הוא בסדר גמור."

מתפקדת! (באיחור מטורף!!..)

שם (עדיף מלא) שחר מגן גיל/תאריך לידה (שגם נדע מתי היום הולדת שלכם...)6.8.94 (13) אזור מגורים: באיזה חור ליד י-ם הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים? (לענות ב- או )אני לי מושג, מקווה לטוב ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה:לא קראתי הרבה לאחרונה סרט טוב שראיתם לאחרונה:ביקור התזמורת נ.ב סליחה שלא הייתי פה ולא כתבתי מלא זמן, בזמן האחורון אנ ממש עמוסה

התפקדות

שם: הדס תאריך לידה: 21.10.70 (37 ) איזור מגורים: מהעיר של אודי (תבוא להגיד שלום ) הסרט:
- אוהבת לראות סרטים שנעשים לפי ספרים, ובדרך כלל נהנית מהם. ספרי פנטזיה: הארי פוטר לדורותיו, ההסטוריונית, חומריו. סרט טוב: אבק כוכבים- מאוד נהנתי, טרביתה - לא נהנתי, פאן - ככה ככה בגלל הסוף המאכזב, הארי פוטר ומסדר עוף החול. סדרת טלוויזיה: קייל x-y , 4400 - שניהם מאוד ממולצים.

limilu

New member
קייל XY ../images/Emo99.gif

אני כ"כ אוהבת את הסדרה הזאת ^^

minimarry

New member
*לא קשורה בעליל*

כן, אני סמויה פה, אבל בכל זאת, אד מהחתימה שלך, זה אד מפולמטאל?
כי אם כן...זה משעשע! אם לא...יצאתי...אה,סתומה
. חוזרת לסמיות שלי...

limilu

New member
כמובן שכן ^^

אני וידיד שלי התחלנו לכתוב לפני שנה ומשהו פיק FMA קרוס פיטר פן, אבל משום מה לא המשכנו. אד צועק כאן על קפטן הוק ^^ ואל תדאגי, אני כל הזמן יוצאת סתומה

האבק

New member
גם את ../images/Emo2.gif?

מאיפה בדיוק? (את מוזמנת לשלוח גם במסר)

האבק

New member
וואו! איזו התפקדות נפלאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים לכל החדשים!

שלום...

שם: גלעד נעמן. גיל:11. תאריך לידה:18.11.96 אזור מגורים:צפון. הסרט:אין לי מושג.
ספרים(יותר נכון סדרות
)חורף העולם, קורות קצעולם, חומריו האפלים וזהו. יש לי היום יום הולדת

למעלה