שרשור לילה ונשף מסכות
21/8/11

sunflower11

New member
ממשיכים במסע הקידום של קרן. הביאו מישהי

שתחבל לדניאל בקשר, מישהי נגד אתי, הם ממשיכים בעריכה לעשות דה-לגיטימציה לאורטל , את קרן מציגים בדיוק הפוך ממי שהיא - כבחורה טובה, תמימה ומסכנה. זה שגב אמר על ההתחלה לקרן שהם יכולים להתאהב תוך יומיים וישר פסל את ליהי למרות שבן הבהיר לו שהוא כבר לא רוצה אותה, מגביר אצלי את החשד שהביאו את גב בשביל קרן. היתה איזו ביקורת קטנה על דניאל בכך שקרן אמרה שאיתן עיוור והוא לא רואה מי זו דניאל, אבל על קרן לא היה שום דבר שלילי. והקטע הוא שקרן אמרה את מה שציינתי, ואח"כ אמרה לדניאל שהיא מדהימה ושהיא תעמוד לצידה. אני לא סומכת על אף מילה שיוצאת לקרן מהפה, אצלה הכול אסטרטגיה.

Klayhamn

New member
סתם בשביל ליצור מתח

זה לא חשוב מה "נזכור", הצופים הכבדים תמיד יכולים לבדוק אחורה אחר כך.. אני מוכרח להגיד שאני דווקא מאוד נהניתי מהמתח / מסתורין יותר כיף ככה... רק חבל לי שזה כל כך קרוב לסיום, ולא שבועיים קודם - למשל...

easternstar

New member
תעדכן אם תהיינה אינטראקציות חברתיות מעניינות

במסיבה.
אני מתחבר יותר כאשר אני יודע משהו על המשתתפים. הקודמים כבר קצת הפסיקו לעניין אותי. הם צפויים מידי.

noaxxx

New member
אני כבר כתבתי כאן שהטיימינג של ההפקה ממש לוקה

ברגע שאיילת וענת יצאו באותו השבוע, בבת אחת כל הדינמיקה שהיתה בוילה נעלמה, ונשארנו עם שממון. חבל שההפקה לא קראה את המפה מראש, ודאגה להכניס את גב שבוע קודם (כך גם ענת היתה מקבלת את הצ'אנס שלה), ואת הבנות יומיים שלושה אחריו. זו פשוט חובבנות לשמה

Klayhamn

New member
קחי בחשבון ש...

יש גם אילוצים שאנחנו לא מודעים אליהם. את לא יודעת מה בדיוק הלך בין גב ובין ההפקה, ומדוע נכנס בדיוק מתי שנכנס... יש מצב לא רע שעדיין היו מגעים ומו"מ על התנאים או אלוהים יודע מה... כנ"ל לגבי ענת/איילת... את איילת היו חייבים להעיף בדחיפות, ולגבי ענת -- אין מה לעשות, זה כנראה מה שהקהל בחר.. אני מאמין שההפקה התאכזבה מבחירת הקהל - וברור לה שהייתה יכולה להיות דינמיקה מעניינת בין ענת וגב

noaxxx

New member
בדיוק, ובגלל זה כתבתי שזו חובבנות

ההפקה מתנהלת בנוהל כיבוי שרפות וזה ניכר בכל היבט שלא תבחר. אם זו היתה הפקה רצינית, הם היו חושבים לעומק על הפורמט שהם יצרו, ומנסים לקחת בחשבון מצבים שיכולים להיווצר. המצב שאיתן ננעל על מישהי כשהפז"ם של התכנית בקושי באמצע הדרך, זה אחד המצבים הראשונים שהם היו צריכים לקחת בחשבון. חבל שהם לא נערכו עם רווק 'ספייר' מבעוד מועד.

goodpink

New member
הם לא רצו שענת תשאר לא התאים להם לתסריט

היא לא קיבלה זמן מסך כל העונה עד עכשיו ועם גב היה לה סיכוי לקבל עוד SMS הם יכלו לערוך את הפרק הרבה יותר לטובת ענת ולרעת ענבר ולא עשו זאת איפה השיחות לאחר ההדחה של איילת ובבוקר לאחר ההדחה מה שענבר אמר לקרן אחרי ההדחה של איילת וכו הם הציגו את מה שקרה עם איילת חמש דקות ואחרי זה היה פרק של ליהיא ובן. אם הם מתכננים את גב לאחר הדמויות הפביירוטיות שלהם ענת היתה מכשול...

easternstar

New member
נועה, זה בדיוק מה שאמרתי

כל עוד אנחנו לא מכירים את הבנות החדשות אותי זה לא מעניין. חושב לעשות כמו סוזי ולא לצפות במסיבה שלהם. תעדכנו.

noaxxx

New member
אני אנסה להחזיק חצי שעה,רק לראות איך זה מתנהל

גם ככה כבר יש לי קיסמים בעיניים.

קשקשה9

New member
צפיתי שוב בהקלטה

ולמרות שמאוד קשה לזהות לא נראה לי שזו לירון הקול שונה וגם סיגנון הדיבור אולי,אבל לא נראה לי

sivan513

New member
הבנות כבר עלו על זה שמכניסים את החדשות לנשף

איזה הפקה עלובה

JasPoint

New member
האמת שגם באח הגדול הייתה פאשלה כזאת

בעונה הראשונה שהכניסו את החדשים לחדר צדדי, שכחו בטעות מיקרופון פתוח ושמעו אותם בתוך הבית. בכל מקרה, אחרי כל כך הרבה עונות ריאליטי המתמודדים כבר לא תמימים, הם מצליחים לנחש כמעט את כל המהלכים של ההפקה. זאת בעיה...

JasPoint

New member
בטוח זאת הייתה פאשלה

או שסגרו את הוילון מאוחר מידי או שהם ראו את הכיסאות בפלזמה. לא נראה לי שבהפקה התכוונו שהם יראו את הכיסאות טעויות קורות. לא נראה לי שהגימיק הזה היה יוצר יותר מידי עניין אז זה לא אבידה גדולה במיוחד..

למעלה