פלוריסיינטה-הביקורת

LemonLimeLilach

New member
הגישה הזאת שנואה עליי

יפה שאהבת את פדריקו ויפה שאהבת את חואן והאמת היא שכולנו אהבנו אותו - אבל ברגע שבן אדם עוזב סדרה, והדמות שלו מתה, אי אפשר כל כך להמשיך להזכיר אותו שוב ושוב ושוב. חוץ מזה, בתחילת העונה הדבר הכי יפה ולגיטימי נעשה - פלור בכלל לא הייתה מסוגלת להיות עם מקסימו מרוב רגשות אשם על פדריקו, היא הרגישה שהיא בוגדת בו, זה לדעתי אחד הדברים הכי הוגנים שנעשו לדמות של פדריקו, זה שלקח לפלור כל כך הרבה זמן להיפתח למקסימו ולהתגבר על הרגשות האלה שהיא עושה משהו רע כשבעצם היא לא. התינוק - כשאנה הציעה את זה היא לא חשבה בכלל על פדריקו שלנו אלא סתם על השם. התגובה של פלור הייתה הולמת. התינוק לא היה אמור להיקרא על שם פדריקו, אלא על זה שהשם שם יפה. בגלל שהיה פעם פדריקו זה נהפך להיות שהוא נקרא על שמו.

אין לי ביקורת ישירה על הסדרה אבל

כשראיתי את סוף פרק האחרון כשאני יודע כמו כולכם שהקהל שהיה בחתונה של פלור ומקסימו בעצם הם היו מעריצים של הסדרה הרגשתי צביטה בלב מהסיבה הפשוטה שבעצם אירוע החתונה הוא בעצם היה מאין פרידה אישית ומרגשת עד דמעות ושאני חושב על עצם העובדה שההופעה של העונה השניה לא הגיעה לישראל בעצם עובדה זו נמנע מאיתנו פרידה אישית ומרגשת מפלור ושאר השחקנים ומהסידרה וזה מה שקצת צבט לי בלב כי כל כך חבל שזה לא קרה וכל זה בגלל שדורי וכריס נפרדו מבחינה מקצועית מה שמנע את היגעם לכאן ומנע את את הפרידה כפי שקרה בארגיטינה כפי שהיה ניתן לראות ולפי כל הכתבות והדיווחים באתרי הסדרה השונים על אירוע החתונה שבעצם הוא היה גם מאין פרידה מהסדרה. כל כך חבל שדורי לא שם את חילוקי הדעת בצד וכך גם כריס והיו מביאים לכאן את העונה השניה לפחות גם אנו היו נפרדים בצורה יותר מרגשת ושמחה ובלי להרגיש צביטה בלב ואני בטוח שאני לא לבד בעניין זה. חוץ מזה בסך הכל סדרה שנכנסה ללב של כולנו יחד עם פלור שתמיד תזכר כהדיווה של הסדרה..

karyn

New member
טוב בואו נראה...../images/Emo204.gif

אוקיי התוכנית 10 והכול וממש מעניית אבל יש 3 דברים שממש הציקו לי קודם כול כול הקטע עם הפיות ,ואמא של פלור שבאה בתור רוח רפאים ,ופלור מרגישה אותה ,ובלה בלה בלה בקיצור כול השטויות האלו עם העץ ,ממש לא הוסיפו כולם וסתם שיעממו
ופלרונסיה עצמה לא רק שלסדרה קוראים פלוריסיינטה ואולי רק פעם 1 קראו לה ככה מילא תקראו לסדרה פלורנסיה אבל מה הקשר פלוריסיינטה?! בכול מקרה פלורנסיה ממש מעצבנת ז''א השחקנית שלה וכול השטויות האלו שהיא בוכה ונראת מכו בובה מוכה בת 3 זה ממש עלוב היא שחקנית גרועה והדבר השלישי זה הפרסומות הסומיות כמה אפשר?! "אולי תטעמו את השוקו הטעים הזה!!! הוא ממש טוב!!!" "הי גם לי בא מהסוכריות הסופר טעימות האלו!! בואו נתחלק!" כול הפרסומות הלאו ממש ניהיו מסטיק וזהו נראה לי

karyn

New member
אה ושחכתי על הכלב../images/Emo204.gif

אויל ראינו אותו 6 פעמים הבסדירה ואם כן זה היה כדי לפרסם את האוכל לכלבים קונגו הם השתמשו בו רק שהיה להם נוח רוב הפרקים הוא פשוט לא היה קיים אבל פתאום שצריך להאכיל אוות עם האוכל המופלא של קונגו הוא חוזר במפתיע~!

didalf

Well-known member
דווקא הפרסומות לא הפריעו לי../images/Emo109.gif

כאילו הן כן, אבל בשלב מסויים כבר התרגלתי והתעלמתי מהן לגמרי.

אז ככה..../images/Emo87.gif

1- מעצבן הסוף שהיה בהופעה כזאת עם מעריצים.. תקוע לגמרי.. ואתה לא מאמין לזה כל כך.. ופלור גם נסחפה עם התגובות שלה.. ומעצבן שזזה כל הזמן למאחורה לעשות פרצופים לקהל שהם בכלל לא רואים את הפנים שלה.. 2- מעצבן אותי שדלפינה לא יצאה מהכלא או משהו.. היא נהייתה כל כך טובה!! היה חייב לקרות משהו! חבל שהיא בכלא
3- עצבן אותי שפדריקו לא חזר כמו שאתר פלוריסיינטה הישראלי כתב בתחילת הסדרה.. סתם נתנו לי להיות במתח איך תהיה תגובתה של פלור!
4- עצבן אותי הרגשנות המוגזמת של אווריסטו.. כבר לא יכולתי לסבול אותו! וזה שהוא ביקש סליחה מפלור איזה 10000 פעמים על מה שהיה בעבר ובלה בלה בלה.. יאללה ביקשת פעם אחת שתוק! כמה אפשר לבקש?! מיצינו! 5- עצבן אותי שרוברטה בסוף לא הייתה עם מרטין!! לא הראו מה הסוף שלה!! נראה לי בפרקים האחרונים היא כבר לא כל כך אוהבת אותו.. 6- עצבן אותי שלא אמרו במי מרטין בחר! באיסולינדה או בלוס! גרר..! 7- עצבן אותי שמקסימו לא יודע את האמת.. שפדריקו נמצא בתוכו.. 8- וכמובן עצבנו אותי כל הפרסומות הסמויות המעצבנות והמרתיחות והכי מרגיזות בעולם!! כריס נסחפתתתתת!! 9- לפעמים היה בא לי להכניס סטירה לגרטה שתשתוק ותירגע קצת! די די עם העצבים הלא אמיתיים והמוקצנים האלו! 10- לפעמים פלור עצבנה אותי עם תגובות ההיסטריה שלה שהיא בכלל לא יודעת על מה מדובר! 11- כמובן שאת כולם הכי עצבן שאנשים היו שומעים משהו רע עליהם ואחר כך הולכים ולא שמעו את ההסבר למה שאמרו! זה הכי מעצבן הבלבול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשאני אזכר בעוד אכתוב

toolyr

New member
שמתם לב

שעדיין כתוב בראש הפורום שהעונה ה-2 מתחילה ב-12.4 ?

למעלה