שרשור אחה"צ ולפנות ערב
24/8

goodpink

New member
לא נראה לי שאמרו הדחה ביום שליש...זה יותר

מידי זמן ויתן אפשרות לשכנוע לא מתאים

אני רוצה להגיד לכם משהו בזכות דניאל

בזמן משולש הרשע עושה קאמבאק ביושבו בחצר הבנים ותכננו - להתלבש פצצה, לעשות גבות, שפם ושחי ולהפציץ הופעה, כדי לגרום לבנות החדשות לקנא (לא ברור במה) חוץ מזה הן החליטו שהן יוצאות למלחמה בבנות החדשות, מחר הן משתלטות על הבריכה והן הולכות "להראות להן מה זה"... בזמן הזה, דניאל בשקט ובשלווה מבשלת ואופה עם איתן במטבח, לא נכנסת לכל שיחות הקנונייה האלו... להיפך, ניהלה שיחות כייפיות עם מור , חן ודנה , עד כדי כך שדנה אמרה שלא נעים לה להתחיל עם איתן, בגלל שדניאל כזו נחמדה... מלמד אתכן משהו על הבחורה., איזה עמוד שדרה ואופי חזק יש לה, מתחילת דרכה בוילה לא השתייכה לשום קבוצה.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני דווקא בעד חיבור של דניאל לחדשות,דנה ונינה דווקא נראות נחמדות,לא?? דניאל מוכיחה כל פעם מחדש עד כמה היא בן אדם בוגר ומדהים,השיחה שלה עם אורטל ואתי רק מחזקת את דעתי שהיא אדם ישר וכנה.היא לא התלכלכה ,פתחה מול אורטל ואתי הכל בפנים

מה שנכון,

אתמול כשאתי מרחה לה לק ולכלכה על חן... דניאל כזה לא ממש הגיבה, באיזשהו שלב היא שינתה נושא.

webguy

New member
../images/Emo13.gif כי דניאל היחידה שבטוחה שם המהדחה ..!!

אז היא רגועה ..אבל היא תשלוף ציפורניים ותשתולל אם איתן יתקרב לאחרת .. השאר לחוצות ולא בטוחות בהשארות בווילה ..

goodpink

New member
למה איריס שיקרה לענבר היא לא קולעת כמעט לכלום

האינסקטים שלה גרועים היא לא קוראת אנשים וסיטואציות לחלוטין למה איריס אומרת לה שהיא צודקת ברוב המקרים ממה שהיא ראתה למה לשקר לה. ענבר בשיחות שלה הופכת לבלתי ניסבלת בסיטואציות האלה גם בשיחה עכשיו עם הבנות בחוץ וגם עם גב היא מעצבנת גם הפרצופים שהיא עושה של גאה בעצמה מעצבנים...

אוקי חברים קראתי הבנתי הפנמתי דעתכם על ענבר

לגיטמי בהחלט. למרות הכל ואף על פי חן, בעיני - האיכותית ביותר בוילה. מבחינת ידע ניסוח תבונה הבנה השכלה. לא רואה ולו אחת שעולה עליה במובן זה. נכון התנהלות בעייתית פגמה בהייפ האדיר שיכול היה להיות מסביבה, סוג של שפרה. עדין מקווה שהאסימון ירד לה ותאתחל עצמה באיזון הרמוני, קודם כל עם עצמה, ואח"כ עם האחרים. באופן אישי לא מתחברת לאף אחת אחרת, לא בסטייל ולא בסגנון, מותר לי נכון..? לכל אחד כאן יש המועדפת שלו וזה בסדר לגמרי. יכול להיות שעוד כמה אנשים חושבים כמוני, ולוא דוקא משתתפים בדיוני פורום. אינני יודעת כמה אנשים הנכם מונים, אבל אין לדעות המובאות כאן בסיס סטטיסטי.. במבחן התוצאה - התשובה לכולנו תהא ברורה. בכל מקרה שמחה שהתיחסתם. מכבדת.

רותי167

Well-known member
ענבר כה מכוערת מבפנים שכל מה

שתכתבי עליה לא נראה.הכיעור הפנימי שלה בולט ומכסה על כל מעלותיה. אגואיסטית,רעה,תחמנית ומגעילה!

למעלה