שרשור לילה של
31/8

easternstar

New member
יש לי הרגשה חשודה שאתי תהיה בגמר של 5

2 הזוגות, אורטל אתי ואני לא סגור על השלישית.

ליאורי13

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי -אסבסט חחחחחחחח

goodpink

New member
מסיבת רווקים ענת בפנאל חחחח ריחמתי עם גב

ראיתי מסיבת רווקים הפרק ההדחה של ענבר ענת הייתה בפנאל עם רודריגו והבחור הנוסף חחחח היה מצחיק כמה דברים מאוד מצחיקים שם. וכמה דברים כמו שחשבתי למרות שענת לא אמרה אותם במפורש. מצחיק על לחכות לאיתן ענת אמרה שהן היו צריכות לחכות שהבנים יסיימו לרכל עליהן בנוגע לחן מהמרת עליה להפתיע בניגוד של מה שענבר אמרה אמרה שענבר כנראה מדברת כחברה אמרו לה ממתי הן חברות אמרה מאז שהיא עזבה... ואז אמרו לה צפית מה קרה מאז שעזבת אמרה שלא כדי להיתנק... לא נראה לי שהיא אוהבת מה קורה בין גב לקרן... לא ראיתי הרבה או היום או את הפרק אתמול אבל מה שראיתי אתמול בלילה שקרן נדבקה לגב כדי שיחבק אותה ממש ריחתי על גב על הפרצוף שהיה לו שהוא היה צריך לחבק אותה רק שם את היד שלא זזה והפרצוף שהיה לו. קשה לו עם עצמו בסיטואציה הזו. היום גם לא ראיתי הרבה אבל ממה שקראתי אמא של קרן חוצפנית תסתכלי על הבת שלך זה שהיא לא אינטלקטואלית זה לא הבעיה של גב אם יש לה בעיה עם הציניות שלו שתתרחק ממנו זה ההתמדדות שלו זו הדרך שלו... ואם יש לה בעיה שהיא תעיר לא שיש לה מקום להעיר עם הרוע שעשתה ועדין יוצא ממנה בנוגע לחדשות מתי שהיא שוכחת להשים את המסכה שלה... מי היא שתוכיח אותו שתוכיח את הבת שלה ואת ההתנהגות שלה הבת שלה.

easternstar

New member
ונינה סיפרה שהיא לא בקשר טוב עם האם

דנה עצמאית ולא צפויה התרגשות בפגישה שלה.

goodpink

New member
רודריגו אמר שונינה לא שם דרום אמריקאי משהו

מאוד לא אמיתי בונינה. היא היתה הפייבורטית מחדל שלי מבין החדשות ובכלל בוילה עד השיחה שלה עם חן בו היא התגלתה כבחורה לא אמיתית בכלל שמנצלת את השיחה של חן בניסיון להיות כנה איתה ומנצלת את הכנות של חן כדי להכניס את האינטרסים שלה במה שהיא אומרת לחן וגם הצורה שהיא אמרה את הדברים כמו כן השיחה עם אתי מאוחר יותר לא הראתה אותה באור הכי טוב זה לא הדברים שהיא אמרה לאתי אלא הצורה שהיא אמרה את הדברים כאילו היא אומרים אותה כאשר יש לה מניע נסתר להגיד אותם. ירד לי ממנה לחלוטין. חן כמה שלא אוהבת הרבה דברים באופי שלה היא היחידה שמעוררת עניין היא פילפלית ואוהבת איך היא מחזיקה קצר את גב.

רינתי77

Active member
מה היא אמרה לאתי? ולא חייב להיות לה

שם דרום אמריקאי, היהודים שם נותנים שמות של סבים וסבתות, כך שזה לא אומר כלום.

goodpink

New member
היא אמרה לאתי IN NO SO MANY WORDS

שהיא צבועה בנוגע לאורטל. אין בעיה זה נכון אבל הצורה שהיא אמרה את הדברים לא נראו שבאו ממקום אמיתי להוכיח את אתי על ההתנהגות כלפי אורטל אלא מתוך מניע נסתר... גם דיברו על ליהיא בהתחלה והיא ניסתה לתרץ את ההתנהגות של ליהיא גם במקרה הזה נראה שלו אמיתי אלא יותר רצון לצאת בסדר. לא יודעת לי ירד ממנה לחלוטין משהו בצורה שהיא אומרת את הדברים לא נראה אמיתי נראה צבוע... בנוגע לשם ציינתי זאת מאחר ששאלו את ונינה מה פשר שמה היא אמרה שלא יודעת אין לזה משמעות וזה שם מאוד נפוץ בארגנטינה או בדרום אמריקה ... אבל לפי מה שרודריגו אמר זה לא שם דרום אמריקאי בגלל זה ציינתי את זה קל וחומר שם נפוץ בדרום אמריקה או בארגנטינה.

רינתי77

Active member
להיות צבועה עם אתי זה ממש מתבקש בעיני...

אין לי שום רושם ממשי בקשר לדנה, רק שהיא לא הבחורה החזקה כפי שנראה ברושם הראשוני.

goodpink

New member
Brings good news ונינה...חחחח לפי מה שרשום

בדף אינטרנט הקישורים שאנשים עושים עם השם ונינה הם בדיוק השמות שקראו לה בוילה חחחח Vanina meaning and name origin Vanina \v(a)-ni- na\ as a girl's name is a variant of Vania (Latin), and the meaning of Vanina is "brings good news". The baby name Vanina sounds like Winona, Wynona and Wenona. Other similar baby names are Varina, Hanina, Janina, Vanna, Valina, Vanita, Vanisa and Vanija.

רינתי77

Active member
נו...מה אמרתי לך? וניה הוא שם מקובל ברוסיה

ויכול להיות שילוב של וניה ושל נינה(אולי סבים) וזה יוצא ונינה.

niva99

New member
כן אבל ואניה זה שם של בן

ו- וונינה נשמע כמו ואגינה...

easternstar

New member
לדעתי חן עולה עם גב לגמר../images/Emo13.gif

היא פלפלית וישירה. סה"כ חמודה

sunflower11

New member
דווקא עכשיו ראיתי שיחה של ונינה עם אורטל והיא

היתה מקסימה ודיברה לעניין ועודדה את אורטל.

merilue

Well-known member
עושה רושם שלא חסרה אהבה בבית של אתי

אמא שלה טיפוס חם ואוהב-משפחה חמה מאוד,המון פינוקים,שבחים ותמיכה יש מצב שאתי התקלקלה בדרך,אולי מרוב פינוקים ואהבה שחכו בדרך לחנך אותה ולתקן דרכיה או שפשוט אתי "הכבשה השחורה" המורדת של הבית,עקשנית שאי אפשר לה עוד משהו ששמתי לב אליו-אורטל וואוו כמה בכי,כמה עצבות בעיניים כמה התרגשות הייתה אולי בגלל שאמא שלה לא הגיעה,אולי בגלל שאהבה לראות את כל החום והאהבה שאתי קיבלה(לעומתה?) לעומתה ליהי-בוכה ולא מפסיקה למצמץ שירדו כבר הדמעות(!),ומחפשת בעיניים שמאלה ימינה מי מסתכל,מי רואה שהיא בוכה שישים לב כמה היא בוכה רגישה וכל הבולשיט הזה צר לי ,אבל אין בליהי עצם אחת בגוף של אותנטיות-כאילו ריק בפנים,עושה כל מהלך מתוך חשבון לסביבה,מה יאהבו,מי יאהב,מה "ימכור",איך למכור,מה לעשות כדי....תוך כדי רישומיי יוני יצא עליה,שנימאס לו מהדרמות האלו,זה יום שימחה לכולן,המפגש עם ההורים-שתלך,בא לו לשמוח-(ליהי ודניאל)ליהי ובן חושבים שבאו לשחק בטלנובלה,אשכרה-שניהם חיים בסרט דוחה,שמחה שיוני (פעם1)יצא על שניהם-"די!!בא לי לשמוח-אל תשפוט אותי" ובן מושך לעצמו בשיער כמו ילד מגודל עם הפרעת התנהגות,מסתכל עליו כמו טמבל ולא מגיב.... עכשיו כולן יושבות ביחד,ועושה רושם שכולן הושפעו הכי חזק מהפגש של אתי,כולן נראות מאוחדות,שמחות,מבינות יותר,ממש אהבה באויר חחחח(בלי ציניות)חוץ מליהי שמחפשת עוד כמה סצנות לפרק הבא.

למעלה