שרשור בוקר
יום חמישי 1/9

easternstar

New member
../images/Emo13.gifקרן בעצמה הבינה שהיתה ביצ'ית והודתה בזה

הביצ'יות היתה בהתחברות לאתי ותמיכה בטרור שעשתה ללירון רק כי העזה "להתחיל" עם בן זלץ כשאתי חשבה שילך לה איתו. הביצ'יות היתה ביחס לליז. הביצ'יות הרצינית ביותר היתה ביחס לדניאל בפגישה הלילית ההיא כששלושתן רצו לשגע את דניאל וחילקו איך ירחיקו את דניאל מאיתן. היו עוד מקרים. כששלושתן עמדו להדחה קרן הראשונה שהבינה שהקהל רואה ולא אוהב את מה שהוא ראה והתחילה לשנות מהקצה לקצה את ההתנהגות. ההבדלים בין הביצ'יות של האמא והביצ'יות של קרן הם שניים: 1. לביצ'יות של האמא היתה סיבה מוצדקת אצל גב והיא נעשתה במידה. אצל קרן לא היתה סיבה מוצדקת והיא הביצ'יות היתה יותר קשה ויותר אכזרית. 2. הביצ'יות של האמא היתה יותר בוגרת ויותר חכמה. אחרי שגב "קיבל מנה" הוא מתיחס יותר בכבוד. דידי חמודה, זו רק תוכנית טלוויזיה ואנחנו לא לגמרי מכירים את כולם. אל תקחי ללב ככה.

דידי 9

New member
סטארוש מה עם הטבע האנושי?:) שוב

אתה שופט את קרן, מאותה עמדה של התחלה. היא שינתה! היא לא מצאה את עצמה בהתחלה, ונגררה אחרי אתי ברמות קשות. לא חשוב למה-תפסה עצמה, התנצלה באמת, מה יותר מזה באדם?! תגיד לי מה? קח את פרידה הכט האטומה-עד הסוף נשארה רעה, למרות שאין השוואה בכלל לקרן, וגם בסוף פרידה לא ראתה את הטעויות שלה. אז למה לא להעריך,בחורה שנכנסה לתכנית מבלבלת,נגררה,כאבה את מה שעשתה, שינתה ביקשה אלף סליחות מליז,גם בפניה וגם לא-ולמדה להיות אדם טוב יותר ונאמן יותר לעצמו? שוב-סקנדצ'אנס שקופץ לך מול העיניים!! פשוט צועק:) חחח אני אדם שצועק את האמת שלו בכל הזדמנות. אבל הכל בפרופורציה:)זה בסדר

רינתי77

Active member
דידי, אני מאוכזבת כמוך..ציפיתי שאמא רומניה

תדע לחנך את ביתה טוב יותר.

דידי 9

New member
רינתי מאיפה הגזענות?! מפחיד.אמא רומניה? טוב

אין לי מה להוסיף למה שאמרתי לך יום טוב

רינתי77

Active member
דידי!! אני אמא רומניה! ואני אומרת לך בתור אמא

שאין לי ציפיות מאנשים אחרים! יש לי ציפיות מהילדים שלי! הציפיות שלי הן שאם מישהו נוהג בהם בחוסר כבוד ובזלזול( למשל, קורא לביתי "פרחה פשוטה" ולועג לחוסר הידע שלה...) הם לא יחייכו במתק שפתיים ויסכימו איתו ועוד ילכו ללופט שלו כדי לקבל עוד מנה!

דידי 9

New member
בתוך ההומור שלי, אני קוראת לי ערסית:)איפה ההו

ההומור שלך?????????????????????? לא קלטת את הציניות?? תגידי את רצינית? טוב לא חשוב! שתינו משדרות על גל כל כך שונה-ש....אין טעם:)

מילה לגבי ציניות

היא נוצרת מתוך מגננות, אבל בחלקה הגדול היא סתם משמשת כהומור, אישית אני אוהבת את זה. אצל גב וקרן, הוא עוקץ אותה אבל היא לא יודעת להחזיר, יכול להיות שזו גם דרך שלו להתחיל איתה, כי הוא כן מפלרטט איתה, אבל, היא לא יודעת להחזיר ולכן זה נראה כאילו הוא משפיל אותה. בפועל, מישהי שלא מבינה ציניות תפגע מזה ובצדק. בפועל2 : קרן רודפת אחריו יותר מדי. וזה עלוב.

דידי 9

New member
סוזי,ציניות היא לא דבר אחד כפי שציינתי. אבל

אל תשללי את קרן-כי היא לא עונה!! זה מוזר :) אז היא לא יודעת לענות בציניות, אבל היא מבינה אותה! אז מה?! אכן קרן במקרה הזה לא מושלמת ברדיפה אחרי גב. את מושלמת? אני מושלמת? בעיקר כשיש רגשות? ויש רגשות. אני מאמינה לה. והיא הבינה שלאיתן זה היה המשחק, זה היה גם רגשות-אבל לא כמו שחשבה. לפעמים אנחנו מבינים דברים בדיעבד ולא בתוך הסיטואציה. אנשים-אלו אנשים שם:) אל תחפשו שלמות! היא לא קיימת באף אחד מאיתנו, לא פה ולא שם-בתוך המסך. והכי חשוב-תמיד עשו הערכה מחדש על האדם. אין רק צ'אנס אחד בעולם.

לונדרון

New member
ואוסיף...יש גם הבדל בין ציניות לסַרְקַזְם

ציניות (שיכולה לתאר דרך חשיבה או התנהגות קרה, תועלתנית ומחושבת) לרוב משתקפת באמירות שגורסות כי רק מניעים אנוכיים מכתיבים את ההתנהגות האנושית. סרקזם (שמתאר פעמים רבות סגנון דיבור) מתייחס לאמירת דבר והתכוונות להיפוכו.

לונדרון

New member
גם סוזי וגם דידי מסכימות איתי../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

רגע אני יוצאת לרחובות לחגוג
בוקר טוב סוזונת - עדיין לא בירכתי אותך לשלום היום

מסכימה חלקית, רוב הזמן הוא באמת ציני

ולה חסרה השנינות כדי להחזיר לו באותו מטבע. אבל חלק מהזמן הוא סתם יורד עליה כשהוא יודע שהיא לא תוכל לענות וזה פשוט משאיר אותה באויר, באי נוחות, כמו השיחה על יצירות ספרות שהוא הביא משום מקום, זה לא חיזור, זה קצת התעללות בחסר ישע. הוא ממשיך לעשות את זה כי .................היא מאפשרת, היא כל כך תלותית ורודפת אחריו, שהוא מרשה לעצמו, הוא יודע שהיא תמיד היה שם וזה הכי עצוב.

easternstar

New member
סוז../images/Emo13.gif צפרא טבא../images/Emo42.gif חסרת לנו הבוקר

צהריים טובים, סוז
ראית את המגה ביץ' האמא של קרן בפעולה?
היה מצחיק. קרן לא יודעת לענות והיא "מלכת כיתה" לא מרשימה.

למעלה