שרשור בוקר
יום חמישי 1/9

SHELGIA21

New member
בן הרכלן, שכל המדינה צוחקת על הזוגיות שלו

נכנס ללופט שם אורן וגב שיחקו ביליארד ואמר:" לפני שאתה הולך לדבר עם אורטל רק שתדע שהיא אמרה ליוני שהיא לא נמשכת אלייך" אין לי מה להוסיף לא על האמינות של יוני הבן ז...... ולא על בן שחושב במקום עם המוח חושב מתחת לחגורה עוזר פרלמנטרי כבר אמרנו! אוי לעוזר הטיפש הזה, אוי לחברת הכנסת שזה אחד האנשים שמקיפים אותה ואוי לנו הצופים שזה החומר שמביאים לנו לתכניות פריים ואוי לנו שאלו חברי הכנסת שמעסיקים כאלו יועצים

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הפורום לא יכיל

את מה שאני חושבת על בן ....

KEEK

Member
מאיפה איתן הביא את החברים האלה??

חבורה של אנשים מגוכחים ופתטיים כאלה לא ראיתי הרבה זמן.

noaxxx

New member
בגדול אני מסכימה, אבל...

דבר ראשון, הבנות כבר היו צריכות לדעת שכל מה שהן מספרות לאחד הבנים, מגיע לאוזניים של כולם מכיוון שהבנים רואים את עצמם לא פחות מאחים/בני משפחה, ולכן זה ברור היכן הנאמנות שלהם נמצאת. דבר שני, בן הוא עוזר פרלמנטרי, הוא לא יועץ.

webguy

New member
יוני סיפר לבן מה שאורטל ביקשה ממנו לא לספר

שהיא לא נמשכת לאורן ..!!אי אפשר לסמוך שם על אף אחד מאורה של נחשים ...:)

webguy

New member
שידאג לא על חשבון הבנות ..!!

אורטל לא אוהבת את אורן מעבר לידיד ... גם אהבות לפעמים נגמרות ... אם היתה פה אהבה ..!! בסך הכל אורטל ניסתה לא להעליב ולפגוע באגו של אורן ולכן לא אמרה לו את כל האמת ..!!

SHELGIA21

New member
אורטל נשמה טובה, ותמימה, שמה את מבטחה

בנחשים כמו יוני ואתי ומשתפת אותם ואוהבת אותם,

KEEK

Member
יוני לא דואג לאף אחד

יוני מתגלה כגבר קנאי וממורמר שלא יודע לפרגן לאף אחד. אם היה דואג לאורן, היה אומר לאורטל באותו רגע שהיא סיפרה לו, שתלך לספר את זה לאורן. אבל הוא נתן לה זמן.. חיבק ונישק אותה.. אמר לה שהוא מבין אותה.. מה שהוא עושה עם כל הבנות ואז ליד הבנים מוציא עליה את כל המרמור והתסכול. מה שיוני עשה עכשיו, זה מהלך אתי. בגלל זה הם מסתדרים כל כך יפה.

לפי מה שהבנתי אחותה של אורטל היתה נחמדה לאורן

הרבה יותר מאשר לאורטל ואורטל התבאסה שאחותה הפגינה כלפיה קרירות כאילו שהיא בנאדם זר

webguy

New member
אחותה בעל תפיסת עולם פרמיטיבית :)

אחותה של אורטל אמרה כי בזוגיות לא חייבים משיכה מינית .. לאמור זה בהתאם לתפיסת עולם דתית מסורתית האהבה תבוא עם הזמן .. אורטל שמעה את זה ועיקמה את הפה ..!! סך הכל אורן בחור טוב חכם מנומס גנטלמן אז הוא ללא ספק יהיה אהוב על האמהות :) אבל לאורטל זה לא מספיק .. אורטל רוצה תשוקה ואין לה את זה עם אורן קורה :)

למעלה