נכון.בלי איפור היא הרבה יותר יפה אני שונאת אותה עם אודם טבעית מהממת
M meytula New member 22/8/11 #164 נכון.בלי איפור היא הרבה יותר יפה אני שונאת אותה עם אודם טבעית מהממת
ב בוףברכה New member 22/8/11 #176 ..לפעמים..יש לה..פיתה../images/Emo40.gif..face....תפוחה..י שר..מהטבון....
S sivan1237 New member 22/8/11 #112 למה שיחזירו בנות שכבר עפו? כדי ששבוע הבא יעופו שוב..ולאתי יהיו עוד 4 שבועות של חסד.. הרי להתאים לאי-תן,הן לא.. אז מה הקטע?
למה שיחזירו בנות שכבר עפו? כדי ששבוע הבא יעופו שוב..ולאתי יהיו עוד 4 שבועות של חסד.. הרי להתאים לאי-תן,הן לא.. אז מה הקטע?
E easternstar New member 22/8/11 #132 גם אני חושב שהיא לא צריכה לחזור אתי "תאכל אותה בלי מלח" גם בפעם הבאה.
מ מיצי החתולה5 New member 22/8/11 #180 בשבוע הראשון שהחדשות מגיעות, כנראה הן חסינות אמרו להם שלא תהיה הדחה השבוע. אז ההדחה תהיה בשבוע הבא מהותיקות.
בשבוע הראשון שהחדשות מגיעות, כנראה הן חסינות אמרו להם שלא תהיה הדחה השבוע. אז ההדחה תהיה בשבוע הבא מהותיקות.
ב בוףברכה New member 22/8/11 #109 וההפקה..ממשיכה בשלה.."עיניים עצומות לרווחה.". נשףף...... ...אנא עיזרו להפקה..למצוא את ניקול קידמן..ו..טום קרוז..בין שלל הדמויות..בנשף.. כל המזהה....זוכה.. בסופ"ש..בלו-PET..אצל..גב.... , +חדרנית צמודה,...
וההפקה..ממשיכה בשלה.."עיניים עצומות לרווחה.". נשףף...... ...אנא עיזרו להפקה..למצוא את ניקול קידמן..ו..טום קרוז..בין שלל הדמויות..בנשף.. כל המזהה....זוכה.. בסופ"ש..בלו-PET..אצל..גב.... , +חדרנית צמודה,...
E ela501 New member 22/8/11 #127 אשכרה בוף סטנלי קובריק מתהפך בקברו בתור ניקול הבלונדינית ליהקו את אתי חזן ואת תפקיד טום קרוז ישחק יוני עמרני
אשכרה בוף סטנלי קובריק מתהפך בקברו בתור ניקול הבלונדינית ליהקו את אתי חזן ואת תפקיד טום קרוז ישחק יוני עמרני
ב בוףברכה New member 22/8/11 #144 בעיה..../images/Emo4.gif../images/Emo178.gif....לאתר את.. יוני...עם...מסכה......(יש מצב..נתנו לאתי פטור?? ..עכשיו אמרה..שאישרו לה לישון מוקדם.."..היא עייפה..מתה.."..לא יכולה..לחזיק..ת'עצצמה.."..
בעיה..../images/Emo4.gif../images/Emo178.gif....לאתר את.. יוני...עם...מסכה......(יש מצב..נתנו לאתי פטור?? ..עכשיו אמרה..שאישרו לה לישון מוקדם.."..היא עייפה..מתה.."..לא יכולה..לחזיק..ת'עצצמה.."..
E easternstar New member 22/8/11 #137 ../images/Emo6.gif מילא מעתיקים אבל תמיד עם פשלה../images/Emo13.gif