חחחחחח
D didush100 New member 26/8/11 #49 בפרומו מראים לפי הסדר את אתי אורטל ענבר קרן וליהיא וזה יהיה סדר ההצבעה וליהיא תודח
ב בוףברכה New member 26/8/11 #82 צריך..להזמין..../images/Emo193.gif שיניים..לוילה...., העתידיתשלהם...הולכת להיות... אורתודנטי..
ד דיי3 New member 26/8/11 #86 מכל השמנדריקים שבוילה, אני חושבת שהיחיד עם כריזמה מסויימת הוא גב. הוא הפך למרכז העניינים. קשה לתהות על קנקנו כי תמיד יש חשד שהוא מתמרן, יחד עם זאת כאשר הוא לא נמצא, יש הרגשה שהוא חסר. נראה לי שגם הבנות שם בוילה די מרגישות כך.
מכל השמנדריקים שבוילה, אני חושבת שהיחיד עם כריזמה מסויימת הוא גב. הוא הפך למרכז העניינים. קשה לתהות על קנקנו כי תמיד יש חשד שהוא מתמרן, יחד עם זאת כאשר הוא לא נמצא, יש הרגשה שהוא חסר. נראה לי שגם הבנות שם בוילה די מרגישות כך.
A adiyon2 New member 26/8/11 #98 וואו, דידוש את מפתיעה לא ציפיתי שתגידי את זה (סתם היה לי ברור שתגידי את זה.
D didush100 New member 26/8/11 #123 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifרק שתדעי שכתבתי את זה גם אתמול
A adiyon2 New member 26/8/11 #125 סקר מי מחופר יותר: 1. בן על ליהיא 2. קרן לבן על ליהיא 3. ענבר על הכל
ק קשקשה9 New member 26/8/11 #112 מוקדש לליהי ובן.....ולכם http://www.youtube.com/watch?v=pisIqsHwbTY&feature=feedwll&list=WL