דמי בוגר? האומנם?!

Rioter

New member
../images/Emo88.gif ../images/Emo41.gif דמי בוגר? האומנם?! ../images/Emo41.gif

משהו פה לא לרוחי. "ההנהגה החליטה על דמי בוגר. 300 ש"ח זה המינימום." - תודה, אבל.. איך אומרים? לא תודה. אני מוכנה להסתדר גם בלי כל ההטבות או וואטאבר, עובדה, אני נהנית. לדעתי זה מוגזם, לא יודעת עדיין אם אני אשלם את הסכום הזה. איך זה אצלכם בסניפים? מה אתם הולכים לעשות? לשלם? לא לשלם? דיון, קדימה.

orlupo

New member
3/4 מבוגרים אצלינו לא מוכנים לשלם..

ובצדק... בנתיים כשהתנועה חייבת לי 60 ש"ח על ביטוח+עודף ועוד 136 ש"ח על ביקור בבי"ח בקורס שלא החזירו לי "מהביטוח" שהיה ועוד 70 ש"ח על DVD של הקורס שלא ראיתי עוד התנועה יכולה לשכוח ממני... אני לא מבין מזה עוזר שהנהגה ארצית החליטה משהו שהוא לא הגיוני... אנחנו עושים את זה בהתנדבות? או שטעיתי? ומשפט חכם שהרכ"שית שלי אמרה: "אמא שלי שצועקת עליי שאני כל היום במכבי עכשיו גם תביא לי כסף לשלם על הזמן שאני נמצאת במכבי? בזמן הזה אני יכולה לעבוד או ללמוד."

Rioter

New member
התנדבות, התנדבות...

"אבל מה זה שווה אם אתם לא מקבלים בחזרה?" בטח שהיה נחמד אם היינו מקבלים בחזרה, אבל לא תמורת סכום כזה גבוה. בינתיים מתסדרים נפלא בלי התשלום.

לא מתכוונת לשלם.

שלא ינסו לשכנע אותי אחרת, מכבי גובה יותר מדיי כסף בזמן האחרון. זאת התנדבות, יש לי זכות לא לשלם. אפילו לטיולים אני מתפלאת שאנחנו משלמים כ''כ הרבה. וכן, זה יחסית הרבה.

A m b a G a l

New member
אצלנו זה 400

זה לשנה. זה יוצא הרבה פחות ממה שאתם חושבים. 10 חודשים- 40 ש"ח לחודש. 4 שקלים לשבוע.

Rioter

New member
מאיזה סניף את?

וזה המון כסף, אצלנו זו השנה הראשונה שיש דמי בוגר כאלה.

A m b a G a l

New member
גדרה

רגע, עד עכשיו, לא שילמתם בכלל בתחילת שנה? גם בוגרים לא שילמו?

Rioter

New member
ממ

שילמנו על פעילויות בנפרד.. למשל.. וייסגל - 80 ש"ח + חולצה סניפית שעלתה 10 ש"ח. סמינר פתיחה? 100 ש"ח וכד'.. "דמי הבוגר" האלו חדשים בשבילנו בסניף.

יאללה 9

New member
בלה

זה עדיין המון כסף בשביל התנדבות!!!!!! ואנחנובכל זאת משלמים על הטיולים כרגיל... חניכים שואלים איך זה שלא משלמים לנו כסף, אז בסדר, ברור למה, אנחנו מתנדבים, אנחנו עוזרים. אבל על מה רוצים שאטנחנו נשלם? על הזמן שאנחנו משקיעים על בניית פעולות? על זה שאנחנו מנקים את הסניף? על זה שאנחנו מעבירים פעולות? מכינים פעילויות? מצטערת, לא נראה לי....

שמעו..

אני אומרת נעשה כזה דבר.. אפשר לקבוע\ליזום פגישה עם הנהגת\מנגנון התנועה.. שילך נציג מכל סניף ובעצם ככה נדבר ונוציא את כל הטענות שיש לנו על הנושא! ותאמינו לי! אנחנו אם נתאחד ונהיה כגוף אחד נצליח לשנות את זה! אני לא חושבת שאני בתור בוגרת אמורה לשלם בכלל.. זו ממש סחיטה! גם טיולים גם דמי בוגר! לא נראה לי בכלל... הקיצר...מה דעתכם?

idanshaf2

New member
בעיקרון רעיון טוב

תיראו אני לצערי לא שמעתי על כל הרעיון הזה.. אבל אם אתם בתור בוגרים חושבים שהוא לא נכון אז תנסו באמת לפנות להנהגת התנועה.. אבל... אל תבואו בגישה של ישר לתקוף.. כי אולי יש הגיון מאחורי זה שאתם לא יודעים.. בעיקרון כל בוגר מוזמן להגיע לישיבות של הנהגה ארצית, אתם יכולים לבדוק מתי הפגישה הבאה, להגיע ולומר את דעתכם ולהקשיב למה שיש להם להגיד.. השאלה אם תעשו את זה ברצינות או כמו כל דבר שהבוגרים מנסים לארגן שלצערינו נופל בסופו של דבר...

anat135

New member
אוקיי..-

אז ככה, אחרי כל המאמצים של הסניף לספסד כמה שיותר דמי חבר, המחיר אצלנו עומד על 100 שח +50 שקל ביטוח. אולי אצלכם זה קצת מוגזם, אבל אני חושבת שזה איכשהו כן יכול לעזור. בוגר שילם יותר יתרום לסניף. הוא כבר לא יבוא שבוע כן שבוע לא. הוא או בסניף או לא. (אולי זה ככה ברוב הסניפים, אצלנו ספציפית לא. ) אני באמת חושבת שזאת תרומה, אבל כולנו באמת נהנים מזה. (או שטוב לחשוב ככה? אבל ככה זה לדעתי. ) וזהו, אני אישית הולכת לשלם. אתם יכולים לחלוק על דעתי. וכבר חלק חולקים.

אצלנו בכלל לא אמרו לנו על דמי חבר..

מעניין אם זה גם אצלנו ... [אור - יהודה ] ובלי שום קשר זה רעיון טוב להיפגש עם המנגנון ולדבר איתם על זה ... !!

Rioter

New member
אם אצלנו הסכום היה כזה

אני מתארת לעצמי שהרוב, אם לא כולם, היו משלמים. ואגב, אני לא סגורה על זה - אבל לא חושבת שזה רק בסניף שלנו. התנועה שילמה לנו על הביטוח בסניף

assafein

New member
מקווה שירדו מכל הענייין הזה...

זה יכול לגרום לעזיבה גדולה של בוגרים שבסה"כ באים ותורמים מזמנם החופשי למען הקהילה... בנתיים הסניף שלנו עדיין על אש מאוד מאוד קטנה

ומה עם דמי חניך?

300? קטן עליי. דמי חניך זה כפול מזה. וגם החאקי עולה כסף. וגם המחנות עולים כסף. ואפילו טקסי פתיחת השנה של המועצה עולה כסף. היי, פעם, לא כל כך מזמן, לא היה צריך להוציא גרוש. לא על הפעילות, לא על המחנות, לא על המדים. אז... תודה... אבל לא תודה
.

idanshaf2

New member
לא בכל סניף יש דמי חניך

זה לא משהו גורף.. חוץ מזה הדמי חניך לא הולכים סתם לשום מקום הם באים לממן את הפעילות השוטפת של הסניף...

לא בכל סניף יש דמי חניך? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איפה אין?? ועידן, תגובה על המסר, עוד לא קיבלתי.

ודמי בוגר? ../images/Emo4.gif

מה שונה? לאן הולכים דמי בוגר ולאן דמי חניך, ואם זה אותו דבר, למה שאלה על דמי בוגר אקטואלית ושאלה על דמי חניך לא? ובאיזה סניפים אין דמי חניך, ומי מממן להם את הפעילות השוטפת?

למעלה