ON THE SPOT

loli kiss

New member
ואוו כמה XD טוב מתחילים ../images/Emo26.gif

1. איך קוראים לך? דנה
2. בת כמה את? 15 3. איזה כיתה את? י' 4. איפה את גרה? רמת השרון 5. באיזה בי"ס? אלון סקול P: 6. מה השיר שאת הכי אוהבת של מקפליי? יש המון !@!#!$!%$#@%$@%! זה ממש בעיה .. כי כל פעם יש לי כמה שירים שאני שוב חוזרת וחורשת עליהם וגם אם אני חושבת על כמה לכתוב על פתאום קופצים לי עוד 100 ואני שוב לא יכולה לחליט חח 7. מה הלהקה שאת הכי אוהבת? מקפליי
8. אם לא מקפליי,אז איזה שיר את הכי אוהבת שלהם? -- 9. מה הדיסק שאת הכי אוהבת? ממ.. מקפליי- ה- GH ברור [: וממ.. וונדרלאנד 3> 10. כמה דיסקים יש לך בכללי? [אם בכלל] ממ.. ליודעת P: 11. מה התוכנית טלויזיה שאת הכי אוהבת? מגרש ביתי, האו.סי, עקרות בית נואשות, הפמליה, דרייק וגו'ש, זואי 101, הלוחשת לרוחות, האי [דיי כבר עם ההפסקה הזאתי XD] ממ.. זהו נראלי חח 12. וסרט? השטן לובשת פראדה
, סטפ אפפ (אעאעא
), היומן ואלפא דוג זה הניבחרים [: 13. גם את הולכת לראות את סטפ אפ2? אוף קורססססס D: [אגב זה עם הזמרת הזאתי קאסי.. למי שמכירה חח] 14. איזה שיר את שומעת עכשיו? אני לא. כי שני חופרת לי באוזן, כמו כל יום, מתרגת לי שירים בצורה מאוד הזויה
וקוראת לי ת'תשובות של עצמי לשאלון שלה XD 15. יש לך חיה בבית? לא
הלוואיי .. אני רוצה כלב חח 16. אם כן מה,ואיך קוראים לו\לה? -- 17. איזה זמרת את הכי אוהבת? כריסטינה
, אבריל, הילארי דאף ובריטני [שפעם הייתה נאבר 1 אצלי .. ] 18. יש לך אחים\אחיות? יאפ .. אחות אחת וזה מספיק P: 19. איך קוראים להם\להן? ירין 20. איך קוראים לאמא שלך? חגית 21. איך קוראים לאבא שלך? אברום XD סתם סתם אבי [: 22. איך קוראים למורה שלך? המחנכת כאילו!? סמדר חח 23. איך קוראים למנהלת שלך? מנהל חח ויודה *הפוץ* 3>

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifועכשיו קצת [הרבה] שאלות ממני ../images/Emo123.gif

שעת התחלה- שם פרטי? כינוי והסבר? גיל? עיר? יש אחים? ההורים נשואים? מה את לובשת? מה מתנגן אצלך בפלייליסט? יש לך אייסיקיו? יש לך מסנג'ר? מה הדבר האחרון שאכלתם? יש לך חיית מחמד? היית בחו"ל? מידת הנעליים שלך? מאמינה באהבה? מאמינה באהבה וירטואלית? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה דעתך על הומואים/לסביות? מאמינה בגורל? מאמינה בה'? חוף או הרים? לישון או לקום? קרמבו וניל או שוקו? בן אדם של יום או לילה? רגישה לדגדוגים? יש חבר? כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? התחביב האהוב עליך הוא? עברת על החוק? נרדמת בשיעור? מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מתי פעם אחרונה הסתפרת? שם אהוב לבן? שם אהוב לבת? שם אהוב לכלב? מה הפחד הכי גדול שלך? מה החלום הכי גדול שלך? האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? זרקו אותך? את זרקת? מה התכונה הכי בולטת בך? מה היית משנה בך? כן או לא: יושבת על כסא? אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? התחלת עם מישהו: התחילו איתך? נשארת ערה כל הלילה? דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? פגעת בעצמך פיזית? מעשנת סיגריות? מעשנת נרגילות? שותה אלכוהול? היית עם 2 אנשים בו זמנית? צללת עם דולפינים? היית ערומה בציבור? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? רצית להיות מישהו אחר? התקלחת היום? הורדת שיערות מהרגליים? התעלפת? קיבלת נכשל בתעודה? שחית בעירומה? עשית קרב גרעפסים? התנצלת על משהו שעשית? היית כל הלילה על המחשב? היית כל הלילה מול הטלוויזיה: העברת פתקים בשיעור: היית אצל פסיכולוג? פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? בכית בסרט? ניתקת למישהו בפרצוף? טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? נשארת כיתה: קפצת כיתה? השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו? היה לך גבס? קנית קונדומים? התביישת בעצמך? התביישת בהורים שלך? התביישת בחברים שלך? עברת ישור שיניים? אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? מה עדיף: לונדון או פריז? סאבלימינל או הצל? אש או מים? הארי פוטר או שר הטבעות? חנוכה או פורים? משפחה או חברים? לילה או בוקר? מחשב או טלוויזיה? חברים או סיינפלד? מוזיקה או סרטים? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי? טוב ש...? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצידי ש...? אחרי השאלון אני? למה אני תמיד? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? הערבים הם? שלוש מילים שאתה יכול לומר על עצמך? שימי שירים בפלייליסט והתשובה זה השיר.. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? מה אני צריכה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר ייתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהבת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים ייזכרו אותי? איזה שיר ייתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? שעת סיום-

למעלה