פלוריסיינטה-הביקורת

../images/Emo88.gifפלוריסיינטה-הביקורת../images/Emo88.gif

כי עם כל הטוב יש גם רע, ונורא כאן זה המקום לשפוך את כל הכעס,המרמור והגיחוך על כל הדברים שהפריעו לכם בסדרה. הבכי של פלור?השוטרים המפגרים שכלית?הניצוצות שמסוגלים להעיף אנשים דרך החלון? הכל פה, שרשור עצבים אחד. נראה את הכמות של הדברים שתוכלו לאסוף ממה שהפריע לכם.... יש יותר מ300 פרקים, אמצו זכרונכם

קמילעעע

New member
לי הכי הכי הפריע..

קודם כל פלור!...לא לא לא כל כולה היא באמת בחורה נחמדה ויפה אבל מה?!מעצבנתתתת טיליםם!! כמה היא בוכה שמע ישראל?!וצועקתת ומדברת...במיוחד בעונה השניה קצת נסחפו איתה.. דבר שני,כל הקטע של הפיות והדברים המזה הזוים שהולכים שמה...נכון זה נחמד זה כמו אגדה והכל! אבל פאקקק!!!!!!!!!!!!!!!!תעשו את קצת יותר מציאותי וקצת יותר הגיוני.. בסה"כ סדרה יפה עם מגרעות פה ושם.

yaki123

New member
אממ..טוב נו,יש לי מש'ו אחד../images/Emo27.gif

אם היו מצמצמים בפחות למתוח כל פרק כמו מסטיק ולהגיד דברים אחרי 20 פרקים מאז שזה קרה ולהכניס יותר עלילה,דמויות [האמממ-קמי ולואיסנה שבכלל לא הייתה] זה היה יותר יפה
אבל באמת שזאת אחת הסדרות שאהבתי,הצחיקה אותי וכו'

didalf

Well-known member
המממ../images/Emo88.gif ../images/Emo109.gif

פלור-בעונה הראשונה חיבבתי אותה אבל בעונה השניה ממש שנאתי אותה. הבכי שלה, הקנאה שלה, השטויות שלה, זה שהיא מתפרצת באמצע דברים של אנשים, לא מבינה דברים נכון, ישר מתחילה לצעוק, מרגיזה ועוד ועוד ועוד. המריחות-יכלו לסיים תסדרה כבר מזמן, סתם מרחו אותה
. הלא מספיק אזכורים לפדה...
פרן ואולי-לא הקדישו להם מספיק זמן בפרק האחרון
כל הקטעים המטומטמים עם הפיות
העובדה שהם שורצים כל היום בבית ולא עובדים
ומרימים הפקות כמו החתונה הזאת ביום. חח ובטח יש עוד מלא שאני לא זוכרת, והכל כמעט קשור בהתנהגות של פלור

פלורותם

New member
אותי עיצבן../images/Emo46.gif

שניקו וול בפרקים האחרונים עד שהם היו ביחד.. ושוכחים מפרטים למשל איפה הצלקת של פלור מעונה הראשונה שככה גילו שהיא הבת של אלברטו סנטי'זן?? וגם שכחו מהאח שעמד להיות לאוליביה והם בכלל בקושי הלכו לבצפר-הם הלכו רק שהיה צריך לקרות להם משו שם ולעבודה בכלל הם בקושי הלכו והם מתרחצים רק עם צריך לקרות להם משו תוך כדי כולל שירותים! וגם בעונה הראשונה הפיות אמרו לפלור שנשארו לה רק עוד 3 קריאות והעונה היא קרא להם 200 פעם! הפיות דווקא לא עיצבן זה היה יפה..

DiRtY BaTeLL

New member
האמת לי לא הפריע כלום הייתה עונה מד

מדהימה במיוחד פלווררר

theman20

New member
גם אני חושב ככה

קצת דברים לא היגיוניים פה ושם אבל הכול היה מדהים ויפה

../images/Emo181.gif../images/Emo23.gifחיכיתי לזה../images/Emo98.gif../images/Emo11.gif

אוקעיי פלור העונה היא כ"כ השתנתה...גם מבחינת מראה... היא הייתה יותר יפה עם השיער האמיתי שלה
ובעונה הראשונה, היא לא הייתה כזאתייי
היא הייתה רגישהה, חמודה, יפה, עם שכל
ועכשיו שאני חושבת על זה...הייתי שמחה לראות אותה יותר עם פדה
פצ'ה
אוווו העונהה הזאתיי הוא כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ עיצבןן אותייי
הואא כזהה לא חברר אמיתייי
אויששש אני אפילו לא רוצה להיזכר בקטע של ושל אוליי
אוליביה מה ששנאתי באוליביה, זה שהיא כל הזמן אמרה לפרן ככה: אנחנו לא יכולים להיות ביחד, זאת אהבה אסורה... היא רואה אותו עם בחורה אחרתת
פרן לא אכפת לי כבר מכלוםם אני רוצה שנהיה ביחד ובלה ובלה ובלהההה
דלפינה מהה קרהה להה
יותר אהבתי אותה רעה...כי טובה היא נראית מזוייפת
חוצמזה, היא משחקת יותר טובה כרעה, ויותר מצחיקה כרעה:]] זהוו בקרוב יעלו בי עוד זיכרונות:]

קKרינוW

New member
אהאה הנה זה מגיע

1. פלור: א. הבכי ב. הצעקות ג. הקנאה ד. מדברת ואף פעם לא מקשיבה ה. החיוך המעצבן עם הלשון בחוץ ו. בחורה בת 21 מאמינה בפיות בטח היו עוד מלא.... פרן: *** שהוא לא מסתפר ומסתרק!!! אוליביה: התספורת עם הפוני החלק והתלתלים מאחורה!!! (זה נשמע טפשי אבל באמת זה באמת עיצבן אותי!!) ניקו: א. החיוך המפגר ב. הצורת ריקוד שלו מריה! נו מה יש לפרט עליה?? ריה עצמה מעצבנת!! אוו אם אני אפרט!! פלוריסיינטה עצמה: א. הפרסומות הסמויות ב. המריחות ג. שלא הזכירו את פדה ד. שזה נגמר!!!!

במילה אחת - פלור../images/Emo122.gif

כפרעלייה והכל
אבל פאק
היו פרקים שלמים בעונה הראשונה והשניה שפשוט ישבתי מול הטלוויזיה ואמרתי לעצמי שאני פשוט לא מבינה מה פדה/מקס אוהבים בה כ"כ
היא צווחת והיא מעצבנת כזאת
ואני שונאת את איך שהלבישו אותה כל הסדרה
בפרק שאנה הלבישה אותה או וואטאבר היא הייתה פשוט מושלמת
עד שהיא החליפה בגדים
אההההההההה וגם עוד משהו שעיצבן אותי זה שבכלללללללל סדרה של כריס עם זה רינקון אם זה צ'יקי אם זה המורדים או אם זה פלורי - השוטרים=אותם שוטרים...כסף להפקות יקרות ולסטים מפוארים יש לה, אבל בשביל לשלם לניצבים אחרים אין לה?!?!?!

talshoosh

New member
=]../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

טוב אז קודם כל כמו שרבים כתבו, פלור
כמה שהיא יפה מצחיקה ומדהימה
היא יכולה לעצבן בצורה מאוד מעצבנת
(
)
זה מתחיל בהתפרצויות שלה לדברים של אחרים וזה ממשיך עם הקנאה הבלתי נסבלת שלה
מסכן מקס... היא עשתה לו חיים קשים, במיוחד עם ההריון
וזה מסתיים בצעקות הנוראיות שלה ובבכי המעצבן שדרך אגב אין פרק בלעדיהם
ואני לא יודעת מה איתכם אבל גם מרטין עיצבן אותי
גם בעונה הראשונה וגם בשניה אין הרבה מה להסביר פה, כל החילופי אופי שלו והשגעונות המטריפים האלה
!!!!!!!111 אני מבינה, גיל ההתבגרות זאת יכולה להיות תקופה קשה אבל תגזימו
לא באמת, בנאדם אחד וכל כך הרבה... כל כך הרבה
עוד דבר שממש הרגיז אותי זה החסרת הפרטים
אם זכור לי טוב, כשאבא של אולי רצה לקחת אותה איתם, הוא אמר לה שאמא שלה בהריון... כן אה?
היו עוד דברים מעצבנים והרבה... אני אכתוב עוד מעט... אבל בגדול, הרוב היו פרטים שוליים וזה לא ממש הפריע לי להנות
אז למרות כל הדברים שאמרתי, ושיש לי להגיד אני עדיין חושבת שפלוריסיינטה זאת סדרה מדהימה

DiRtY BaTeLL

New member
אני חייבת להגיב-חבר'ה זה מה שיפה בפ

בפלור שהיא צורחת שהיא מדברת הרבה מעצבנת מציקה קצת כל השטויות שלה הבגדים זה מה שמסמל אותה ואם היא לא היתה ככה לדעתי זה לא היה מעניין ביכלל אחרי הכל היא מצחיקה אין מה להגיד זה מה שעושה את כל הסידרה זאת דעתי הייתי חייבת להגיב

DiRtY BaTeLL

New member
זה לא אמור להיות הגיוני

זה מה שיפה בזה שעה אחת ביום זה מכניס אותך לחולום

DiRtY BaTeLL

New member
אבל בכל זאת ראית את זה ....טוב מזה

משנה עכשיווו העיקר שיהיה עונה שלישיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה