עושה רושם שלא חסרה אהבה בבית של אתי
אמא שלה טיפוס חם ואוהב-משפחה חמה מאוד,המון פינוקים,שבחים ותמיכה יש מצב שאתי התקלקלה בדרך,אולי מרוב פינוקים ואהבה שחכו בדרך לחנך אותה ולתקן דרכיה או שפשוט אתי "הכבשה השחורה" המורדת של הבית,עקשנית שאי אפשר לה עוד משהו ששמתי לב אליו-אורטל וואוו כמה בכי,כמה עצבות בעיניים כמה התרגשות הייתה אולי בגלל שאמא שלה לא הגיעה,אולי בגלל שאהבה לראות את כל החום והאהבה שאתי קיבלה(לעומתה?) לעומתה ליהי-בוכה ולא מפסיקה למצמץ שירדו כבר הדמעות(!),ומחפשת בעיניים שמאלה ימינה מי מסתכל,מי רואה שהיא בוכה שישים לב כמה היא בוכה רגישה וכל הבולשיט הזה צר לי ,אבל אין בליהי עצם אחת בגוף של אותנטיות-כאילו ריק בפנים,עושה כל מהלך מתוך חשבון לסביבה,מה יאהבו,מי יאהב,מה "ימכור",איך למכור,מה לעשות כדי....תוך כדי רישומיי יוני יצא עליה,שנימאס לו מהדרמות האלו,זה יום שימחה לכולן,המפגש עם ההורים-שתלך,בא לו לשמוח-(ליהי ודניאל)ליהי ובן חושבים שבאו לשחק בטלנובלה,אשכרה-שניהם חיים בסרט דוחה,שמחה שיוני (פעם1)יצא על שניהם-"די!!בא לי לשמוח-אל תשפוט אותי" ובן מושך לעצמו בשיער כמו ילד מגודל עם הפרעת התנהגות,מסתכל עליו כמו טמבל ולא מגיב.... עכשיו כולן יושבות ביחד,ועושה רושם שכולן הושפעו הכי חזק מהפגש של אתי,כולן נראות מאוחדות,שמחות,מבינות יותר,ממש אהבה באויר חחחח(בלי ציניות)חוץ מליהי שמחפשת עוד כמה סצנות לפרק הבא.