שרשור אחה"צ ולפנות ערב
24/8

easternstar

New member
זו דעתי על ענבר. הבעיה שלי איתה היא מוסרית

אני סימסתי לענבר בהדחה הראשונה כשבכתה אצל איריס. מאז למדתי להכיר את אופיה וההכרות לא תואמת את הערכים המוסריים שלי. היא דורסת חלשים כמו איילת בדרכה למטרה. זו דעתי בהרחבה יש שרשור שלם.

היא גם מאוד משעממת...

נכון שהשפה שלה גבוהה, אבל היא פשוט לא מעניינת. וגם כל הסיפור עם איילת, הוריד לה המון נקודות.

didush100

New member
משעממת זו לא מילה

וזה ממש תמוה הזוי ולא הגיוני שהיא עדיין שם. חוץ מלקטר ולאכול היא לא תורמת כלום לבית והקטע הוא שהיא כבר לא תתפתח לשום מקום מבחינת התכנית. אם איריס כ"כ חשובה לה שתלך לטיפול ותניח לנו. אני פשוט לא מבינה מי לעזאזל מסמס לה

niva99

New member
ובכ"ז בין עינבר לבין אתי

אם היית נדרש להכריע את מי לשלוח הביתה - מי לוקחת בהליכה?

easternstar

New member
אסטרטגית אין לי בכלל ספק

ענבר שוב מתבכיינת שחן אמרה לה משהו שעה שבפועל ענבר לקחה שוב מנהיגות וניסתה לקבוע סדרים שהבנות החדשות לא תאכלנה עד שכולם יתאספו לארוחה ביחד. הבכיות של ענבר מול הקהל משכיחות לקהל את ההתנהגות הקודמת שלה. חוץ מזה רוב הדברים שעשתה לאיילת לא הגיעו למשדר המרכזי. אתי תמיד "זוכה" לעריכה רעה. המנחים לועגים לה, מבליטים כל תכונה רעה שיש לה והזמן שלה הוא שאול. אם ענבר לא תודח לפני שהחדשות תעופנה אחת אחת היא בשלישיה הסופית.

או שאת מקורבת אליה, או שאת לא רואה מספיק

את התוכנית בשידור של ה24/7 ,או שאת צריכה משקפיים או שאת סתם לא אמיתית.... בהתחלה ענבר היתה אהודה על רוב הפורום כשהיתה בעמדת ה"חלשה" חסרת הביטחון במיוחד ביחס של איתן אליה, אח"כ למדנו להכיר אותה כשקילפה מעליה את קליפות הרוע,נצלנות,חוסר נאמנות ודריכה על חברות שהיו קרובות אליה והיו לצידה לא מעט, אפילו כשאיילת יצאה מהתוכנית (בגלל ענבר) הבכי שלה היה לא על הליכתה של איילת אלא על איך שאיילת גרמה לה להיראות בעיניי הקהל והבית, היא לא לוקחת שום אחראיות על עצמה ומשליכה על האחר.. אתמול היא לא התביישה להגיד בפנים לבנות החדשות שהיא עוברת תהליך והיא צריכה להמשיך את הטיפול בוילה (תלכי לפסיכולוג בחוץ יא תולעת!) ושזה לא פייר שהכניסו בנות חדשות( הלו, את מדברת אליהן עכשיו) אחרי שהן קרעו פה ת'תחת כ"כ הרבה זמן.... אז כן, את במיעוט- ענבר הביתה כמה שיותר מהר!

izmeral1

New member
כול מילה חקוקה בסלע..ענבר מפחדת לישון שמה...

תפספס משהו. לא מעייפת. גם קרן לא צריכה אותה יותר. קרן רק על פי האנטרס שלה. כמו שכתבת המקצוענים בחוץ ממתינים. לה. גם בכללית על חשבון. ק"ח אפשר לקבל טיפולים. די חפרה לנו לכולם את המוח. . לצערי נותרו שני מקדחות דחות שם זו ליהי וענבר. על איילת או ענבר די זה פסה. גם איילת לא תרמה דבר לתוכנית. יתור בכי מאשר צחוקים. אז היה לה רע. על פי בחירה. הייתה תקועה לתח.של ענבר. עד שזו קיבלה אומץ לנער אותה ממנה. הכול על פי בחירה. גם להתאהב וירטאלי לאיתן היה הזוי מצד אותה איית שלא אהבתי בגרוש גסה בעני. וכמובן.עשתה בלגנים שההפקה לא רצתה בסיכונים האלה. בושות זה מה שתרמה לתוכנית אותה איילת לעצמה ולתוכנית. על ענבר יותר מחודש כאן ובהרה מקומות לא רוצות לראות אותה. פשוט ההפקה תרמה משהו מאז הדייט ההזוי שלה עם איתן. סוג של דייט הכרות משפחתי.. חברים לענבר יש משהו עם ההפקה.כמו חבר או כול אדם מקורב. ואחרת מזה. צהריים טובים. כול הכבוד לך סיטואציה הזויה
אהבתי את ההסבר שלה מדוייק וכול כך נכון.

thisisme4

New member
גם אני בעד ענבר....

אבל כן אני דוממת... לא נעים להגיד פה שאת בעד ענבר... אנשים כועסים עליה בגלל איילת, והם צודקים. היא יצאה לא בסדר בכלל. אבל בימים האחרונים, מאז המשימה של פנקס, הבחורה פשוט כובשת אותי, ביופי, בחן שלה.. בקסם שלה.. בעדינות שלה.. הפנים שלה פשוט מכפרות על הכל. ככה ששכחתי לגמרי מאיילת. לא ברור לי בכלל מה קרה שם איתה.

חני 57

New member
אני רואה 24/7 ולא יכולה לשמוע

אותה יותר יש בה הרבה רוע והיא רכלנית גדולה אין לה חן ההליכה שלה מגושמת כאילו משהו תקוע לה ב.... אין לה שום קסם ובטח לא עדינות הדבר היחיד שיש הן הגומות המהממות שגורמות לאנשים לראות אותה באור אחר ,וגם ההפקה לטובתה!!!!

למעלה