שרשור אחה"צ ולפנות ערב
24/8

Klayhamn

New member
לדבריה של אתי ---

חן לקחה "שטוחים" (סוג של חטיף) ואורטל באה ואמרה לה משהו בסגנון של: "למה לא הבאת לי גם?" או איזו שטות אחרת (לפי הפרלמאתי, היא אמרה את זה "בצחוק, כמובן" ). חן שאלה אותה: "למה, אני צריכה את האישור שלך?" אורטל (לדבריה של אתי) ענתה: "מה זה, מה אמרת?" משהו בסגנון הזה

רגע רק רגע

Active member
על פניו...

נראה שחן לא דופקת חשבון לכלום. היא אומרת מה שהיא חושבת ומרגישה. אך המבחן האמיתי יהיה לאחר המשבר הראשון שהיא תחווה. האם גם לאחר המשבר היא תישאר כמו שהיא או שתקפל ת'זנב ותתחיל להתחנף לותיקות?

הם נמצאים שם מעט מדי זמן בכדי לפתח משבר...

אם היא הספיקה לריב עם אורטל ועם ענבר....היא במסלול המהיר החוצה..

רגע רק רגע

Active member
משבר וריב הם שני דברים שונים.

להבדיל ממך (כנראה), אני לא רואה ריבים בצורה שלילית. נהפוך הוא, אני מחכה להם
וראיתי את "הריב" של חן וענבר. לדעתי, ענבר לא הייתה צריכה "לנדב" הערות לעברה של חן.

חחחחחחח תאמת, גם אני מצפה כבר לאיזה ריב

עסיסי. אבל לא בין דניאל לאיתן או דניאל לקרן למשל, אלא באמת בין הפצצה הבתימית לבין הדינמיט מהכנרת... וברור שענבר צריכה ללמוד לשתוק את הפה שלה......

רגע רק רגע

Active member
מצידי, שיהיה ריב...

בין הלנדרומט ובין הבריכה על מי מקבל יותר זמן מסך. רק שיהיה כבר ריב
נ.ב. - גם עם הנפשות שאת לא מעוניינת בהשתתפותן

noaxxx

New member
חן ממש מחפשת את התקלים האלה..

אם מה שאתי סיפרה נכון, ומה שאורטל שאלה זה 'למה לא הבאת לי גם?' אז תשובה נורמלית מחן היתה אמורה להיות משהו בסגנון של, 'לא ידעתי שאת רוצה...' או 'חבל שלא אמרת לי, הייתי מביאה לך גם...' התשובה שלה 'למה, אני צריכה את האישור שלך?' רק מראה על רגשי נחיתות ורצון שלה לבסס את המעמד שלה בבית. בדיוק כפי שהיה עם ענבר בבוקר, לפחות לפי הקטע שיש בוואלה. במקום לדבר יפה ובנועם, ולשאול אם אפשר לאכול בלי לחכות לכולם, היא הרימה את הקול והתריסה שהיא רעבה ושהיא מרגישה כמו בצבא וכו'..

רגע רק רגע

Active member
על עניין- האם מה שאתי אמרה נכון...

אני בכלל לא מתכוון להתייחס! <אתי ועדכונים נאמנים למציאות... לא בבית ספרי> לעניין "הריב" עם ענבר - אם היה נכון או לא... לא מעניין אותי. ענבר לא הייתה צריכה "לנדב" עצמה בתור האחראית לענייני אוכל. בעיני, זה מקרה של "לא תחסום שור בדישו". הבחורה רעבה והאוכל פרוס לפניה.

מצחיק, כל התקלים של חן קשורים למזון...

והיא היחידה שנכנסת לתקלים עם הותיקות על היום הראשון, או יותר נכון מתגוננת...היא דווקא ניראת שקטנה ועדינה,אבל כנראה לא פריירית ואוכל זו נקודה רגישה אצלה...דווקא לא נראה עליה, היא רזונת...

JasPoint

New member
צריך לקחת בערבון מוגבל כל מה שאתי אומרת

כבר ראינו כמה היא רחוקה מהמציאות... בנשף כולם היו בטוחים שהיה תאקל רציני בינה לבין ונינה, ובשידור המרכזי ראינו שזו עוד שטות שאתי הוציאה מכל פרופורציה.

למעלה