שרשור הבוקר ה-72 בוילה 6/9/11

רינתי77

Active member
לא יקירתי! אני לא מעדיפה לחיות בזיוף ולכן

לא הייתי משתתפת בתכנית הזאת. זה בדיוק מה שאני אומרת: כל הבנות שנכנסו לוילה היו מוכנות מראש לזייף ולהתבזות וזה בעצם מה שאנו, הצופים, רואים מתחילת התכנית. זה אומר משהו עליהן. אלה ילדות אבודות הזקוקות בצורה נואשת ךתשומת ךב ולכיוון בחיים. אני לא חושבת שהן ימצאו את זנ בתכנית הזאת.

דידי 9

New member
רינתי-את כנראה מעדיפה להתעלם מהאנושיות ומההלך

הרגיל של המין האנושי, ולא רוצה לראות את מה שקרן אורטל ליהי ואפילו אתי מראות כפן אנושי, את מעדיפה שדניאל תעבוד עלייך לכל אורך התכנית, ואת תקני את זה! אחלה לך:) תמשיכי היא ממש "מושלמת"! גם בתכנית וגם במציאות:) היא אשת עסקים, שאולי תפיל מישהו שאת מכירה! מעולה! שיהיה לך ולה בהצלחה יקירתי:)

רינתי77

Active member
לא דידי, הפעם את לא תברחי! הפעם אני מתעקשת

שתתיחסי לדברים שאני כתבתי, בדיוק למה שכתבתי ולא למה שאת רוצה! אני לא הזכרתי אף אחת מהבנות בשמה ולא התיחסתי לאף אחת באופן אישי. את עשית את זה, בתשובה שלך. לא כתבתי על דניאל, אורטל, קרן וכל אחת אחרת. דיברתי על כולן, כבנות שמשתתפות בתכנית ומצידי שיקראו להן שרה, ריבקה וברוניה. תתיחסי למה שאמרתי ואל תזלזלי באינטליגנציה שלי.

דידי 9

New member
אחת הלהקות שאני הכי אוהבת, ומפחיד אותי לחשוב

שטעמינו המוסיקלי אולי דומה! פוסי, נקווה שזה רק זה

poseidon111

Active member
לפחד זה טבעי.רוצה שאגיד לך מה הצבע האהוב

עלייך?האוכל?יש דברים שאני יודע שישגעו אותך...

דידי 9

New member
אוקיי רינתי-אתיחס! אז ככה זה נכון ברובו, אבל

עדין בתוך הסיטואציות שם, את יכולה לברור לעצמך אל מי התחברת כמה שאפשר, למי את מאמינה כמה שאפשר, ועוד. סיטואציה פסיכולוגית מוגבלת יש שם. אנחנו, כולנו-מסיקים מזה מה שאפשר. אבל לא יתכן, שנותנים לכם רמזים מהחיים-ואתם מתעלמים! בוחרים מה שאתם רוצים ומנפחים-ומתעלמים ממסרים כמו זה שדניאל מהמרת ועוסקת בזה-כאילו כלום! אני לא מפרידה את המציאות מהתכנית הזו, בדיוק כפי שאבא של אורבך לא מפריד! זו האמת שלה. זה חלק ממנה. זה מה שגורם לי להאמין לה או לא! ועוד דברים שהיא מייצגת, כמו משחק לא אמין מתחילת התכנית! שאר הבנות-עם כל הבעיות שלהן-הרבה יותר תמימות ממנה!

רינתי77

Active member
דידי, החיים לימדו אותי, בדרך הקשה

שאנשים רואים מה שהם רוצים לראות ושומעים מה שהם רוצים לשמוע. אנחנו מפרשים את המציאות הרבה פעמים לא לפי ההיגיון אלא מתוך מה שהיא מעוררת בנו באופן ריגשי. וויל ידע מה הוא אומר: יש במה ואנחנו שחקנים..הנה שיר בשבילך.. http://www.youtube.com/watch?v=KmM0BZMJJSE

דידי 9

New member
תודה על השיר. נהדר:) רינתי את צודקת-אבל לא

יתכן שאפשר להתעלם עד כדי כך ממשהו מאוד מהותי-ומצד שני לבקר בצורה כל כך חזקה-אחרים. זו כבר לא בחירה-זו בריחה בעיני. יש בריחות חיוביות, ויש בריחות שהן לא. זה מסוג הבריחה המאוד לא חיובית בעיני כי היא עלולה לפגוע ב"חפים מפשע" זא אנשים תמימים. וזה הכיוון של דניאל! היא גאה בעסקיה המאוד מאוד מפוקפקים ולא חוקיים!! את, כאמא-באמת הייתי מצפה שלא תתעלמי מזה. אבל אני לא מזלזלת באינטלגנציה שלך בשום אופן, ויש בי איזשהו כעס על זה שאנשים מתעלמים מעובדה מהותית! מה גם שדניאל אחרי התכנית תהיה סוג של סלב, שתהיה לה השפעה על אנשים שעוד לא סגורים על עצמם ואבודים. פייר-אותי זה מעציב. אבל שוב רינתי-הכל מתוך נקודה שזכותי וזכותך. כל אחת לעצמה.

poseidon111

Active member
זהו אוסף סטטיסטי עם משותף אחד שהן

כולן נאות.לא הביאו אותן כי הן חכמות, או כי הן עסוקות במעשי צדקה כל ימיהן.הן רגילות כמו כולם.מה זה אומר על החברה שלנו,זה דבר אחר.הן לא יוצאות דופן .

רינתי77

Active member
לא מסכימה! התאוריה שלי היא שהבנות

הללו לא ממש רגילות. בעיני הן יש להן בעיות של דימוי עצמי, צורך נואש בתשומת לב ואישור מהסביבה. הן לא עוסקות בשום דבר משמעותי בחייהן ועדיין מחפשות את דרכן.

רינתי77

Active member
בעניין ה fortune אני איתך לגמריה

לגבי ה fame אני לאכל כך מסכימה, כח אני לא חושבת שכל בני האדם רוצים להיות מפורסמים, למרות שזו בהחלט משאלת לב של רבים. אבל לא כולם מוכנים לחיות מול המצלמה כדי להשיג זאת. מי שכן מוכן, כמו משתתפי התכנית, זה מעיד עליו שהוא( או היא) מוכנים ללכת רחוק מאד כדי להשיג מטרה זו ובדרך להתבזות, קבל עם ועדה, רק כדי להשיג את ה 15 דקות...

רינתי77

Active member
טוב היו עושות כל הבנות המשתתפות

בתכנית זאת אם היו מראות כמה שפחות מה שיש בהן! אף אחת מהן היא לא ממש לטעמיף מי יותר ומי פחות. כל מה שהן מראות מספר לי משהו עליהן וברוב המיקרים לא משהו שאזקוף לזכותן.

לונדרון

New member
היוש../images/Emo108.gifשמחה שהצטרפת../images/Emo140.gifיש עדכונים?

הייתי עסוקה בדברים אחרים הבוקר, אז פספסתי את התוכנית

איען משהו מיוחד שמעניין

הבנות עשו מתיחה לבנים הבנות זרקו לבנים פתקים, שכביכול הם ממעריצים. הבנים עלו על הבנות בעניין של הפתקים. ליהי ואתי סיפרו לבן על מתיחה שלהם. קישור לשיחה של אורן עם הבנים על אורטל http://dor.walla.co.il/?w=//1857534/@vod

למעלה