דמי בוגר? האומנם?!

orlupo

New member
לילך הפעם אני לא מסכים איתך...

אני לא מתכוון לשלם את זה וזהו... וסליחה, אם זו המחויבות שמבוססת על כסף אז המצב קשה מאוד [מילא אצל חניכים אבל בוגרים? זה מגוכח]...

אין לך מה להצטער...../images/Emo70.gif

באמת שאתה/אנחנו לא חייבים להסכים לכל מה שההנהגה מחליטה.... כי זו תנועת נוער.... אני לא באתי לשכנע אותך שתלשם....זו ההחלטה שלך בפוסו של דבר.... פשוט באתי והסברתי לך מה הסבירו לי לאן הכסף הזה הולך ולמה צריך וחשוב לשלם אותו... וההסבר הזה שנתנו לי סיפק אותי וגרם לי להבין. אם תשלם בסוף או לא, זו ההחטה שלך....

אז...

אחרי ישיבה סוערת..חיחיח כמו שלילך תיארה את זה... הבני שאי אפשר לשנות את דמי הבוגר... היו"ר של הסניף באו אלינו לסניףףף.. אמרתי שאני רוצה לדבר איתם.. ובעצם...אמרתי כל מה שאני צריכה... אמרתי שאני רוצה פירוט על מה הכסף הולך..ושאני לא רוצה לשלם סתם... ואתם יודעים מה קיבלתי בתגובה?? "אני לא חייב לך כלום ואת לא חייבת להיות כאן" "אנחנו יכולים להחליף כל בוגר בסניף שלך בשנייה אחת מבוגרים מסניפים אחרים" סליחההה...ועם כל הכבוד! זהו...לי נשבר.... למה מה הוא חושב בעצם שהוא מדבר אלי ככה? 3 שנים אני מבסניף(מאז שהוא נפתח) וזה מה שיש לו להגיד לי? אני נפגעתי!

Rioter

New member
צודקת לחלוטין ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ולא רק אני מסכימה איתך, אלא כל הבוגרים בסניף.

שירלו אני מסכימה איתך.... אבל....

אם כל הכבוד ליור"ים שלנו, ויש לי הרבה כבוד אליהם..... לא בגללם את צריכה להיפגע, או בגלל התגובה שלו להגיד שאת לא רוצה לשלם...
אני גם ממש לא מבינה אין הוא בכלל העז להגיד את זה, ועוד לך שאת דמות מאוד עיקרית וחשובה בסניף ושמשפיע הרבה
אבל את זה הוא לא יודע.... הוא לא רואה כי הוא לא נמצא בסניף וכמו שראית היור"ים שלנו כבר לא באים לבקר אז הם לא יודעים מה קורה..... אז בובי אין לך מה להיפגע ממנו, הוא לדעתו לא חייב לך דין וחשבון... אבל יוסי בסופו של דבר, באיזה שהוא מובן אחרי על ה-300 ש"ח שלנו... ואם תפני אליו, כשהוא ידע הוא יגיד לך מה הולכים לעשות אם הכסף....[אני לא יודעת מה ניסגר בסוף כי גם אני פרשתי באמצע....
] אני אוהבת אותך
אז אל תקחי ללב את מה שהוא אמר.... בשבילי

לילו המתוקה! ../images/Emo23.gif

בשבילך...אפילו את הירח אני מוכנה לקטוף! מתה עליך! אני אשלם כי אכפת לי מהסניף...אבל את אלי...אני אדאג כבר לפיטוריו:)

את לא יכולה לפטר אותו.....

הוא ואיריס מתנדבים..... וזה מה שרציתי להגיד לכם אבל לא נתתם לי לדבר... =\\ חחחחחחח

orlupo

New member
לא אופייני לאיריס ואלי...

הם בד"כ מטפלים בבעיות ברגישות רבה מאוד ותמיד מאוד נחמדים... בכל אופן גם אני הייתי נעלב...

מה רע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

במקום להתחיל להיתפרץ התחלתי לקפוץ.... =]] =]] =]] זה עדיף.... חיחיחיחיח

Rioter

New member
הודעה לבעלי הדרג הגבוה שבינינו...

הרכז שלנו, יוסי (
) טען שההחלטה בלתי נתנת לערעור או שינוי. מה בכלל שווה הכל - וכשאני אומרת הכל, אני מתכוונת להכל; לתנועה, לערכים, לרכזים, לבוגרים, לחניכים, לפורום, לאתר אינטרנט, לסניפים, לשעות על גבי שעות של בניית פעולות, של ישיבות צוות, של גיוסים, של דיבורים - אם הבוגרים, מה שמחזיק אחרי הכל את התנועה, מוצאים את עצמם פתאום נגד המערכת? ומה שווה אם אנחנו לא יכולים לשנות החלטות? ומה התנועה אומרת על זה? ולמה הכל מרגיש פתאום כמו אופרת סבון זולה? (ותודה לאסיף ^^)

A m b a G a l

New member
../images/Emo45.gif פשוט כ"כ.

מבחינת המבוגרים - "הבוגרים הם היסוד של התנועה- וכל מה שהם רוצים לעשות ההנהגה לשירותם" הרי זה היה בקורס העשרה וגם כאן בכמה שיחות- כבר הצהרתם, שאתם כאן בשבילנו. ואז- כשאנחנו מזיזים את התחת ועושים משהו- "לא ניתן לערעור או שינוי" "אין מה לעשות" "את/ה מוזמן/ת לעזוב את הסניף/מכבי" "אפשר למצוא בוגרים אחרים כמוך" סה"כ תנועה של דיי הרבה בולשיט, ובעיקר אנרכיה נוראית. יומקסים :] והכוח אצלנו (לפעמים =] )

פשוט כ"כ, עצוב כ"כ.

פעם חשבתי שזה רק בין חניכים לבוגרים. היום מסתבר שזה גם בין בוגרים לתנועה. משהו כאן מתפרק.

למעלה