ואוו כמה XD טוב מתחילים ../images/Emo26.gif
1. איך קוראים לך? דנה
2. בת כמה את? 15 3. איזה כיתה את? י' 4. איפה את גרה? רמת השרון 5. באיזה בי"ס? אלון סקול P: 6. מה השיר שאת הכי אוהבת של מקפליי? יש המון !@!#!$!%$#@%$@%! זה ממש בעיה .. כי כל פעם יש לי כמה שירים שאני שוב חוזרת וחורשת עליהם וגם אם אני חושבת על כמה לכתוב על פתאום קופצים לי עוד 100 ואני שוב לא יכולה לחליט חח 7. מה הלהקה שאת הכי אוהבת? מקפליי
8. אם לא מקפליי,אז איזה שיר את הכי אוהבת שלהם? -- 9. מה הדיסק שאת הכי אוהבת? ממ.. מקפליי- ה- GH ברור [: וממ.. וונדרלאנד 3> 10. כמה דיסקים יש לך בכללי? [אם בכלל] ממ.. ליודעת P: 11. מה התוכנית טלויזיה שאת הכי אוהבת? מגרש ביתי, האו.סי, עקרות בית נואשות, הפמליה, דרייק וגו'ש, זואי 101, הלוחשת לרוחות, האי [דיי כבר עם ההפסקה הזאתי XD] ממ.. זהו נראלי חח 12. וסרט? השטן לובשת פראדה
, סטפ אפפ (אעאעא
), היומן ואלפא דוג זה הניבחרים [: 13. גם את הולכת לראות את סטפ אפ2? אוף קורססססס D: [אגב זה עם הזמרת הזאתי קאסי.. למי שמכירה חח] 14. איזה שיר את שומעת עכשיו? אני לא. כי שני חופרת לי באוזן, כמו כל יום, מתרגת לי שירים בצורה מאוד הזויה
וקוראת לי ת'תשובות של עצמי לשאלון שלה XD 15. יש לך חיה בבית? לא
הלוואיי .. אני רוצה כלב חח 16. אם כן מה,ואיך קוראים לו\לה? -- 17. איזה זמרת את הכי אוהבת? כריסטינה
, אבריל, הילארי דאף ובריטני [שפעם הייתה נאבר 1 אצלי .. ] 18. יש לך אחים\אחיות? יאפ .. אחות אחת וזה מספיק P: 19. איך קוראים להם\להן? ירין 20. איך קוראים לאמא שלך? חגית 21. איך קוראים לאבא שלך? אברום XD סתם סתם אבי [: 22. איך קוראים למורה שלך? המחנכת כאילו!? סמדר חח 23. איך קוראים למנהלת שלך? מנהל חח ויודה *הפוץ* 3>
1. איך קוראים לך? דנה