פלוריסיינטה-הביקורת

העורכים של התוכנית

יכלו לערוךל את התוכנית קצת יותר טוב ולא נגיד בכלא שמתי שלא ראו את מרגריטה אז גם לא ראו את בוניז'ה ומללה
 

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifכל התמימות של פלור ושל כולם

ושל השופט והכל אבל גם היו מלא דברים יפים:) הפיות של פלור הדמיון בסידרה וה-כ-ל
 

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifבמילה אחת פלור ../images/Emo6.gif

בשתי מילים פלור-אנסיה
יש מלא דברים
הבכי של פלור שכל פרק הוד רממותה בוכה לה כי נימגר הג'לי המוי טעים או משהוא
והיא ניראת כמו כלב ים שהתעללו בו. אל כל בחורה שהיתקברה למקס ברדיוס קילומטר היא עושה לו סטנות.
שמיסבה בילתי מוסברת כולם ביסדרה Tוהבים אותה
הטימטום של הדמיות
כיאלו מעסיקים משוא חדש כאדי לבדוק אם הוא המובקש שמחפשים אחריו.
שתמיד צצות להם תילבושות משום מקום
שמתעלמים מאהדרס קיפוח
פשוט קיפוח
שפלור ומקס לא ישנים במישרד היא עיצבה אותו זוועה
והם לא משתמשים בו
 

stavi555

New member
אממ...../images/Emo210.gif

אוליביה
- במילה אחת: מעצבנת!לא שאני אומרת שהדמות שלה מיותרת פשוט היא חתיכת נדחפת ומעצבנת וכול המזן כזאת חמודה ותמימה!!!!
המריחות כמו שכבר אמרו
..
הפרסומות הלא כול כך סמויות!
 

ש ק ד וש

New member
לי הכי מפריע..

כל הפרסומות שילדים עושים!! עם הג'לי, והעוגות, והשוקו, והארטיקים, והסוכריות..
 
../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifרשימונת...../images/Emo6.gif

אני על בטוח חוזרת על רוב מה שכתוב פה, אבל באמת לא אכפת לי.
פרסומות סמויות, והמון. אז נכון שהפקה כמו פלוריסיינטה עולה המון, אבל יש דרך לעשות את זה. הדרך בה כריס שילבה את הפרסומות הסמויותלמוצרים-אם זה ג'לי או סרטים של דיסני הייתה פשוט מלאכותית,חיבור צולע לעלילה ונותן תחושה מאד לא טובה. אז מה היה לנו? שוקו אילוליי,תפוחים של פלורי, שוקולד ביז'יקן נבאדו, שוקולד ג'אק,ג'לי אדום, קרטיבים מסתובבים, 47 סטריט, פרסטיג',פרווגה,מיני-מירינדה,המון סרטים של דיסני, תוכניות בערוץ דיסני,מחליק שיער,קרם הגנה, מעדנים, ריבת חלב דיייי!!!! כמה אפשר?
זלזול בגיל הצופים אני חושבת שכולנו מודעים לעובדה שקהל היעד של פלוריסיינטה הוא לא בדיוק 18+, מה שלא מצדיק את הזלזול באינטיליגנציה של הצופים, קטנים ככל שיהיו. במיוחד כשסדרה מיועדת לילדים קטנים, יש דברים שחשוב להציג אותם כמו שהם, לא לנפח או להמעיט בערכם. ילדים ארחנטינאים קטנים וחמודים שיושבים לראות פלוריסיינטה יכולים לחשוב בטעות שאפשר לבצע המון פשעים פשוט נוראיים ושהם יכולים לחמוק מזה מאד בקלות, ולא רק זה, אלא גם שהשוטרים שירדפו אחריהם, עובדי בית הכלא, השופטים בבית המשפט, כולם רפי שכל שניתן לעבוד עליהם עם מילה מתוחכמת, או כמה פסוס. אני מצאתי את עצמי בחצי מהפרקים יושבת מול פלורי והמצב רוח שלי נע בין גיחוך קל למרמור עצבני.
הגזמות אני חושבת שההגזמות באו לידי ביטוי במיוחד בפרקים האחרונים בהריון של פלור אבל זה היה קיים כל הסדרה. כן, כריס ותסריטאיות יקרות, אנחנו רואים שאתן חכמות ומכירות את כל תסמיני ההיריון הידועים לאדם, זה לא נותן לכם רשות להפוך את הדמות הראשית והאהובה בסדרה למעצבנת ביותר, זאת שגורמת למעריץ האדוק ביותר לתפוס את השלט ולשקול לזפזפ, או פשוט לתפוס את הראש שלו בשני הידיים ולהגיד:למה!?!?!. קצב ההיסטריות, מצבי רוח משתנים,בכי מזויף, הכל היה מלאכותי ולא אמין, ואני כבר לא מטילה את זה על השחקנית עצמה שסך הכל עשתה עבודה טובה. התסריט שנתנו לה היה (לדעתי, שרק יהיה ברור) מ-ז-ע-ז-ע. המשך עוד מעט..
 
../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifמשיכה...

בסוף יוצא שאני רק מרחיבה כאן נקודות של אחרים, שהן באמת הבעיות העיקריות
אי סבירות מבחינה עלילתית אני חושבת שכולם בשרשור הזה התייחסו לזה. החורים בעלילה, דמויות שכנראה היו צריכים לסיים את תפקידן ונזרקו מהעלילה בצורה אכזרית או יותר נכון, הזויה. דמויות שלא הלכו לשירותים, התקלחו רק כשזה שירת את העלילה (ולכן אנחנו עדים שרק 5 דמויות בסדרה אי פעם התקלחו או השתינו), ילדים שמבלים כ90% מימי הלימודים שלהם בבית, אנשים שלא עובדים אף פעם,חדרים שצצים יש מאין, ואחר כך נעלמים באותה מהירות שבה הופיעו(מישהו זוכר שיש חדר שינה אקסטרה שבו ישנה אמלי? או תחדר שינה של נילדה? אז למה מצטופפים כל כך כשיש אורחים אם יש המון מקום!!)יש כל כך הרבה דוגמאות כאלה.
חזרה על קווי עלילה תגידו לי משהו, מישהו פעם ספר כמה פעמים כביכול דלפינה נכנסה להריון?! כריס, עם כל המוח היצירתי שלה יכלה לכבד טיפה את הצופים ולא לחזור על עלילות שפגשנו כבר לפני יותר מ10 שנים, בקטנטנות!!! כל כך הרבה ילדים מאומצים, קרובי משפחה מן העבר, תאונות וטרגדיות, הכל משוחזר במדויק. |*כריס הקטגוריה החשובה ביותר. האגו של האישה (הגאונה הזאת,יש להודות), שגורם לה לריב עם שחקנים(וכך להעיף שקנים באכזריות ולשבור לילדים קטנים את הלב), שגורם לה למחזר שחקנים ועלילות, למתוח את הסדרה ולהוסיף עוד ועוד דברים לא הגיונייים רק כדי שלסדרה יהיו עוד 5,10,100 פרקים, עוד רייטינג, עוד כסף. האגו שגרם לה לחתום על המסר שהופיע על המסך בתום הפרק האחרון, מסר שכראוי לסיפור אגדה היה אמור להיחתם על ידי פלור, סינדרלה, כל אחד אחר חוץ ממנה. בטוח יהיו לי עודף רק חכו.
 

morosh1234

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo204.gif

אומנם התחלתי לראות רק מפרק הדמיות ההריון אבל יש מספיק הערות שיש לי לומר. א. המסחריות - כל כך הפריע לי העונה. כ"כ. בעונה שעברה אלו היו המעדנים האלו שכל שתיי דקות הפליצו [סורי] עליהן משהו. העונה היו אלו סרטיי הדיסני והארטיקים המתגלגלים האלו. לא שבגלל זה הייתי מפסיקה לצפות, אבל זה גרם לי לתחושת ייסור. עד כמה בני-אדם יכולים למסחר טלנובלה אחת? דיי, הגזמתם הפעם. ב. פלור - איפה את? איפה? כמה אפשר לבכות? כמה? כריס, לא הגזמת קצת? בכל העונה הזאתי היא בכתה יותר מאשר צעקה [וואו!] P: אני שונאת את המבט העצוב של פלור. עם הקימוט סנטר הזה. פשוט עיצבנה אותי. אבל מילה טובה? השירים :] אני חייבת להודות שבשתיי העונות הופקו לסדרה שירים כ"כ יפהפיים. פשוט תענוג לאוזניים. גם מבחינת המילים, גם הקצב.
 

LemonLimeLilach

New member
אוי, מחזור עלילות

אני זוכרת את התגובה הראשונית שלי לפרנקו ואוליביה - אממ היי, מריאנו ומרסלה צלצלו, הם רוצים את העלילה שלהם בחזרה
 
שכחת מאכל אהוב על פי הסדרה...

הצ'וקרוטו! מה זה היה אמור להיות? לעודד ילדים לאכול כרוב? לא יכלו לבחור ירק יותר נורמלי בשביל לגרה ילדים לאכול ירקות?
 
../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifבעיקרון

הפירסומות שתקעו בכל מקום היה הדבר שהכי עיצבן אותי. וגם העריכה הגרועה. עם כל המריחות, ההגזמות, וכל השאר- הצלחתי להתמודד
 
היו פרקים שאמרתי לעצמי:

"למה בכלל אני רואה את זה?! זה בכלל לא לגיל שלי!" חוץ מזה ששנה שעברה קראתי פה או באתר הישראלי שפדריקו חתם על הסכם עם כריס מורנה על שיופיע ב-2 הפרקים האחרונים... וזה לא קרה! ציפיתי שאם כבר מרגריטה אמא של פלור הופיעה אז גם פדריקו יחד איתה היו עוזרים לפלור ומקסימו(אמא של פלור עוזרת לפלור ופדריקו למקסימו).
 

Yarinv

New member
בטח שהיה, הכותרת שלו היא

"שירשור פרק 185" (משומה) וזה כמה הודעות מתחת
 

FCHS GIRL

New member
אממממ...

האמת שכל הסדרה ממש שנואה עליי ורק בגלל דבר אחד. אוקיי הרגתם את פדריקו, פשע נוראי בפני עצמו, אבל להזכיר אותו פעם במיליון פרקים
כאילו מה? מילא פלור לא חושבת עליו, התאהבה במישהו אחר שכחה מהפריזר, אבל האחים שלו חושבים עליו פעם במיליון שנה
זה ממש מעצבן
פדריקו הייתה דמות ממש חשובה.. חוץ מזה כל הקטע הזה שמי שהציעה שיקראו לתינוק פדריקו הייתה אנה, זו הייתה אמורה להיות פלור שקוראת לו על שמו, אפילו מקסימו שהוא הציל לו את החיים, אחד האחים.. פאקקקקק
זה ממש מעצבן..
 
למעלה