On The Spot

../images/Emo88.gifOn The Spot../images/Emo88.gif

והפעם: ShellyJones תתחילו לשאול שאלות! אני אהיה הראשונה.
מה היה הדבר הכי מפגר שאי פעם עשית? :)

ShellyJones

New member
אממ... (=

אני פדחנית לרוב, אז אני לא כ"כ זוכרת... אבל אני חושבת שזה היה ביום השואה, כשילד אחד אמר שאני הייתי יכולה להתחזות לגרמניה או משהו כזה (בגלל השיער =/) והחלקתי מתחת לשולחן בצורה כזו שכולם הסתכלו עליי והתחילו לצחוק, גם המחנכת (= אבל אם יקרה לי עוד משהו מפדח (שסביר שיקרה בשעה שעתיים הקרובות ^^) אני אדאג לשתף(=

m o r 1 0 2

New member
כמה שאלות../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

שאלון שחיברתי...
5 דברים שאת הכי אוהבת:
4 דברים שאת הכי שונאת:
3 המאכלים האוהבים עלייך:
2 סוגי המוסיקה שאת הכי אוהבת:
1:הדבר היחיד שהיית לוקחת לאי-בודד:

ShellyJones

New member
כמה תשובות^^

5 דברים שאני אוהבת: 1. מקפליי (ולהקות אחרות) 2. חיות (בעיקר חתולים ופינגווינים) 3. הארי פוטר(= 4. פאנפיקים למינהם(= 5. את ימי הביניים (ברצינות! הם ממש ממש מגניבים לדעתי) 4 דברים שאני שונאת: 1. החברה של אבא שלי (שאני לא אומרת את שמה, ולא ראיתי אותה אף פעם...) 2.בוגדניות3. נחשים ( גם את האנושיים וגם את הרגילים, אבל בעיקר את האנושיים) 4. דו פרצופיות ( ויש לי הרגשה שכרגע תיארתי את כל המשפחה של אבא שלי... מוזר, אבל למה לא? ) 3 מאכלים אהובים: 1. פיצה 2. מלון 3. גלידה (= 2 סוגי מוזיקה אהובים: פאנק ורוקנרול (= הדבר היחיד שהייתי לוקחת איתי לאי בודד: את דני, אבל למקרה שאני לא אתפוס אותו , ניקח את אור (sweet like poynter) מישהי שתסבול אותי עם מקפליי ועם כל הדברים הטיפשיים שיוצאים לי מהפה(= ואני ממש מצטערת שלקח לי זמן לענות, פשוט לא שמתי לב שאני על הספוט... אור הייתה צריכה להתקשר(=

ShellyJones

New member
אממ...

אני לא בטוחה בקשר לכמה אני שוקלת, נראה לי משהו כמו 50? אבל בגובה אני עוד שני סמ' בגובה של אימא שלי, אבל רחוקה מלהיות בגובה של אח שלי (= ועברתי את הגובה של גיסתי^^ אז סביר להניח שאני מטר שישים ומשהו(=

מאיושSP

New member
שואלת:]

למה קראו לך בשמך?
איך הכרת את מקפליי?
יש לך עוד להקה אהובה?
מה את עושה כשאת עצבנית?
משעמם לך? כי לי כן.

ShellyJones

New member
עונה(=

אממ... קראו לי שלי על שם סבא שלי (שמחה) ז"ל , ובמשפחה שלנו נהוג לקרוא לתינוק בשם שמתחיל באות של השם של האדם האחרון שנפטר... מקווה שהבנתן ^^ הכרתי את מקפליי דרך JML, והייתי בקטע כזה של להקות, אז באותו רגע היה לי מספיק שכל (מה שלא קורה בד"כ[=) לחשוב שהם להקה אמיתית, ואז ניסיתי להוריד משהו באימיול שלהם ולא קלטתי למה יש להם רק קליפים, עד שראיתי שזה היה בקטגוריה של וידיאו, אבל זה לא משנה, זה הטמטום הגובר שלי(= האמת שיש לי הרבה להקות אהובות, אבל הן לא משוות למק(= כמו הרוב כאן אני גם ממש אוהבת את SOD והם הלהקה האהובה עליי אחרי מקפליי, ואז יש את באסטד, בלינק 182, FOB, MCR, טוקיו הוטל ועוד כמה שבטח שכחתי(= כשאני עצבנית אני בד"כ כועסת^^ אממ... אני שומעת מוזיקה שמתאימה למצב רוח שלי וגורמת לי להירגע... זה תלוי, אם אני כועסת- עצובה אני אשמע שיר שקט, אם אני סתם כועסת אני אשמע אחד כזה(= ואני משועממת חלקית(= אני נהנית לענות על השאלות אבל אני בכל זאת לא שלמה עם עצמי ^^ עכשיו סביר להניח שאני אלך להתפלסף עם עצמי על זה(= מצטערת על החפירה הארוכה...

The Psycho Girl

New member
אני אשאל כמה שאלות ../images/Emo9.gif

למה מקפליי ? למה את אוהבת אותם ?
אם נותנים לך כרטיס טיסה לאנשהו לאן היית טסה ? ולמה ?
מה היית מבקשת משד/ דג זהב ?
איך החלטת על הכינוי שלך בפורום ?

ShellyJones

New member
(=

אני אוהבת את מקפליי בגלל המוזיקה (מן הסתם^^) והדרך שהם מביעים את הרגשות שלהם דרך השירים. גם יש שם הרבה כותבים, טוב שלושה, אבל בכל זאת, אז שומעים די הרבה סוגי כתיבה והשילוב של כולם ביחד יוצר מן משהו ממש מיוחד שלא שמעתי כמעט בשום להקה אחרת... גם הקול של דני ושל טום רחוקים מאוד מלהיות דומים, אז השילוב של שניהם מדהים, ואני בעיקר אוהבת את ההצטלבויות של שניהם בסוף השירים בד"כ, למשל בSNGE. ואז גם שמעתי את דאגי, שהכל שלו גורם לאיזון ביניהם ואני ממש אוהבת את זה. אחרי זה הכרתי אותם, והם אמיתיים ובלי פוזות. הם נותנים את הכל על הבמה ולא מפחדים (או מתפדחים) להיות עצמם וזה סוג האנשים שאני אוהבת. אמממ... אני חושבת שהייתי טסה ללונדון, לראות הופעה של מקפליי ולבקר בטירה של ה"פ... (= מה הייתי מבקשת משד/ דג זהב? זו השאלה היחידה שאני באמת לא יודעת לענות עליה. הייתי רוצה לבקש משהו שלא יהיה אנוכי, אבל גם שאנשים שלא מגיע להם לקבל דבר טוב, לא יקבלו אותו.... אז אני באמת לא יודעת..=/ איך החלטתי על הכינוי שלי בפורום? האמת שאני ואור די מיהרנו לרשום אותי... אז פשוט החלטנו שבגלל שאני אוהבת את דני, ובגלל שקוראים לי שלי, זה מתאים להיות הכינוי שלי(= לרוב אני קוראת לעצמי pretty kitty או black bunny , אבל זה פורום מקפליי, ואני לא פעילה בפורמים אחרים בתפוז, אז החלטנו זה הכינוי המתאים(= ואני שוב מצטערת על החפירה, יש לי יום שכזה(=

The Psycho Girl

New member
חח אני אוהבת אותם מאותם סיבות ../images/Emo9.gif

השילוב בין הקול של דני לשל טום מדהים העיניי ושל דאגי בכלל שונה משל שנייהם

simpsonit

New member
שואלת../images/Emo3.gif

איך הכרת את מקפליי ומה גרם לך לאהוב אותם?!!
מתי הצטרפת לפורום ולמה? XD
מה השיר הכי אהוב עלייך של מקפליי אופקורס...?!!

ShellyJones

New member
../images/Emo13.gif

הכרתי את מקפליי מJML ופשוט נמשכתי עליהם, ואז שמעתי עוד שירים שלהם שהורדתי ואהבתי את שילוב הקולות הנועז ואת האנרגיות שהם משקיעים והכתיבה המדהימה שלהם. ואז הכרתי את האנשים שגם הם מדהימים ומצחיקים והכל, אז זה גרם לי להתמכרות תמידית(= בצטרפתי לפורום לפני חודש ככה? והייתי קוראת סמויה המונמון זמן לפני זה... ואז אור נרשמה ושיכנעה אותי, והנה אני כאן!(= השיר האהוב עליי של מקפליי, משתנה כל הזמן(= אני אוהבת את כולם, אבל יש תקופות שאני חורשת במיוחד על אחד מהם(= כרגע זה TCFC (=

Shir Girl XD

New member
שואלת

מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה אם הפרס לדבר היה כרטיס להופעה של מקפליי? איך הגעת לפורם (אם מישהו הכיר לך אותו?)? האם התחברת עם מישהי מהפורום והם כן עם מי? מה הכי היית רוצה בעולם?

ShellyJones

New member
^^

האמת שבהיותי אדם מטורף, הייתי מוכנה לעשות כמעט הכל... חוץ מהקטע של הפורנו וכל הקטע הזה... אבל בתכלס כמעט הכל, כל עוד זה לא פוגע במשפחה שלי או באנשים אחרים... וזה לא יגרום לי למוות, פציעות קלות זה בסדר(= הגעתי לפורום בטעות כשחיפשתי חומר על מקפליי, ומאז התמכרתי אליו בתור קוראת סמויה, ועכשיו בתור קוראת לא סמויה(= אממ... כן, אני מכירה את sweetlikepoynter מהבצפר, כיתה ומהעובדה שאנחנו חברות^^ ואני עדיין לא בטוחה מה הדבר שהכי הייתי רוצה בעולם.. אבל אני מתחילה להגיע למסקנה... מכונת זמן (פעילה) פרטית(= זה שימושי ביותר(=

m i c k e y 15

New member
אני אניאני

בת כמה את? מאיפה את? ממתי את אוהבת את מקפליי? את נהנת בפורום? עם מי הכי התחברת? 1. HOT או YES? 2. מקלחת או אמבטיה? 3. ירוק או כחול? 4. ורוד או אדום? ואחרונה..חברו הטוב ביותר של האדם הוא ה........ XD מקווה שנהנת

ShellyJones

New member
כבר נגמרו לי הכותרות^^

אני בת 13 ו.. שבוע! מגניב... מנ"צ(= אני אוהבת את מקפליי משהו כמו 3 חודשים מהנים במיוחד? אני נהנית בפורום, אבל אני לא כ"כ פעילה, למרות שעכשיו ברגע זה, אני מבטיחה לעצמי להיות הרבה יותר פעילה!(= לא כ"כ התחברתי בפורום עם מישהי שאני לא מכירה מהיותי לא כ"כ פעילה, אבל בכל זאת הכי התחברתי עם אור כפי שציינתי בהודעות קודמות^^ 1.yes 2.אמבטיה 3.כחול 4. אדום (= נהניתי (=

butbut

New member
../images/Emo129.gifחיחי שאלה :]

אם הייתה לך אפשרות,עם מי היית מתחתנת מהבנים[מקפליי דע]?

ShellyJones

New member
חחח ~מאלתרת כותרות~

עם דני דני דני דני דני! היה לי פעם חלום מוזר על זה, שהתחתנתי עם דני, ואז אימא שלי עשתה לי הרצאה שזה לא בסדר להתחתן בגיל 13! אוי זה היה מצחיק... והארי נדחף לתמונת החתונה שלנו... חחח

למעלה