שרשור הבוקר ה-72 בוילה 6/9/11

KEEK

Member
געגועים לאיילת ../images/Emo201.gif

אתמול נזכרתי בה הרוח הצעירה שלה מאוד חסרה לי בוילה
וברוכה הבאה

חסרה מאוד באופן חריג

זאת התוצאה כשמתחברים לאנשים שלא טובים לנו ומוציאים מאיתנו משהו רע.כמו שקרה לאיילת עם ענבר ולליהי עם קרן מי שרוצה את הפייסבוק של איילת שישלח לי מסר איילת הייתה ועודנה היחידה שממש מגיע לה לזכות ולא בגלל הכסך.בגלל מי שהיא . היא הועמדה להדחה רק כשהיא ''בגדה'' באיתן.אנשים לא הבינו אותה למה הצביעה לקרן ולא לדניאל וחבל ששפטו אותה בגלל זה

andy181

New member
איילת באמת חסרה, עם זאת בשבועיים האחרונים

היה מאוד קשה לצפות בה..כאב ממש הלב. את יודעת במקרה במי היא תומכת עכשיו בתוכנית? ואם היא וענבר בסוף השלימו..? וכמובן, ברוכה הבאה לפורום :)

אני יודעת שהיא מאוד מעריכה את דניאל עכשיו

צחוק הגורל או לא אבל כנראה בצפייה בתוכניתמהצד השני עושה את שלו על ענבר אין חדשות בנתיים.

andy181

New member
צפיתי בראיון שלה עם הדר לוי

והיא באמת אמרה שהרגישה שהקשר שלה ושל דניאל התפספס. על קרן היא אמרה שהיא שחקנית, אז כנראה היא לא מתה עליה עכשיו..

adiyon2

New member
אני שמחה שהיא הלכה

היא נמצאה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון. טוב עשתה ההפקה שדאגה להוציא אותה משם. רק לחשוב על כל ההשפלה שהיא עברה כשענבר עברה אחד אחד בוילה, ואף יותר מפעם אחת, ושטחה את סיפור חיי איילת. אל תשכחו שזה משחק, ובחיים האמיתיים שלה יש לה הרבה התמודדויות, וזה עולה על הכל. אני בטוחה שהיא תמצא זוגיות, מישהו שיאהב אותה כי היא שמש, ולא מישהו שיגיד שהיא שמנה או יתנהג אליה בשפלות רוח כמו שעשתה ענבר. בבחירה בקרן לדייט היא פעלה מתוך אגו ואפקט העדר, כי אם היתה עוצרת וחושבת, היתה מבינה שזה לא נכון.

היי לכם צופי הדור הבא

חייבת לציין שהפורום בוואלה מזעזע.התחלתי לקרוא שם אבל ידי נעצרו מלהגיב ונזכרתי שיש את תפוזיקו,פורום עם מנהלים ונהלים אני צופה בתוכנית מהההתחלה וחייבת לציין שהפייבוריטית שלי עזבה,היא הייתה איילת.התאהבתי בה בדקה הראשונה שנכנסה לוילה בנוסף לאיילת מאוד אהבתי את עדי ולינוי. לא סבלתי את ליז מההתחלה ועד היום האחרון,ברור שלא הסכמתי עם מה שקרן ליהי ואתי עשו לה,אבל גם את קרן ואתי אני לא סובלת ,ליהי בחורה מתוקה ומושפעת אין בה חצי מהרע שיש בהן. אחרי שגב נכנס לתוכנית וראיתי איך קרן מתנהלת איתו התחלתי להתאהב בדניאל.למען האמת בהתחלה לא אהבתי אותה מסיבה אחת פשוטה,כשהיא ואיתן התנשקו היא די נצמדה אליו ורצה איתו קדימה מבלי לראות את הבנות האחרות,כביכול זה מה שהיא הייתה צריכה לעשות וגם כמו במציאות כשאנחנו רוצות מישהו אנחנו לא נשב על הספה ונמתין.אבל זה הי נראה לי יותר מידי היום אלחרי שגב נכנס וראיתי את ההנהגות של קרן,את הרדיפה האינסופית שלה,את הדבקיות שלה והיא לא רואה ממטר אף אחת במיוחד את חברה שלה ליהי המתוקה שבאותו יום שיתפה אותה בריגוש מגב.אני נגד ההתנהלות של ליהי עם בן,אבל הבסיס של ליהי מתוק,היא בן אדם טוב . זה גרם לי להתאהב בדניאל כי נזכרתי שדניאל הייתה רחוקה מהדבק שחשבתי שהיא הייתה עם איתן,היא נתנה לו המון ספייס ,לא פעלה נגד אף חברה שהתקרבה אליה,להפך כשכולן עשו עליה אמבוש בגלל הנשיקה עם איתן היא פתחה את הלב ונתנה היזדמנות לאותן בנות שעשו לה רע כמו ליז למשל. לצערי אחרי שאיילת עזבה כבר לא משנה לי מי יזכה העיקר שזאת לא תהיה קרן.קרן היא מרשעת,היא בן אדם רע מטיבעו.יש בה משהו מאוד רע גם בעיניים ובמימיקה שלה. אני בטוחה שאם היו נותנים לקרן כח בידיים והיו נותנים לה יד לרע היא הייתה עושה דברים מחפירים לבנות בוילה,עובדה שאתי פתחה לה את הדרך והנה היא עשתה את זה לליז,אבל אם אתי הייתה נותנת לה יד לדברים יותר גדולים של רע קרן הייתה זורמת איתה . כרגע אני אוהבת מהבנות את אורטל,דניאל וליהי.אף אחת מהן לא תמימה ולא מוסרית,אורטל אומנם לא שכבה עם אף אחד בוילה אבל היא לא הייתה בזוגיות עם מישהו ואנחנו לא יודעים מה היה קורה לולא לאורטל הייתה זוגיות רצינית.כולם שופטים את דניאל שהייתה עם איתן,סליחה הם זוג לכל דבר,חלק מהאהבה וזוגיות זה יחסי מין אבל סביר להניח שיש פה ילדים קטנים שלא מבינים את החשביות של זה בזוגיות ולכן זה מפריע להם לדעת .ליהי ,ליהי היחידה שאני לא מבינה ,או שהיא נגררת עם בן בגלל הפחד להיות לבד או שהיא באמת מתקשה להיפתח מולו ואיתו ברגש שלה. מהבנים אני אוהבת את איתן ויוני.אסביר למה אורן-בחור משעמם שאסור להגיד לו דבר,שלא תורם בכלום,שמפחד מכל דבר בנהים גם רגשות והתמודדיות\ בן-לוזר גמור,לא יאומן שהוא בן 34,יש לו ראית עולם של נער מתבגר.לא חכם במיוחד,לא אמיתי במיוחד ולא מעניין במיוחד גב-האכזבה הכי גדולה שלי בוילה,כמה שאהבתי אותו בהישרדות פה לא יכולה לראות אותו.לא תורם בכלום,בחיים לא עשה כלום בבית וכל היום רק שוכב יושב ומעשן ובנוסף מתגלה גם כבן אדם מאוד לא נעים בתפקיד המורה והעוקץ. למה יוני ואיתן כן?? יוני-יוני הוא לא הכי יציב אבל הוא בן אדם טוב וחכם,יש לו הרבה מה לתת הוא פשוט מבולבל מהמצב בוילה כמו כולם,אבל בסך הכל כולנו היינו נפתחים בפניו ומחפשים חבר כמוהו.הוא יודע לתת יד ולב כשצריך. איתן-איתן בן אדם קר אומנם אבל הוא מאוד מנומס,הוא בחור עם ערכים,עם רוך פנימי,מאוד מאוד מוסרי,אם הייתי רוצה לקבל עצה חכמה ואמיתית הייתי הולכת להייעץ עם איתן.יש לו חוכמת חיים והוא מאוד שקול ומאוד מאוד חכם.לא פעם הבנות באו אליו להתייעץ איתו וזכו לקבל עצה הכי טובה ונכונה .יש בו משהו מאוד רגוע וכייפי,במציאות גבר כמו איתן זה מתנה משמיים. הוא לא נגד אורטל,הוא נגד אורטל ואורן.כי אורטל לא שקופה,אורטל נראית שחקנית ותאכלס אף אחד מאיתנו לא זכה להכיר אותה באמת שזה קצת חשוד אחרי חודשיים וחצי,כנראה שהיא כן שחקנית למרות הכל אבל עדיין טובת לב. לגבי החדשות.אין לי דיעה מגובשת מה שכן אני לא סובלת את דנה וונינה.שתי רכלניות מגעילות וממורמרות בסך הכל אין אנשים מושלי,גם אנחנו לא מושלמים בכלל וכלונו עושים טעיות ואם היו כולאים אותנו בסיר לחץ כזה סביר להניח שגם אנחנו הייתו מאבדים שפיות ומתנהגים בצורה מבויישת קצת פה ושם אבל מי ששמרו על כבודן בצורה כזו או אחרת ולדעתי הטובות באמת,בבסיס שלהן אלה אורטל ליהי ודניאל.על ליהי יש ביקורות רבות אבל אני חושבת שהיא בן אדם מקסים וטוב והיא רק צריכה לעבוד על ההגררות שלה ועל לדעת מה היא רוצה,היא באמת מבולבלת אני לא חושבת שהזוגיות שלה עם בן זה רק בגלל המשחק,באמת קורה שם משהו שהיא לא סגורה עליו,כי היא עוד ילדה בנפש עם כל הבגרות שלה. בשורה התחתונה לא אכפת לי מי תזכה,אם זאת תהייה אורטל או דניאל.רק לא קרן.בבקשה

קשקשה9

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גם אני מתגעגעת לאיילת לא בגלל שהיתה מושלמת אלא להיפך היא היתה(ועודנה)הדמות היחידה שלא עשויה מפלסטיק

easternstar

New member
צהריים טובים../images/Emo42.gifברוכה הבאה

אני שמח שמצאת שהפורום שלנו נחמד. יש אחלה אנשים ואוירה נעימה.
גם כשאנחנו מתווכחים אנחנו דנים לגופו של מתמודד/ת
ולא מכנים את הגולשים בכינויים שונים ומשונים. את יכולה לצפות לתגובות "מהמחנה היריב" לדיעה וגם לתגובות תומכות, אבל כך זה מעניין יותר. בגדול אנחנו פותחים שרשורים נעוצים לפי זמן: שרשור בוקר, צהריים, ערב..ואפילו לפעמים "דמדומי לילה" (ב2-3 בלילה..לא תמיד
) כשמגיבים בשרשור הנעוץ כולם רואים ואם זו הודעה מושקעת אני ממליץ לחכות לשרשור החדש ולכתוב אותה בין הראשונות, למרות שכולם מגיבים תמיד, גם בסוף. בקשר לתוכן הדברים אשאיר לאחרים להגיב. בגדול חברי הפורום יודעים מה דעתי על המתמודדים השונים.
אשאיר לחברי הפורום האחרים להגיב. בקשי במסר ממנהלת הפורום לצרף את ההודעה שלך לשרשור המתאים. ברוכה הבאה.

easternstar

New member
מממ..כנראה חום הצהריים ../images/Emo42.gif

סוז
מה שלומך?
קצת נטשתי והגעתי מאוחר..השידור הישיר איבד מקסמו.(.
אם היה לו כזה מלכתחילה..) האמת שאני מנסה לחשוב מה החלק הפיצי.. (בשקט ביננו..אני לא מספיק לקרוא הכל בפורום) תעדכני אותי?

poseidon111

Active member
פתיחה מרשימה מאוד יש לציין

אני אמנם לא מקבל את כל דברייך (למשל מדוע את אוהבת את ליהיא), אך הסברת את עמדתך יפה.

easternstar

New member
../images/Emo42.gifקצת באיחור../images/Emo203.gifיום שלישי נהדר לכולם../images/Emo20.gif

יום שלישי מהנה לכולם

למעלה