שרשור הבוקר ה-73
7/9

שאפולי

New member
כנראה שהיא יודעת שיש דברים בגו

דניאל יוצאת מאוד אהבלה עם כל הנאמנות שלה לקרן ואתי.

כולם יוצאים שם דבילים בכל מה שקשור ליחסים

בין אנשים אבל זו לא אשמתם. הם חווים הכל באופן חד מימדי ולא כמונו עם חמש מצלמות, איך היא יכולה להגיע לאמת או להבין מי הבן אדם כשמולה הם מתנהגים שונה, היא אומנם בחורה חכמה אבל אין לה כוחות על.

שאפולי

New member
באמת?

צריך כוחות על כדי להבין שאתי מזיינת אותך מכל הכיוונים? צריך כוחות על כדי להבין שקרן מתקרבת אחרי שהיא שכבה עם איתן רק כשהוא העיף אותה והיא מצאה אופציה אחרת? צריך כוחות על אחרי חודשיים+ כדי להסיק שהמעגל הזה תמיד יחזור על עצמו? אני מבינה שאת ממש אוהבת אותה- אבל באמת. כאילו. באמת....

באמת באמת.

היא לא יודעת שאתי מזיינת אותה. היא רואה רק את אתי שאוהבת ומקשיבה לה. קרן שכבה עם איתן ועברה לגב , זה הופך אותה לפסולה לחברות? דניאל בתבונתה מבינה את הסיטואצייה בוילה, מבינה שזה משחק ומבינה שאלו הנסיבות, אנחנו לא יודעים מה דניאל עשתה עם איתן בזמן שהיה בזוגיות עם קרן, זה משחק הזוי שכאילו מכשיר כל צורה של התנהות בזוגיות. אז אי אפשר לזקוף את זה לחובתה של דניאל בוודאי שצריך כוחות, אין להם מושג מי האנשים שאיתם, כי הם לא רואים את התמונה הכוללת, הם רואים רק את מי שעומד ומדבר מולם ולא את זה שמרכל עליך מאחורי הגב, את זה אנחנו רואים. זה לא קשור לאהבה שלי את דניאל, אני למשל לא אוהבת את ליהי ובכל זאת אני לא אומרת איך ליהי לא רואה את הסכין שקרן תקעה לה בגב, כי לליהי אין סיכוי להבין שקרן לא רוצה את טובתה, אלא את גב, היא תבין כשתצא. תחשבי על החיים האישיים שלך, יש לך יכולות לדעת מי מהחברים שלך יבגוד בך או בוגד בך ברגעים אלו? לא. כי אין מצלמה שתראה לך , לך יש מושג רק ממה שאותו חבר מראה בפנייך.

שאפולי

New member
היא לא"יודעת"?

לא פעם ולא פעמים היא תפסה את אתי בשקר כלפיה וגם כלפי אחרות על מה את מדברת? זה שנוח לה עכשיו לרכל איתה וולקבל את המחמאות המזוייפות שלה זה משהו אחר. לגבי זה שקרן שכבה עם איתן כן- זה פוסל אותה לחברות. היא היתה סור לוזר ונפתחה וקיבלה את דניאל ואת הקשר עם איתן רק כשההפקה סידרה לה תחליף בצורת גב- ולא צריך להיות גאון בכדי לחוש בעיתוי פשוט שדניאל מעדיפה להישאר בצד הטוב של כולם בחייים האישים שלי אני יודעת לזהת מהר מאוד מי רע בשבילי- ומעיפה אותו משם.

בנוגע לדניאל אני עדיין מחזיקה בדעתי כי

במקום כמו הוילה קשה מאוד להיות אובייקטיבים, הפרופורציות אחרות וכשכל העולם שלך הם מטבח סלון ובריכה, קשה לשפוט למה אנשים עושים מה שעושים. כמובן בגבול הטעם הטוב, נניח מה שאתי עושה ראוי למחקר רפואי מעמיק. הסיפור עם אתי - דניאל תפסה אותה פעם אחת בשקר ולפי הדברים שהיא אמרה היום לאיתן, היא לא מאמינה לה, אבל שומרת איתה על יחסים תקינים לא בשביל המחמאות, לדניאל לא חסר בטחון עצמי, אלא כי כייף לה לדבר איתה, אולי כי היא לא מאמינה במאת האחוזים לאורטל ואולי כי לא נפגעה ממנה מספיק חזק. ניקח את המקרה עם קרן, אני לא רואה שדניאל וקרן הן בסט באדיס, הן ביחסים בסדר וזו הדרך, כי אין לאן לברוח מפני אף אחד, זה יוצר התנהגות מסויימת שלך אולי נראית תבוסתנית או מניפולטיבית, אני רואה בזה התנהגות נבונה. בנוגע לחיים האישים, אז בגישה טיפה מתנשאת (אל תקומי באמצע
) אני אומר שאסור בחיים להיות כל כך בטוחים בשום דבר, אף אחד לא יודע על בגידה עד שהיא מתגלה כי לרוב אין לך מושג על דברים שנעשים מאחורי גבך. ולא רק בגידות, בכלל אסור להתיימר שאנחנו מודעים לכל, כי אין דבר כזה, יש אינסטינקטים ויש מודעות אבל וודאות מוחלטת אין אף פעם, כדאי לפעמים להיות מעט סקפטיים , רק קצת.

שאפולי

New member
אנ י תמיד סקפטית

ואת? כי נשמע שאת קצת מאלילה אותה תקשיבי האמת? כל הדיון הזה מגוחך לי- וסליחה מכבודך- זו לא את זו אני אני נוטה לא להכנס לדיונים האלה הם מיתרים ומעניקים לתוכנית ולמתמודדים עומק שבכלל אין להם. אז נסכים שלא להסכים

sunflower11

New member
את צודקת. דניאל בכלל לא תמימה. היא אמרה

לנירו שאתי היא סוכן כפול ולכן היא לא מספרת לה הכול. ולגבי קרן, ישר אחרי שהכניסו את גב לווילה, דניאל חייכה חיוך ערמומי ואמרה לקרן: הם (ההפקה) אמרו לעצמם "את מי נביא לקרן, נביא לה את גב".

andy181

New member
כי זה לא נעים לחיות באותו בית עם מישהו שמתעלם

ממך ואתה לא יודע למה..

א. היא לא אמרה שהיא תרמה לאורטל

היא אמרה שאורטל צריכה להעריך אותה על כך שהיא "הסתכנה" בריב עם אתי כדי לברר את האמת בנוגע לריב שהיה ביניהן והיא צודקת, אתי שיקרה אך לדניאל את היכולת לדעת את זה ולמרות זאת היא אמרה לאורטל שהיא מאמינה לה וסומכת עליה. בנוסף היא לא מוטרדת ממנה, היא טוענת שאורטל עושה לה כל היום פרצופים אבל לא מסבירה מה הבעיה. עכשיו תאר לך שהיית חי באותו הבית עם אדם שלא רוצה לדבר איתך ולא מוכן להסביר למה, כל היום הוא מול הפרצוף שלך עושה פרצופים וקולות של אוף ברגע שאתה עובר, אי אפשר לברוח מזה, זה יכול להוציא מהכלים. ראשית, זו התנהגות סופר ילדותית אך אופיינית לאורטל. וב', ככה לא מתנהגים, הם שותפים לדירה אחת.

דידי 9

New member
דניאל ואיתןהוד מעלתם-מרכלים על אורטל! הם מבינ

מבינים שאורטל חזקה בחוץ,ומנסים לדבר עליה כמה שיותר כדי להוריד אותה בעיני הקהל. כפי שאמרתי אתמול, דניאל לא מבינה למה אורטל לא מדברת איתה, אבל שמישהו יגיד לה שאורטל הבינה שהיא השתמשה בה תקופה-עכשיו דניאל לא צריכה אותה אז היא פשוט לא שמה עליה! אורטל צודקת. זו אכן התנשאות, זה אכן שימוש בבני אדם, ואורטל לא צבועה.ולא יודעת לתחמן כמו דניאל טרקאי. אז הוד מעלתכם איתן ודניאל-חיזרו למקום ממנו באתם, אתם יבשים כל כך שבא להקיא, ותפסיקו ללכלך על אורטל. אורטל עם כל הכעס שיש בה ובצדק לדניאל- לא פותחת בפני כל הבית. היא שומרת לעצמה. תלמדי מזה גברת טרקאי הזולה

לאה133

Well-known member
דידי לא יכולתי לנסח את זה יפה יותר

אורטלי, הכלבים נובחים והשיירה עוברת. זה מה שיהיה בסוף. איתן ודניאל שלו ימשיכו לנבוח ואת תצאי מפה כנסיכה עם מליון שקל בכיס. את היא החכמה, לא משתפת אף אחת, לא סומכת על אף אחת, שדנאל תתבשל במיץ של עצמה. איתן לידיעת כולכם עדיין מאוהב באורטל וגם יודע שאורטל יותר איכותית מדנאל, מאוחל לך איתן תתקע עם דנאל, תצא החוצה לבין שהיא בסך הכל ילדה מפונקת

אי אפשר להשוות ביניהן

אורטל מאוד איכותית - ערוץ אגו וגברים עשירים תמורת כסף זו איכות...
גם אם זה היה בעבר, זו היא שהייתה שם, יפה שחזרה בתשובה בנושא הזה, זה לזכותה לגמרי. לאיתן ודניאל יש זוגיות יפה , אורטל הפסידה, בין אם הוא מעוניין בה עדיין ובין אם לוא, את החרטה שלה ראינו אתמול כשישבה עם פרצוף תשעה באב והתבוננה בכאב בדניאל ואיתן שרוקדים בחצר. דניאל כלל לא מפונקת, היא בחורה משכמה ומעלה, חרוצה, חכמה, אשת שיחה (מה שאי אפשר לומר על אורטל) וכמובן יפה. יש לה קול מתפנק, זה הכל. אורטל ניחנה במראה מלבב, אבל לא מצאתי בה שום דבר איכותי , היא לא יודעת לנהל שיחות ולכן שותקת רוב הזמן, היא לא ניחנה בידע רב, היא לא משכילה ולא מעניינת. היא מסתורית כי היא שומרת על עצמה אבל חוץ מזה? כלום.

webguy

New member
זה כבר שנאה .. מה שאת כותבת ..!!

עדיף להתפשט .. מאשר לשכנע אנשים להמרה .. עירום זה טבעי .. וגם במסגרת החוק להתרושש ... ולהתמכר זה כבר סיפור אחר מה עוד שבמדינת ישראל זה מחוץ לחוק ..!! מה איכותי בדניאל ??? השיחות שלה מתרכזות באיתן וזהו ..!! חסרת בטחון לגבי הקשר שלה .. בכיינית .. התפרקה שקרן נפגשה עם איתן .. תספרי לי מה יש בדניאל שהוא יוצא דופן ? דווקא נראה לי טיפוס מדושן למדי :)

בוא נשאר כל אחד בדעתו.

אם לא הצלחת לראות עד עכשיו את האיכויות של דניאל ואתה כן מוצא איכות באורטל, אז קצרה ידי מלהושיע. אני מגיעה עם מערכת ערכים מסוג מסויים ודעותי משקפות את ערכים אלו, אני לא מבינה איך אפשר להתחבר לבן אדם שאתה לא באמת מבין מי הוא , אפילו הדיירים בוילה לא מבינים מי זו אורטל, זה לא ייאמר לזכותה, היא חיה איתם ושומרת מרחק , יש לזה סיבה, אין לה מה להציע. כך לדעתי , מותר?

דידי 9

New member
לאה בדיוק:) אבא של איתן העיר אותו!הוא הבין אי

איפה הוא, ומי הבחורה, ואין לו ברירה בגלל הכסף-להמשיך איתה עד הסוף. ע המהמרת התחמנית הזו

למעלה