ON THE SPOT

talosh1234

New member
../images/Emo88.gifON THE SPOT../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif

ברוב קולות החלטנו שהפינה תהיה בסדר אקראי
loli kiss את הראשונה שנבחרה באקראי להתחיל את הפינה . למי שלא יודעת הינה ה"חוקים" עליכן (כל הבנות) לשאול את loli kiss כל שאלה שרק עולה לכן בראש , וloli kiss תענה לכן כתגובה להודעה שבא שאלתם את השאלה לא כ"כ קשה הא ? .. אין לזה ממש "חוקים" תשאלו מה שרק בא לכן . אז יאללה תתחילו

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifנממ..

בת כמה את? איזה כיתה? לומדת? יש לך אחים?[XDDD] כמה? יש לך חיה?[LOL] איזה? מה את אוהבת לאכול? איזה פלא' יש לך? איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת? מי הפייב שלך? למה? אין לי עוד שאלות..:\

loli kiss

New member
תשובות [:

לא הייתי במפגש :/ למרות שממש רציתי .. לא הרגשתי טוב.. לא נורא מפגש הבא D:

loli kiss

New member
וואי רק עכשיו ראיתי את זה P:

אופס.. אוקי- בת כמה את? 15 איזה כיתה? י' לומדת? ממ שאלה טובה.. כרגע לא ממש אבל ממחר נראלי שכן חח יש לך אחים?[XDDD] יאפ
כמה? אחות אחת [וזה מספיק XD] יש לך חיה?[LOL] לא :/ אני נורא רוצה כלב אבל אמא שלי
איזה? -- מה את אוהבת לאכול? גלידה
חחח איזה פלא' יש לך? ממ V3, הוורוד הזה של מוטורולה P: חח איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת? ואווו יש המוןן D: אני מתה על No Worries אבל הוא רק אחד מהם חח מי הפייב שלך? דאגי ודני
*לא מצליחה להחליט* למה? אני חושבת שזה די ברור XD הם פשוט הם חח 3>

McFly rullz

New member
האם היית במפגש מקפליי?../images/Emo6.gif

סתם נו, טוב גם כן ועוד- לק שחור/אדום יפה? את מתאפרת? יש לך פוני? חחחחח סתם שאלות שהפלצתי עכשיו
*מתופצצות לי השיניים וזה נורא*

loli kiss

New member
לא הייתי :/

למרות שממש רציתי
ועוד תשובות- לק שחור/אדום יפה? מאווד
אני מתה על שניהם! אבל אני יותר אוהבת שחור [שחור-סגול כזה].. את מתאפרת? ממ.. עיפרון שחור בעיניים.. ולפעמים איילייינר וכאלה.. יש לך פוני? יאפ [: 3>

../images/Emo26.gifשאלות:}

מי הפייב שלך? עם מי היית רוצה לעשות פריקון? מי ניראה הכי טוב לפי דעתך?

loli kiss

New member
ותשובות ../images/Emo9.gif

מי הפייב שלך? יש לי שניים P: - דאגיש ודנדן 3> *מתקשה לבחור חח* עם מי היית רוצה לעשות פריקון? ממ.. עם דאגי D: מי ניראה הכי טוב לפי דעתך? שוב- דאגי ודני חח זה בעיה כי כל אחד נראה מעולה בצורה שונה LOL 3>

m i c k e y 15

New member
נמנמנ

מה את הכי אוהבת לאכול? מה היה היום הכי כיפי שלך בחיים? אם הייתה לך אפשרות לעשות כל מה שאת רוצה עם מיליון דולר מה היית עושה? נמנמ אני לא ממש טובה בזה XD

loli kiss

New member
אוקיי..

מה את הכי אוהבת לאכול? גלידהה
חח מה היה היום הכי כיפי שלך בחיים? ממ.. שאלה טובה P: אם הייתי בהופעה של מקפליי אני מניחה שזה היה היום אבל בגלל שעוד לא יצא לי חח אז זה בטח אחד מהימים [או יותר נכון כולם] שהייתי בארה"ב בקיץ האחרון [: אם הייתה לך אפשרות לעשות כל מה שאת רוצה עם מיליון דולר מה היית עושה? וואי..את דווקא כן טובה בזה חח הייתי תורמת חלק לכל מינ אגודות [סרטן, בע"ח..] הייתי נותנת לאמא שלי, אבא שלי, ושתי הסבתות שלי סכומים מסוימים .. הייתי קונה בית יותר גדול.. ממ.. נוסעת לארה"ב ולאנגליה P: [כמובן להופעה של מקפליי, או אפילו 10 הופעות חח] אהה כן וגם להופעה של ג'סטין
הייתי עושה שופינג מטורףף D: [אבל ממש מטורף XD] ממ.. בטוח הייתי עושה עוד דברים והם פשוט לא עולים לי לראש עכשיו LOL 3>

hooba

New member
../images/Emo80.gifאוקיי..

1. מה דעתך על בוטנים? 2. קוטג' תנובה או שטראוס? 3. איזה שמפו הכי טוב? 4. בקרב בין דאגי לילדה בת 6 מי ינצח? (פרטי נמקי והסבירי) נו אין לי עוד כרגע ><

loli kiss

New member
הנההנהנה D:

1. מה דעתך על בוטנים? מממ.. לא מתה עליהם XD 2. קוטג' תנובה או שטראוס? תנובה
חחחחח 3. איזה שמפו הכי טוב? ממ.. הרבל לאסנס [אין לי כוח לכתוב באנגלית P:] או H&S חח 4. בקרב בין דאגי לילדה בת 6 מי ינצח? (פרטי נמקי והסבירי) זה ממש תלוי על מה הקרב
אם זה קרב שלמי שיש יותר כוח מנצח- נראלי דאגי כי הוא נראה עקשן כזה וגם ילדותי כזה אז הוא לא יוותר לילדה XD ואם זה קרב שלמי שיש יותר מוח מנצח- אז הילדה
סתם סתם אני לא מזלזלת ביכולת החשיבה של דאגי
[מאיפה באה לך השאלה הזאתי?! XDDDDDDDDD] או שפשוט יהיה תיקו XD שחושבים על זה *תדמיינו רגע ת'סיטואציה* זה באמת יכול להימשך לנצח חחחח 3>

hooba

New member
../images/Emo80.gifאני חולקת עלייך!

זה ברור שבכל סוג של "קרב" בין דאגי לילדה בת 6 הילדה תנצח. כי א'. דאגי הוא פוסי, אפילו ילדה בת 6 יותר חזקה ממנו. ב'. אולי דאגי עקשן, אבל מי יכול להגיד לא לילדה יפה וחמודה כזאת כולה קטנה ותמימה, ממש מלאך...?! ג'. האייקיו של דאגי מגיע כמעט ל4! לול הוא טיפש. וגם זה הוכח מדעית שילדים קטנים הם יותר חכמים. קולטים דברים יותר מהר וזוכרים דברים יותר טוב. בקיצור, בקרב בין דאגי לילדה בת 6, הילדה תנצח!

אוקיי, תהי מוכנה לשאלות

מוזרות מממ נראלי XDDDDD
מה את אף פעם לא תאכלי?
אולסטאר או ואנס?
מי יותר מעצבן אותך - אח שלך או אחותך - בהנחה שיש לך אח ואחות
הממ יש לך מסנג'ר - יאפ? - לפה! XDD
נמממ מה הדבר היחיד שלא תוכלי לחיות בלעדיו?
את אוהבת קוקוס?
מי האדם שהכי דורש כאפה?
יש לך מדיח כלים בבית?
איפה את הכי רוצה לגור?
נמממ הוט או יס?
איזה ספר את הכי אוהבת?
מה השם של המורה שלך להיסטוריה?
עם מי היית רוצה לשבת לארוחת צהריים?
את יודעת לבשל? XDD
מממ איזה מידה את בנעליים?
סנדלים או קרוקס?
ה-שם לילדה?
ה-שם לילד?
ה-שם שלך XDDD סתם אני צוחקת
נכון שקוטג' זה ממש ממש מגעיל? XDDD
שברת פעם משו בגוף?
יש חיים על מאדים? D: אמרתי שאלות מוזרות נכון? - קיבלת XDDDD ~זו לא אני - זו השעה!
~

loli kiss

New member
חחחחחחח אוקי, הנה זה בא [:

מה את אף פעם לא תאכלי? ממ..מיץ גזר XD [מאיפה זה באלי!? חחחחחח]
אולסטאר או ואנס? אולסטאר
מי יותר מעצבן אותך - אח שלך או אחותך - בהנחה שיש לך אח ואחות - אוקי אז יש לי רק אחות XD והיא מעצבנת כמו עוד שמונה אחים חחח
הממ יש לך מסנג'ר - יאפ? - לפה! - [email protected] [אני יודעת שהכתובת מוזרה
ככה זה שהמסנג'ר מגיל קטן חח]
נמממ מה הדבר היחיד שלא תוכלי לחיות בלעדיו?כ"כ אייפוד !#@$%^$#$#%^#^%&#$#@$ וגם מחשב חח
את אוהבת קוקוס? ממ.. נראלי שאפעם לא טעמתי חח
מי האדם שהכי דורש כאפה? סבתא שלי XD אני יודעת זה נשמע מוזר אבל היא חופרת ואווו חחחחחחחחחחח
יש לך מדיח כלים בבית? אכן כן P:
איפה את הכי רוצה לגור? ארה"ב
נמממ הוט או יס? הוט בגלל MTV HITS ויס בגלל כל השאר חח
איזה ספר את הכי אוהבת? ממ.. שאלה טובה.. אהבתי ת'סדרת ספרים הזאתי של "קיץ אחד ביחד", "תנו לגדול בשקט"..
מה השם של המורה שלך להיסטוריה? פיטר
אני בהלם שהבנתי מה השם שלו למה עם מבטא כמו שלו גם את זה אפחד לא ממש הבין חחחחח [מזל שהוא כתב אותו על הלוח XD]
עם מי היית רוצה לשבת לארוחת צהריים? עם מקפליי
חחח *יהה רייט*
את יודעת לבשל? XDD תלוי מה.. נגיד שכן P:
מממ איזה מידה את בנעליים? 38 חח
סנדלים או קרוקס? לא זה ולא זה
אבל אם אני חייבת אז סנדלים XD רק לא קרוקס
ה-שם לילדה? טיילור 3>
ה-שם לילד? ממ.. אין לי ממש..נגיד ש- דניאל 3>
ה-שם שלך XDDD סתם אני צוחקת - חחחחחחחח דדנננהה
נכון שקוטג' זה ממש ממש מגעיל? XDDD - לא
שברת פעם משו בגוף? לא חחחחחחחח [עדיין לא
]
יש חיים על מאדים? D: אולי P: וואיי תצפי לתשובות ממש מוזרות, כי כמו שאמרת - השעה לא עושה טוב XD 3>

למעלה