ON THE SPOT

kelly7i

New member
כמה "../images/Emo35.gif" ממני../images/Emo9.gif

האם אי פעם היה לך חבר? התנשקת פעם? מה הדבר הכי מפחיד שיצא לך לעשות? מה הייתה הפאדיחה האחרונה שקרתה לך? אכלת הרבה סופגניות בחנוכה?

loli kiss

New member
והנה התשובות ../images/Emo9.gif

האם אי פעם היה לך חבר? יאפ :] התנשקת פעם?- צרפתית? עדיין לא חח מה הדבר הכי מפחיד שיצא לך לעשות? בטח רכבת הרים או משו בטיול שנתי חח מה הייתה הפאדיחה האחרונה שקרתה לך? כל הזמן קורות לי פאדיחות XD נראלי שכשאמא שלי הרימה ת'טלפון כשדיברתי עם חברה ושמעה משו שהיא לא ממש הייתה צריכה לשמוע חח אכלת הרבה סופגניות בחנוכה
? אני לא אוהבת P: [זה מוזר אני יודעת XD] 3>

sweet shir

New member
אני גרועה בשאלות. נשתדלD:

נמנמ, מה הצבע האהוב עלייך? מה הפרי האהוב עלייך? ספר? סרט? סדרה? להקה? זמר/ת? צבע של לק (XD)? מפורסם? איפור? תסרוקת? בגד (שיש לך)? בגד (שאין לך, ואת רוצה נוראנוראנורא)? נעליים (שיש לך)? נעליים (שאין לך וכנ"ל)? מאכל? שתיה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חפרתי.

loli kiss

New member
יאפפ D:

נמנמ, מה הצבע האהוב עלייך? בזמן האחרון סגול P: חח מה הפרי האהוב עלייך? ממ.. אגס חח וגם תותים
ספר? אני לא קוראת הרבה אבל אם כבר אז- הסדרה של "קיץ אחד ביחד", "תנו לגדול בשקט".. אם משיהי מכירה חח סרט? "השטן לובשת פראדה"
דפנטלי ! וגם- "סטפ אפ", "אלפא דוג", "טיטאניק", "היומן" וכמובן- "אני והמזל שלי" חח סדרה? האו.סי, מגרש ביתי, עקרות בית נואשות והפמליה
חח להקה? מקפליי
!@#$%^&*^%$#@!#$%^&*^%$#@
זמר/ת? ג'סטין טימברלייק
, כריסטינה אגילרה, הילארי דאף וגם ממש אהבתי את בריטני אבל.. צבע של לק (XD)? שחור-סגול [: ולפעמים אדום.. מפורסם? דאגלס לי פוינטר ודניאל אלן דיויד גו'נס
איפור? עיפרון שחור..ממ..גלוס.. ולפעמים אייליינר חח תסרוקת? פוני XD בגד (שיש לך)? שאלה טובה P: כל הדברים של אברכרומבי
בגד (שאין לך, ואת רוצה נוראנוראנורא)? ממ.. ראיתי איזה טי-שירט ממש ממש מאאגניבה על פאריס חח [כתוב עליה I
shoes, bags and boys חח] אבל אין לי מושג מאיפה משיגים אותה :/ תאכלס כל הזמן יש בגדים שאני רוצה אז .. חח נעליים (שיש לך)? מגפיים מארה"ב של סטיב מאדן [: נעליים (שאין לך וכנ"ל)? UGGS
!@#$%^&*)&^%$#@! מאכל? גלידה
יאמיי חח שתיה? נסטי !@#$%^&*^%$#@! זהו

loli kiss

New member
ממ.. אחלה [:

בעיקר עייפה.. בגלל שהחליטו לחתום על הסכם בקשר לשביתה ברגע האחרון [חצי שעה לפני שצריך להיות בבצפר
] הייתי בטוחה שעדיין יש שביתה והלכתי לישון מאוחרר :/ ארררר אהה וגם מה שהזמנתי מאמזון של מקפליי עדיין לא הגיע
ואני לא יודעת למה.. אבל אם מדלגים על שני אלה אז אחלה
חח

yaelsee

New member
שאלה

באמא שלי, אני סופר גרועה בזה
המממ גם את חושבת שקרמבו צריך להיות לא רק בחורף? את בכלל אוהבת קרמבו?
XDD

loli kiss

New member
קרמבו ../images/Emo99.gif חחח

בטח שאני אוהבת קרמבוו
!@#$%^&*)&^%$#@!#$%^&*)&^%$# והוא צריך להיות כ-ל השנה !
XD 3>

loli kiss

New member
שאלה מעולה ../images/Emo6.gif

[מאוד עמוקה אני חייבת להגיד] לא יודעת
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה אני צריכה לשאול אותך

L D N

New member
../images/Emo215.gif וגם איפה הקרמבו!?!?!?!

[לא שירשרתי בטעות.. חח קרמבו מזכיר לי תצמי חחחח ואת סיפורי הקרמבו שלנו XDD]

michalie XD

New member
אממ...

מה התחביבים שלך? ואם היית זוכה בלצאת לדייט עם א=ח=ד מחבריי הלהקה במי היית בוחרת? ולמה? ואם היה לך את הסיכוי לפגוש את מקפליי בשדה תעופה שהם מגיעים לארץ יום לפני ההופעה שלהם ואמא שלך לא הייתה מסכימה לך מה היית עושה? ואם מקפליי תתפרק איך תגיבי? (וכמובן שהיא לא תתפרק בלי עין רעה טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה) כמה זמן את אוהבת את מקפליי? כמה זמן את בפורום מקפליי? אם לחברה שלך יש פרוטקציות ללכת למאחוריי הקלעים בהופעה של מקפליי וגילית שהיא נכנסה מבלי לקחת אותך איתה איך היית מגיבה? איך את מעדיפה את דני שיער מתולתל,קצוץ או חלק? איך את מעדיפה את דאגי(כנ"ל)? האם אי פעם היית בהופעה של מקפליי? אם כן איך היה? אם היית מגלה שמצאת את הפלאפון של אחד מחברי הלהקה מה היית עושה? זה כל השאלות שלי

loli kiss

New member
Here I Am [:

מה התחביבים שלך? ממ שופינג D: מוזיקה [והרבה], טלפון [בעיקר עם שני], טלוויזיה, מסיבות, חברות/חברים ממ.. ועוד.. ואם היית זוכה בלצאת לדייט עם א=ח=ד מחבריי הלהקה במי היית בוחרת? ולמה? זה ממש בעיה P: הייתי עושה דייט משולש עם דאגי ודני
חח אני באמת לא יכולה לבחור, שניהם נראים כאלה מדהימים וחמודיםם במציאות 3> ואם היה לך את הסיכוי לפגוש את מקפליי בשדה תעופה שהם מגיעים לארץ יום לפני ההופעה שלהם ואמא שלך לא הייתה מסכימה לך מה היית עושה? הייתי הולכת בלי לשאול אותה
למה מי היא בכלל שתמנע ממני לראות אותם?! XD מקסימום אני יהיה מרותקת לשנה, לפחות ראיתי את דאגי ודני
חח ואם מקפליי תתפרק איך תגיבי? (וכמובן שהיא לא תתפרק בלי עין רעה טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה) אוויי ואבוו
אני לא רוצה לחשוב על זה בכלל .. אני מניחה שזה ממש ישפיע עליי , לרעה כמובן, אבל במשך המן כל אחד מהם יפנה לדרכו ואני מאמינה שרובם ימשיכו בתחום המוזיקה אז אני ימשיך להעריץ אותם ולאהוב אותם בניפרד [אבל טפו טפו טפו בואי לא נדבר על זה חח] כמה זמן את אוהבת את מקפליי? ממ.. כמעט שנה
הלוואי שהייית מכירה אותם לפני.. אבל לא הכרתי :/ כמה זמן את בפורום מקפליי? אני סמויה כבר הרבה זמן אבל התחלתי לכתוב רק לפני כמה חודשים .. אם לחברה שלך יש פרוטקציות ללכת למאחוריי הקלעים בהופעה של מקפליי וגילית שהיא נכנסה מבלי לקחת אותך איתה איך היית מגיבה? הייתי ממש נפגעת, אני נפגעת ממש מהר מדברים כאלה, כי מילא לא הייתה לה אפשרות לקחת אותי אבל כשהיא יודעת שאני אוהבת אותם ויש לה אפשרות להכניס גם אותי והיא סתם ככה מחליטה לא להכניס ולהיות אגואיסטית זה כבר מגעיל, אני מסוגלת לריב על דבר כזה LOL איך את מעדיפה את דני שיער מתולתל,קצוץ או חלק? ממ.. הוא מדהים בכל תיסרוקות אבל- אני ממש אהבתי ת'חלק
אבל המתולתל גם מדהים לו 3> בעיקר כשהפוני מוחלק כזהה חח איך את מעדיפה את דאגי(כנ"ל)? הוא החליף המון תסרוקות/אורכים וצבעים ואני אהבתי אותו בכולם
[אפילו בליפה חחחחחחח] אני חושבת שהוא אחד היפים
והשקסים כמובן חח האם אי פעם היית בהופעה של מקפליי? אם כן איך היה? לא הייתי
הלוואי עליי .. *אבל מתישהו יגיע תורי חח* אם היית מגלה שמצאת את הפלאפון של אחד מחברי הלהקה מה היית עושה? ת'מספר או ת'פלא עצמו?! XD אם ת'פלא- אז הייתי שומרת את כל המספרים ואת כל התמונות והשטויות שהיו לו שם P: ואז מחזירה לו [עם פגישה כמובן חח] אם ת'מספר- הייתי מתקשרת אליו ומבקשת שם של סתם מישהי [לדוגמא - שני D:] ואז הייתי אומרת לו שטעיתי במספר ומפתחת שיחה XD זה שווה את הסיכון
העיקר לא לצאת סטוקרית או משו חח

L D N

New member
../images/Emo215.gif מצוטטת תשובות!!1

90% מהדברים פה אני אמרתי. נשבעת. חיחי

loli kiss

New member
לאנכוןלאנכון P:

יש לה נטייה לשקר. נשבעת
ככה זה שחופרים לי במוח ותוך כדי אני עונה על השאלות XD שני, תעשי טובה, לכי חפשי ת'שלט

L D N

New member
../images/Emo215.gifקופיףף~!!%$@#%$^

היייייי מה קורה? באמת? למה? דיברתי איתי היום? כמה פעמים? איך הסרט? איך אצל אברום? נהנית? קנית לי מתנה? למה? רעה. מה את חושבת על ג'יימס? ועל לילי אלן? ועל דאגי? ועל דני? למה את יותר אוהבת את דני ומכחישה את זה? ומה את חושבת על מאט? ועל צ'ארלי? יפה אני רואה שלמדת יפה... איך המייספייס שלך? מי עיצב אותו? פששש... בנאדם מוכשר.. מה עם ירין? מציקה? למה? תגידי לה שדניאל מוסרת את אהבתה בצורת כדור פורח.. את צריכה לובלו? כי אם כן תמר הביאה לך, לא?
את באה ביום שני לסיפריה? למה? את מתגעגעת אליי? ואל עדי הספרנית? ואל לרקוד עם ספרים ביד את מתגעגעת? ולסולג'ה בוי? באמת!?!? :O יורד אצלך גשם? פה כן.. הגיעו הדיסקים? חבל... התחתנת עם מר אביר?. שרון כן.. וגם עשתה דברים אחרים איתו חח ושאלה אחרונה.. איפה השלט?!?!!?!?! חיחי.

loli kiss

New member
שני כמה שאלות ../images/Emo2.gif

מה קורה? מעולהלה
באמת? יאפ XD
למה? כי רבע לאחת בלילה ואת שרה לי את אוביאסלי [+תירגום והסברים שהמצאת הרגע לשכל שורה] באוזן D: מה יותר טוב מזה?! חחחחחחחחחחחח
דיברת איתי היום? אוףף קורסס [:
כמה פעמים? יותר מדי
איך הסרט? נחמד.. קצת הזוי S: חח
איך אצל אברום? משעמםםם חח סתם סתם.. הרבה קניונים אז אחלה LOL
נהנית? אכן [:
קנית לי מתנה? שחכתי.. חחח לא נורא גם ככה יש לנו מתנה חודשית
למה? כי .. כי.. גם ככה את צריכה ללכת איתי לקניון ולבחור כבר מתנת יומולדת ! ולא- אני לא קונה לך צב/דיסקים הזויים/פסקולים של סרטים למפגרים וכו'.. רעה.- לא אני לא
מה את חושבת על ג'יימס? שהוא סקסינסס [כן כן זכויות לך P:] ומזל שהוא ניפטר מהמוסטאש XD
ועל לילי אלן? מלכה
[רק בשבילך חחחח] אבל אני חייבת להגיד שהיא נראית טוב עכשיו, אחרי ההיפנוזה חחח]
ועל דאגי? וואוו
קשה להסביר מה אני בדיוק חושבת עליו, זה יותר מדיי חח, אבל אני יכולה להגיד מה הייתי עושה לו
רק לא פה XD
ועל דני? דנידנידנידנידני
אחד האנשים היותר חמודים מדהימים מוכשרים וסקסים שיצא לי לראות, אהה כן וגם מצחיקים חח [וגם לו הייתי עושה דברים
]
למה את יותר אוהבת את דני ומכחישה את זה? שוב את עם זה!?#@$#$#!%#%! איך הגעת לזה פור גאד סייק?!
ומה את חושבת על מאט? ממ.. ממה שיצא לי להכיר יש לו שירים מדהימיםםם 3> הוא אחד החמודים והסקסים [כי שיחדת אותי XD].
ועל צ'ארלי? אנחנו לא אוהבות אותו
נוטש באסטד חחחחחחח יפה אני רואה שלמדת יפה...- כן כן
איך המייספייס שלך? חי, נושם ויבש XD
מי עיצב אותו? את
פששש... בנאדם מוכשר.. - דיי הרגת אותי איך הכנת תשובות מראש XDD
מה עם ירין? חיה. וזה מספיק.
מציקה? כרגיל חח
למה? שני, אנחנו מדברות על ירין. אין למה XD תגידי לה שדניאל מוסרת את אהבתה בצורת כדור פורח..- נימסר P:
את צריכה לובלו? ממ.. לא ממש..
כי אם כן תמר הביאה לך, לא? חחחחחחחחחח כן
תודה לה.
את באה ביום שני לסיפריה? יש לי ברירה!?
למה? כי צרך לסיים עם החרא, ולעבוד עוד קצת על עדי העמה חחחחחח
את מתגעגעת אליי? מאודדדדד
ואל עדי הספרנית? לא
ואל לרקוד עם ספרים ביד את מתגעגעת? באאארורררר D: וגם למרתף כמובן חחחח
ולסולג'ה בוי? איך אפשר שלא?! *ממכר החרא P:*
באמת!?!? :O כן כן חח
יורד אצלך גשם? לא
פה כן..- חבל [צאי לרקוד XD]
הגיעו הדיסקים? נראלי שאת יודעת ת'תשובה *פורצת-תיבות-דואר-מקצועית*
חבל...- מאוד :/
התחתנת עם מר אביר? לאאאאאאאאאאא לאאאאאאא לאאאאאאאאאא אבוויי
שרון כן.. - וזה עוד יותר חבל
וגם עשתה דברים אחרים איתו חח ושאלה אחרונה..
איפה השלט?!?!!?!?! בפעם האחרונה- א נ י ל א י ו ד ע ת, ס י י ק ו
*אבל אל תתייאשי מחפשת-שלטים-בלילות, תמשיכי לחפשש
* I LUSH U
קופיףףףףף D: [השד חיים מוסר ד"ש XD] [אגב, סורי אם אפחת לא הבינה ת'תשובות שלי או ת'שאלות שלה, זה שטויות מאווד מתוסבכות להסבר כי לא מעורב בהן שוב אייקיו או טיפת מחשבה אז עדיף לא להכניס אתכן לעיניין חח*

השאלות ../images/Emo17.gif

האמ,אוקיי :) 1. איך קוראים לך? 2. בת כמה את? 3. איזה כיתה את? 4. איפה את גרה? 5. באיזה בי"ס? 6. מה השיר שאת הכי אוהבת של מקפליי? 7. מה הלהקה שאת הכי אוהבת? 8. אם לא מקפליי,אז איזה שיר את הכי אוהבת שלהם? 9. מה הדיסק שאת הכי אוהבת? 10. כמה דיסקים יש לך בכללי? [אם בכלל] 11. מה התוכנית טלויזיה שאת הכי אוהבת? 12. וסרט? 13. גם את הולכת לראות את סטפ אפ2? 14. איזה שיר את שומעת עכשיו? 15. יש לך חיה בבית? 16. אם כן מה,ואיך קוראים לו\לה? 17. איזה זמרת את הכי אוהבת? 18. יש לך אחים\אחיות? 19. איך קוראים להם\להן? 20. איך קוראים לאמא שלך? 21. איך קוראים לאבא שלך? 22. איך קוראים למורה שלך? 23. איך קוראים למנהלת שלך?
[נו אני יודעת ששאלות מפגרות,מה 'ני יעשה? לא היה לי מה לשאול
]

למעלה