(=
אני אוהבת את מקפליי בגלל המוזיקה (מן הסתם^^) והדרך שהם מביעים את הרגשות שלהם דרך השירים. גם יש שם הרבה כותבים, טוב שלושה, אבל בכל זאת, אז שומעים די הרבה סוגי כתיבה והשילוב של כולם ביחד יוצר מן משהו ממש מיוחד שלא שמעתי כמעט בשום להקה אחרת... גם הקול של דני ושל טום רחוקים מאוד מלהיות דומים, אז השילוב של שניהם מדהים, ואני בעיקר אוהבת את ההצטלבויות של שניהם בסוף השירים בד"כ, למשל בSNGE. ואז גם שמעתי את דאגי, שהכל שלו גורם לאיזון ביניהם ואני ממש אוהבת את זה. אחרי זה הכרתי אותם, והם אמיתיים ובלי פוזות. הם נותנים את הכל על הבמה ולא מפחדים (או מתפדחים) להיות עצמם וזה סוג האנשים שאני אוהבת. אמממ... אני חושבת שהייתי טסה ללונדון, לראות הופעה של מקפליי ולבקר בטירה של ה"פ... (= מה הייתי מבקשת משד/ דג זהב? זו השאלה היחידה שאני באמת לא יודעת לענות עליה. הייתי רוצה לבקש משהו שלא יהיה אנוכי, אבל גם שאנשים שלא מגיע להם לקבל דבר טוב, לא יקבלו אותו.... אז אני באמת לא יודעת..=/ איך החלטתי על הכינוי שלי בפורום? האמת שאני ואור די מיהרנו לרשום אותי... אז פשוט החלטנו שבגלל שאני אוהבת את דני, ובגלל שקוראים לי שלי, זה מתאים להיות הכינוי שלי(= לרוב אני קוראת לעצמי pretty kitty או black bunny , אבל זה פורום מקפליי, ואני לא פעילה בפורמים אחרים בתפוז, אז החלטנו זה הכינוי המתאים(= ואני שוב מצטערת על החפירה, יש לי יום שכזה(=