התפקדות!

התפקדות!

שם (עדיף מלא): בן [ג'ימי דף] אש גיל/תאריך לידה (שגם נדע מתי היום הולדת שלכם...): 16 17.10.91 אזור מגורים: ת"א, למרות שאת הרוב המוחלט של הזמן אני מבלה בפנימייה בירושלים :) הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים?: יש לי הרגשה חזקה שאני אתאכזב. ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: Ilium של דן סימונס [השם אמור להעלות חיוך מסוים אצל כמה מחברי הפורום], מצוין. כרגע קורא את ההמשך שלו. סרט טוב שראיתם לאחרונה: עבר כ"כ הרבה זמן מאז שראיתי סרט ששווה משהו בקולנוע, אבל ראיתי את Hogfather באייקון והוא היה מצוין.

Orion132

New member
יאללה

למרות שאני כותב פה די בקטנה... שם: משה גיל/תאריך לידה: 15, 13 בפברואר 92' אזור מגורים: מרכז..? הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים? אני חושב ש
, כי זה נראה מאוד מרשים וגרנדיוזי כזה. לא ממש אכפת לי כמה הם מעוותים כי העיקר שהסרט בפני עצמו יהיה טוב. ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: לא קראתי ספרי פנטזיה לאחרונה. HP7 נחשב?
סרט טוב שראיתם לאחרונה: "אבק כוכבים", "ממלכת טראביתיה" (וראיתי אותו לפני כוווולכם! הו יה! עוד בתחילת אוגוסט! אני אפסיק להתלהב עכשיו...!)

אי אי סר ../images/Emo195.gif

שם (עדיף מלא) ענב ר גיל/תאריך לידה (שגם נדע מתי היום הולדת שלכם...) 14 כ"ג אלול אזור מגורים סביבות אשקלון בחור נידח .... הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים? (לענות ב- או )אין לי שמץ ... ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: הומ... לא קראתי פנטזיה בזמן האחרון !
מוזר.... קראתי יותר רומנים הסטוריים... סרט טוב שראיתם לאחרונה: אבק כוכבים וממלכת טראביתיה . מומלץ בחום .

yael ziv

New member
מתפקדת

שם: יעל זיו גיל/תאריך לידה: 27/10/89 אזור מגורים: כפר ורדים (צפון) ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: קוראת עכשיו את ידו של אוברון (ההמשך הרביעי של תשעה נסיכים לאמבר. עדיין לא סגורה על דעתי לגביו.

The Immortal Me

New member
באיחור...../images/Emo210.gif

שם: רוני. גיל/תאריך לידה (שגם נדע מתי היום הולדת שלכם...) 6/5. אזור מגורים: ראשון. הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים? הספר הוא יצירת מופת, אז אני מניחה שאתאכזב, אבל לא פותחת פה ל... וול, אנשים שעושים סרטים גרועים. ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: ראיון עם הערפד נחשב לפנטזיה? סרט טוב שראיתם לאחרונה: אוו, לא ממש טובים. מחכה לאקרוס דה יוניברס. הסוף.

E l S i

New member
לא כותבת פה הרבה, אבל-

יעל 20.6.94 אני מקווה שאני אצא מרוצה- בכל מקרה אני בטוחה שלא יהיה -כל כך- מאכזב הנערה ואביר המילה- ספר פנטזיה מעולה וגם אני אהבתי את אבק כוכבים

כן, המפקד!

שם (עדיף מלא): נחשו מהכינוי גיל/תאריך לידה (שגם נדע מתי היום הולדת שלכם...): 29.5.89 אזור מגורים: ב"ש הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים? כרגע הציפיות הן לסתם עוד סרט הרפתקאות שגולת הכותרת שלו היא ניקול קידמן (כפרעליה!!!11 כפי שיוסיפו ההפקאצות) ולא לסרט עומק שגולת הכותרת שלו היא דיון אינטלקטואלי אמיתי בשאלות של דת, גורל, סמכות וכו'. ועדיין נראה לי שאצא ממנו עם קיטור פולני ממוצע. ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: אני שקוע כבר הרבה זמן בקריאת הסאגה האסייתית של קלאוול; האחרונה הפנטסטית: כל ספרי פרצ'ט (פרט ל"אנשי המשמר") שיצאו לעברית. מומלץ מאוד! סרט טוב שראיתם לאחרונה: האממ... שום דבר להמליץ עליו.

בדולח 13

New member
מהשפעות הגיוס...חחח

שם מלא: לא בפורום הזה. תאריך לידה: 13.5.65 גיל: 42 (בחישוב האחרון) איזור מגורים: שכנה של אודי הסרט: מעדיפה לחכות ולראות, כידוע - ציפיות יש רק לכריות... ספרים:חזרתי לקרוא את הספרים של אורסון סקוט קארד - המשחק של אנדר וכו' - מעולים ! השלב הבא לקרוא אותם באנגלית. סרט: לאחרונה שום דבר מרנין, טלטאביז נחשב

JustRain

New member
מתפקדת

שם: נגה שיאון. אם תכניסו ו' לשמי הפרטי תחושו את נחת זרועי. גיל/תאריך לידה: 21.9.92, בת 15 אזור מגורים: מועצה אזורית משגב, אם מישהו מכיר. זה בגליל התחתון. הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים? כמו ששמעון אמר, נראה שהוא יהיה סרט הרפתקאות ולא דבר מעבר לכך. ...ומאחר והספר אינו כזה, די ברור לי שאתאכזב. אלא אם כן אתם מגדירים שביעות רצון כמידת הצחוק והגיחוך שהוא יעלה על שפתיי. ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: קראתי בקיץ את טרילוגית הד, זה היה מוצלח. סרט טוב שראיתם לאחרונה: לא ממש זוכרת מתי בפעם האחרונה צפיתי בסרטים. אגב, למה שלא נארגן צפייה משותפת בסרט?

limilu

New member
לא, אבל אני מכירה המון ממשגב

[לא יכול להיות שיש לנו גם תאריך משותף וגם מקום מגורים משותף, אין צורך להגזים
]

כן המפקד!

שם (עדיף מלא) : סהר
גיל/תאריך לידה (שגם נדע מתי היום הולדת שלכם...): בת 16, נולדתי ב4.4.91 אזור מגורים: גן יבנה, שזה ליד אשדוד, שזה אי שם באיזור הכי משעמם של הנגב הממש ממש צפוני. הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים?: אתאכזב, כנראה. כמעט בטוח. ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה: ספר הפנטזיה האחרון שקראתי היה הארי פוטר, ודיי התאכזבתי ממנו. מאז אני קוראת בעיקר המון לא-פנטזיה... סרט טוב שראיתם לאחרונה: ראיתי את אבק כוכבים לאחרונה, אבל לא הייתי מגדירה אותו כסרט מאוד טוב. לא מאוד נהנתי ממנו... אבל זה הסרט היחידי שעולה לי בראש, אז תאלצו לסלוח לי. אני לא בפורום המון לאחרונה, ואני מתנצלת ממש. החיים שלי הפכו לעמוסים בן רגע, וכמעט אין זמן לעשות כלום...

dahoe

New member
הידד!

שם: אהד
תאריך לידה: 23.12.91 (כלומר אני בן 16 בעוד פחות מחודשיים)
אזור מגורים: ירושלים
הסרט:
, אני ממש לא יודע. אני מעדיף להגיע בגישה חיובית ובלי לקרוא ביקורות מעמיקות מדי לפני, כדי לגבש דעה עצמית.
ספרים טובים: סיימתי את שר הטבעות סוף סוף לפני חודש, וקראתי את הספרים לפני הסרטים, יאי!
סרטים טובים: אני בוּר גדול בסרטים, אבל אני אעשה בקרוב מנוי לסינמטק, אז אני מקוה להתגבר על הפער.ראיתי את הסימפסונים לא מזמן... ערכתי חיפוש בין התמונות במחשב אבל מכל התמונות של הבר-מצוה של אח שלי ומשבת המשפחה שלנו אין תמונה אחת שלי. אין לי כוח לחטט בדיסקים הצרובים של התמונות שלנו אז נאלץ פשוט לותר...

אקס93

New member
מתפקד

שם (עדיף מלא):איתי שולץ גיל/תאריך לידה (שגם נדע מתי היום הולדת שלכם...) 5.7.1993 אזור מגורים: חור על גבעה בשם פסגת זאב ירושלים הסרט - תתאכזבו או תצאו מרוצים? (לענות ב- או ) או שאני אתאכזב או שאני אצע מרוצה ספרי פנטזיה טובים שקראתם לאחרונה:משקפת הענבר באנגלית סרט טוב שראיתם לאחרונה: לא יצא לי לראות סרטים בזמן האחרון אתם קולטים שעוד חודש יוצא הסרט?

JustRain

New member
וכל מה שאני יכולה לומר לגבי זה הוא

דמאט! כדאי ליהנות מהרגעים האחרונים בהם כשנאמר שאנחנו אוהבים את חומריו נצטרך למהר להוסיף שאת הספרים, ושהסרטים מקלקלים הכל, ולהסביר לאנשים שכדאי לקרוא את הספר גם אם צפית בסרט. סוף עידן

אקס93

New member
ועל זה אני יכול להגיד

שבזמנים כאלה צריך איגוד חזק שליחם על כך שאנשים יקראו את הספר ואז ישנאו את הבנאי ה**** שדחף את שלושת הפרקים האחרונים לסרט הבא!!!

נטעש

New member
ועל זה אני יכולה לומר ש...

אולי הבמאי הזה קצת קוקו, אבל חייבים לזכור שהספרים שלנו ישארו אותם ספרים. יש מצב שנתאכזב מהסרטים, אבל תמיד אפשר לקרוא את הטריולוגיה שוב ולהבין ולהרגע שלפחות לא משנים אותה.

למעלה