שרשור לילה עצבני
25/8

noaxxx

New member
../images/Emo141.gifלילה טוב לכולם../images/Emo24.gif

דנה מתבכיינת כל הזמן על זה שלא זכתה בדייט. קודם היא אמרה שזה בגלל ההופעה עצמה, שאם לא היתה בוילה היתה הולכת לשם, ועכשיו היא אמרה שזה בגלל שלא יצא לה לדבר עם גב 1 על 1. ובן דווקא נתן לה עצה טובה להתנהלות באופן כללי, להרגיע. מקווה שהיא תפנים כי זה לא מחמיא לה.

Klayhamn

New member
לא, זה היה ברצינות

עוד קצת מוקדם לשפוט אותה, ולכן אני נזהר מלקבוע נחרצות מה היא אבל ייתכן והיא טיפוס תחרותי, ולכן קצת קשה לה...

noaxxx

New member
לא שפטתי אותה

ברור שעדיין מוקדם. אני אומרת שהיה מספיק שתגיד את זה פעם אחת. הרי רק היום החדשות דיברו וסיכמו שיקחו הכל ברוח טובה ויפרגנו. אז מה הקטע שלה? בוא נגיד שאני אהיה יותר חכמה כשמור תחזור ונראה איך דנה מתנהלת איתה.

noaxxx

New member
שאלה:

מוקדם יותר, דניאל אמרה, לא זוכרת למי, שהיא ממש התעצבנה היום, והדגישה שכל החודשיים שהיא בוילה היא לא הרגישה ככה. מישהו יודע במה מדובר?

noaxxx

New member
באמת.. עם האוזניה../images/Emo13.gif

אנחנו כבר יודעים שהסטטוסים האלה הם בע"מ. חוץ מלעדכן, יש להם נטיה גם להכניס בקטנה חוות דעת משל עצמם, ואולי להשפיע על דעתינו?! ולא פעם הם משמיטים דברים שקרו

goodpink

New member
החדשות בכלל וחן בפרט

חושבות שליוני יש משהו לחן כמובן שאם יהיה מריבה עם חן הוא יעמוד לצד חן אתי מרגישה ריחוק כבר שבוע שהן נותנות לבנות החדשות להשתלט

noaxxx

New member
בהתחלה אורטל ואתי היו לבד ואורטל הבריקה ו..

אמרה שהיא לא מסוגלת עם הצביעות שהולכת שם, קודם כל בהקשר של הבנות החדשות, שרואים עליהן שהן ממש מתאמצות לנהל שיחות כל הזמן ושהרבה מהשיחות נראות ממש מאולצות בהקשר השני היא אמרה, שהיא רואה בוילה בנות שמתנהלות בצורה הזו. ואז היא ציינה שהיא לא רוצה לרכל אבל.... היא תארה במדוייק את כל מה שאנחנו חושבים על קרן. היא אמרה שקרן אמרה לה, יום לפני שאיתן זרק אותה, שהיא ממש מאוהבת בו, ויומיים אח"כ, היא עשתה סוויטץ בראש, ופתאום הלב שלה חופשי ללכת על גב. ואז היא אמרה שיש בוילה כאלה שחקניות, שהן הולכות כמו רובוט לכיוון הפרס ועושות את כל מה שנדרש כדי להגיע לשם. ואז קרן הגיעה.....משם נראה לי שראית

Klayhamn

New member
תודה ../images/Emo70.gif

אני קלטתי רק את הקטע שהיא דיברה על החדשות, דווקא את הקטע על קרן הצלחתי לפספס... מעניין

מה שמוזר זה שהבנים

לא קולטים שזה מסריח... לא קולטים שההתגברות שלה על איתן המהירה הזו.. וההתקרבות שלה לגב... לא מבינים כמה זה מסריח. היא אפילו לא פאקינג מסתירה את זה.. והם עדיין חושבים שהיא ראויה להערכה כי היא פתאום מפרגנת לדניאל ואיתן.

noaxxx

New member
../images/Emo13.gifלא מוזר

הם לא רואים הכל, מבחינתם קרן וגב ידידים טובים, זה מה שגב מצהיר וגם קרן, כלפי חוץ. אני מזכירה לך, שקרן מדברת על מה שקורה לה באמת כשהיא לבד עם גב, רק עם החברות הטובות שלה. הכי מצחיק הוא, שקרן טוענת נמרצות שהבנים רואים הכל. או שבעצם זה לא מצחיק, וזה מכוון כדי לפרגן לעצמה, באמצעות התפיסה שלהם אותה...אממ? הרי כל הבנים חושבים שהיא מקסימה, ובן בכלל בטוח שהיא הכי חזקה בחוץ.

לא צריך לראות הכל

צריך לראות מישהי שהיו לה רגשות, ששכבה עם איתן!!! ושבועיים אחרי פתאום אין לה רגשות והיא כבר עטה על מישהו אחר בשניה שהוא נכנס. זה כל מה שהם צריכים לראות, והם רואים. רק שיש להם נתק במח. את רואה את דניאל עושה את זה?

למעלה