שרשור לילה ונשף מסכות
21/8/11

N o a m V

New member
ממש לא.....

וגם למה שהיא תתלבש על בן, מה יצא לה מזה ......אם כבר על גב = מיליון .

noaxxx

New member
דידוש, אולי תרתמי את הסוסים לפני שאת מתחילה

לדהור? מה את אומרת?

לונדרון

New member
קודם כל, חייבים להודות שהם הפתיעו עם הקטע

אותי הם הפתיעו, אין לי בעיה להודות בזה. כל הכבוד! בעניין הביצוע, תיכף נראה....סוף סוף קצת אקסייט.

dindan84

New member
ושוב טמטום של ההפקה-מסיבת חצות.רוצים רייטינג?

אנשים עובדים מחר.כרגיל לא חושבים מראש

easternstar

New member
לדעתי היו צריכים להציג לנו אותן

ואז להכניס אותן לנשף המסיכות. בלי הכרות עם הבנות החדשות קשה לי להתחבר.

Klayhamn

New member
לי אין בעיה דווקא ---

הפתעות / מסתורין זה נחמד, הדבר היחיד שאני לא מבין זה את העיתוי...

easternstar

New member
הבעיה התבססות על גימיקים במקום על אינטראקציות

חברתיות. הדינמיקה העכשוית בבית מנומנמת וחסרת עניין. אם יש יריבויות בין הבנות הן מתחת לפני השטח והן נזהרות מהמצלמות. משימת המשרתים "הרגה" כל התחלה לדינמיקהו אמיתית וכעת הכניסו 4 "ניצבות", בלי להגיד לנו מי הן ועם מסיכה דומה לסרטי האימה. למה שאנשים יאמרו "את כל האמת" כשיש על פניהן מסיכות? זו סיטואציה מלאכותית ודווקא בה לא נראה לי שנראה איזושהי דנמיקה. חוץ מזה אם אנחנו מכירים את הקולות של כ"א, גם אנשים שחיים איתם 24 שעות יכירו. יתכן שהנחו את הבנות החדשות להתסיס שם. נראה. אני לא תולה תקוות לעניין רב ביומיים הבאים עד לכניסה הרשמית של הבנות החדשות. תובנות לגבי הפרק שראינו? הודיעו לנו מה צפוי בגמר. אני חושב שהרגשתי את מי ההפקה מריצה.

easternstar

New member
2 זוגות. איתן ובח"ל גב ובח"ל ורווקה עצמאית

כולם מתחרים על המיליון. בינתיים נראה שהם מתחילים להריץ את הקאסט הקודם. הם מציגים את קרן שבורת הלב, שאיתן לא נהג בה יפה, עושים לה ראיון עם איריס בדומה לענבר (האח שלה היה "הילד הטוב" והיא תמיד מנסה להרגיש "שווה") בונים סיפור אהבה בין קרן לגב. הרווקה העצמאית תהיה כנראה אורטל. (או ענבר) כרגע הן מתחרות על אותה משבצת. זה המצב לפני כניסת החדשות. נראה מי החדשות ואם הן יטרפו את הקלפים. בינתיים ההפקה נצמדת לתסריט המקורי ומחכה לראות מה יהיה.

Klayhamn

New member
כן אבל זה ממילא התסריט שצפינו

אז אין פה שום דבר חדש בדיוק כמו שכולנו חזינו שדניאל, קרן ואורטל יהיו בגמר השאלה היא כמובן איך תיראה הדרך לשם

easternstar

New member
ההפקה מריצה את קרן סטייל ענבר../images/Emo13.gif

קרן יושבת ובוכה אצל איריס שהיא "הילדה הדחויה" בבית. נתנו לה זמן מסך בשיחה של איתן והציגו אותה כנערה מאוהבת, שרצתה לתת אהבה ולא הכירו אותה. הראו שיחה יפה שלה עם דניאל וגם "כימיה" בינה לבין גב. לפי הפרק הזה אני מהמר על קרן וגב כזוג השני ולא על אורטל וגב.

Klayhamn

New member
ואם כך...

למעשה ההפקה מריצה את אורטל , ולא את קרן כי אם אורטל תהיה הבחורה השלישית בסולו היא תגרוף להם מליון אז מה הכוונה שהיא "מריצה" את קרן? באיזה מובן היא מריצה אותה? את המליון היא לא תראה הרי, כל עוד אורטל בתמונה (קרן הרי אפילו פחות פופולארית מדניאל)

easternstar

New member
נניח שרוב הקהל שיצביע בגמר יהיה מהמשדר המרכזי

ולא מהשידור החי המשמים שלהם (הם "הורגים" את השידור החי שלהם כל הזמן. דיברנו על סגירת המצלמות כשיש משהו מעניין והצנזורה). מה ראינו בפרק? התחילו לבנות לקרן אהדה ציבורית. היא הילדה הדחויה בבית ובוכה אצל איריס שאין לה בטחון והיא מחפשת "קבלה" ואישור. הראו את איתן "זורק" אותה, בשעה שהיא מאוהבת ורוצה "לתת". הראו אותה בשירותים עם ליהי בוכה ונפגעת ואז "כמו גדולה" נסוגה באצילות ואומרת לדניאל שאיתן שלה (מזכיר את האהדה שקיבלה ענבר?) ואז תפנית בעלילה: מופיע גב, הנסיך על הסוס הלבן ויש קליק בינו ובין הסינדרלה הדחויה, קרן. כמעט ולא מראים את איתן ודניאל. שמת לב? נראה שמבחינת ההפקה הם סיימו את תפקידם. ידוע לנו שכאשר יש עד 20000 סמסים אורטל מובילה. שתי שאלות: אם הסמסים ימשיכו להיות מועטים אורטל לוקחת ולא משנה מה תעשה. המיליון היה שלה מההתחלה. אם יתחילו לסמס לקראת הגמר הכל פתוח. גם לגב יש אהדה. כל הניתוח הזה בהנחה שהחדשות לא מפתיעות. אני מקווה להפתעות מהכיוון של החדשות.

קשקשה9

New member
בדרך כלל החדשים

רק מקצינים יריבויות וסיטואציות קיימות הם לא מספיקים להיכנס ללב של קהל המסמסים שמעדיף לשמור אמונים לוותיקים

easternstar

New member
במקרה כזה ההערכה שלי אחרי הפרק הזה

איתן ודניאל (ההפקה כמעט לא מראה אותם) גב וקרן (עם כיסוי נרחב) אורטל או ענבר לפי בחירת הקהל (בפרק היום התחילו להראות יותר את אורטל). בינתיים ההפוגה התחילה. רק שתמשך.

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבדיוק מה שאני חושבת לגמר../images/Emo8.gif

למעלה