שרשור הבוקר ה-73
7/9

דיי3

New member
דידי, כל הכבוד לך. אני מוכנה אפילו להצביע

לקרן בשל היותך ישרה בעניין הזה.

דידי 9

New member
:) אל תעשי את זה.כי גם אני, בניגוד לתמיד-

אסמס לדעתי-לאורטל! אני מאוד אוהבת את קרן! אבל חושבת שלאורטל הכי הכי מגיע לזכות! אני באמת מכבדת אותה ומאמינה לה!!

לונדרון

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo244.gifנפתח שרשור צהריים../images/Emo238.gifוהלאה../images/Emo244.gif

easternstar

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב. את לא מבינה כי לא הראו לנו

במשך היום הראו לנו שיחה שבה אורן אומר שהוא חושב שלא יהיה שום דבר רציני עם אורטל בחוץ כי...(ההסברים שלו באמת לא עניינו אותי כי הוא כמו בן..מדבר ובסוף רואים אותו עם אורטל בשיחת:"יחסינו לאן..") ואכן באמצע משחקי הפנטומימה המשעממים שלהם בלילה ושיחה מרדימה בין ליהיא וקרן הראו לדקה! בדיוק את אורטל ואורן יושבים באהבה אין קץ ואורן אומר לאורטל שהוא אוהב את החיוך שלה. וכמובן שאחרי חצי הדקה הזאת המצלמה ברחה להמשך השיחה המרדימה בין קרן וליהיא. (גם הן כבר התעייפו מהכל..)

adiyon2

New member
בוקר טוב, ציפור לילה אחת התעוררה

כוכב זה בדיוק מה שהיה. פנטומימה וידוי של דניאל אצל אתי שניה מאורן ואורטל קרן וליהיא טוחנות את כל הבנות בוילה. לפני כן בחצר הבנות, גם בן מצטרף לריכולים על הבנות בוילה. אני הכתרתי את בן ככוסית. זהו.

easternstar

New member
../images/Emo13.gif בוקר טוב, עדי../images/Emo42.gif../images/Emo203.gif סיכום ממצה:))

dafna78

New member
צצתי שוב לרגע

גם אני ראיתי את דניאל במיטה עם אתי בלילה, כשהיא דניאל, שופכת את ליבה בפני אתי, שיש לה הרגשה שאיתן לא מספיק אוהב אותה כפי שהיא אוהבת אותו. מה קרה יש משבר קטן, אולי עכשו יהיה לנו קצת אקשיין. קרוב מאד להתחלת התכנית הם היו ביחד ומבחינתי התכנית נגמרה, איתן הרווק לא הרים את התכנית כפי שציפו ממנו. אני אישית מאד הייתי רוצה שגב יקח את המיליון, גם בהשרדות רציתי, אך אירית רחמים לדעתי לא בצדק, חטפה לו את המיליון מתחת לאף. גב כבש אותי בכך, שהוא הצליח לנקות את עצמו מהסם, דבר שהוא מאד קשה לכל הדעות, ולא רק זאת, אלא עתה הוא עוזר לאחרים, מה יותר יפה מזה. גב בוילה גם יוצר אקשיין, לטוב ולרע, מסתבך עם חן, אסטרטגיה עם קרן, הרבה יותר מענין מאשר איתן, שמשחק כל הבוקר עם הסמרטפון, ויוצא מהמיטה רק בצהרים. אורטל מאד מוזרה לדעתי. בתחילה שאורן גילה בה עניין היא דחתה אותו מעליה, לאחר מכן שאלה אותו אם הוא עדיין בענין שלה. יש בה איזה שהוא משחק, היא איטית מאד והדיבור שלה ושל אורן גם מאד לא מובן. אולי אני טועה, אך נראה לי שגם היא רוצה להשאר במשחק כמו ליהי, ולכן נצמדת לאורן. חוץ מאתי, שהכל כבר נאמר עליה, כל השאר בוילה הם חיוורים ואין מה לומר עליהם. בוקר טוב, שלו ורגוע.

easternstar

New member
../images/Emo13.gif זה היה לדקה. אני נכנסתי במקרה לבדוק

אם הם החליטו לשעמם אותנו למוות עד הסוף ו"עליתי" על הדקה הבודדת הזאת..
פוסידון כבר שלח לנו שירים עם אפשרויות קיצוניות
וKlay אמר שלהביט 10 דקות בקיר יותר מעניין ממה שהם הציעו לנו הם מעבירים את המצלמה לדברים הכי משעממים שהם מוצאים ובורחים מכל אפשרות למשהו מעניין. בוקר טוב.

אורקנט

New member
תודה !אם כך טוב שישנתי! איפה ימי האח 2 שהיינו

ערים כל הלילה וכל דקה היתה מעניינת

easternstar

New member
כאילו בכוונה כשהם "עולים" במקרה על משהו

הם מיד מעבירים מצלמה. אני לא מבין מה הקטע שלהם.
בוקר טוב

לאה133

Well-known member
איפה לילות האח 2 איפה. גם אני חיפשתי כל הערב

את אורטל ולא הבנתי איפה היא, אתי עם דניאל ואחרי כן עם החדשות, ליהי עם בן וקרן שמפריעה להם לעשות אהבה כל הערב ואורטל היתה מוסתרת מעין המצלמה. בסוף הערב, בשעה 0.1.30 בערך הראו את אורטל מדברת עם אורן, כמובן לא דברים רומנטיים סתם על שבוב מטריד. את השיחות המעניינות ביניהם לא מראים, ההפקה ממש דפוקה, אין מילה אחרת, מראה את הבנים משחקים סנוקר הכי משעמם. מראה את החדשות משעממות עצמן למוות. מראים כל דבר משעמם אפשרי, למה? למה? למה? למה? אבל שיש שיחה מעניינת שכולם רוצים לראות הם מחביאים אותה

../images/Emo45.gif

לא פלא שהריטיינג שלהם נמוך. ההפקה לא מראה את היחסים בין דניאל לאיתן, רוב הזמן מראים את קרן וגב.

בלילה קרן וליהי ריכלו על החדשות ואמרו שאין ל

להן יותר כח לאף אחת מהן ושהן מגוחכות בעיניהן. לאחר מכן הן ניסו להצדיק את התנהגותן בטרם " חזרו בתשובה" ולהפיל את האשמה על אתי, עוד המשיכו ואמרו שהן במקום אחר עכשיו ואתי עושה להן לא טוב. קרן וליהי אף טענו שאתי מתגלה כשקרנית ורכלנית, ליהי סיפרה לקרן שאתי מנסה לרכל עימה על קרן וקרן סיפרה שאצל הפסיכולוגית היא הבינה הרבה דברים על אופיה של אתי. קרן אמרה שבתכנית נמצאים אנשים "שוואלה בחיים שלי אין סיכוי שהייתי אפילו מדברת איתם". כל הזמן הן דיברו למצלמות והצדיקו את הרע שעשו בטענה שאתי הביאה אותן לזה, וכשהן רואות את החדשות עם אתי הן תוהות האם ככה הן נראו בהתחלה? וכיצד הן הצטירו בעיני חבריהם ומשפחותיהם? אורטל ואורן כנראה דיברו בחצר הבנים, אך לא הראו זאת

חני 57

New member
אורן ואורטל היו מעל שעתיים

בחצר הבנים כמובן שראיתי במצלמה 5ללא סאונד הם צחקו מידי פעם ,אורן החמיא לה על חיוכה ,לקראת הסוף לדעתי אחרי שאורן התלונן הם ישבו מחובקים והמשיכו בשיחה נראה שהיה להם כייף.לפי מה שאיתן סיפר הם נפרדו בחיבוק ממושך ויכול להיות שהיתה נשיקה קלה פשוט ההפקה המטומטמת הראתה את קרן וליהי באמבטיה!!!

למעלה