צצתי שוב לרגע
גם אני ראיתי את דניאל במיטה עם אתי בלילה, כשהיא דניאל, שופכת את ליבה בפני אתי, שיש לה הרגשה שאיתן לא מספיק אוהב אותה כפי שהיא אוהבת אותו. מה קרה יש משבר קטן, אולי עכשו יהיה לנו קצת אקשיין. קרוב מאד להתחלת התכנית הם היו ביחד ומבחינתי התכנית נגמרה, איתן הרווק לא הרים את התכנית כפי שציפו ממנו. אני אישית מאד הייתי רוצה שגב יקח את המיליון, גם בהשרדות רציתי, אך אירית רחמים לדעתי לא בצדק, חטפה לו את המיליון מתחת לאף. גב כבש אותי בכך, שהוא הצליח לנקות את עצמו מהסם, דבר שהוא מאד קשה לכל הדעות, ולא רק זאת, אלא עתה הוא עוזר לאחרים, מה יותר יפה מזה. גב בוילה גם יוצר אקשיין, לטוב ולרע, מסתבך עם חן, אסטרטגיה עם קרן, הרבה יותר מענין מאשר איתן, שמשחק כל הבוקר עם הסמרטפון, ויוצא מהמיטה רק בצהרים. אורטל מאד מוזרה לדעתי. בתחילה שאורן גילה בה עניין היא דחתה אותו מעליה, לאחר מכן שאלה אותו אם הוא עדיין בענין שלה. יש בה איזה שהוא משחק, היא איטית מאד והדיבור שלה ושל אורן גם מאד לא מובן. אולי אני טועה, אך נראה לי שגם היא רוצה להשאר במשחק כמו ליהי, ולכן נצמדת לאורן. חוץ מאתי, שהכל כבר נאמר עליה, כל השאר בוילה הם חיוורים ואין מה לומר עליהם. בוקר טוב, שלו ורגוע.