../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifרשימונת...../images/Emo6.gif
אני על בטוח חוזרת על רוב מה שכתוב פה, אבל באמת לא אכפת לי.
פרסומות סמויות, והמון. אז נכון שהפקה כמו פלוריסיינטה עולה המון, אבל יש דרך לעשות את זה. הדרך בה כריס שילבה את הפרסומות הסמויותלמוצרים-אם זה ג'לי או סרטים של דיסני הייתה פשוט מלאכותית,חיבור צולע לעלילה ונותן תחושה מאד לא טובה.
אז מה היה לנו? שוקו אילוליי,תפוחים של פלורי, שוקולד ביז'יקן נבאדו, שוקולד ג'אק,ג'לי אדום, קרטיבים מסתובבים, 47 סטריט, פרסטיג',פרווגה,מיני-מירינדה,המון סרטים של דיסני, תוכניות בערוץ דיסני,מחליק שיער,קרם הגנה, מעדנים, ריבת חלב דיייי!!!! כמה אפשר?
זלזול בגיל הצופים אני חושבת שכולנו מודעים לעובדה שקהל היעד של פלוריסיינטה הוא לא בדיוק 18+, מה שלא מצדיק את הזלזול באינטיליגנציה של הצופים, קטנים ככל שיהיו. במיוחד כשסדרה מיועדת לילדים קטנים, יש דברים שחשוב להציג אותם כמו שהם, לא לנפח או להמעיט בערכם. ילדים ארחנטינאים קטנים וחמודים שיושבים לראות פלוריסיינטה יכולים לחשוב בטעות שאפשר לבצע המון פשעים פשוט נוראיים ושהם יכולים לחמוק מזה מאד בקלות, ולא רק זה, אלא גם שהשוטרים שירדפו אחריהם, עובדי בית הכלא, השופטים בבית המשפט, כולם רפי שכל שניתן לעבוד עליהם עם מילה מתוחכמת, או כמה פסוס. אני מצאתי את עצמי בחצי מהפרקים יושבת מול פלורי והמצב רוח שלי נע בין גיחוך קל למרמור עצבני.
הגזמות אני חושבת שההגזמות באו לידי ביטוי במיוחד בפרקים האחרונים בהריון של פלור אבל זה היה קיים כל הסדרה. כן, כריס ותסריטאיות יקרות, אנחנו רואים שאתן חכמות ומכירות את כל תסמיני ההיריון הידועים לאדם, זה לא נותן לכם רשות להפוך את הדמות הראשית והאהובה בסדרה למעצבנת ביותר, זאת שגורמת למעריץ האדוק ביותר לתפוס את השלט ולשקול לזפזפ, או פשוט לתפוס את הראש שלו בשני הידיים ולהגיד:למה!?!?!. קצב ההיסטריות, מצבי רוח משתנים,בכי מזויף, הכל היה מלאכותי ולא אמין, ואני כבר לא מטילה את זה על השחקנית עצמה שסך הכל עשתה עבודה טובה. התסריט שנתנו לה היה (לדעתי, שרק יהיה ברור) מ-ז-ע-ז-ע. המשך עוד מעט..