שרשור לילה של
31/8

סתיו7337

New member
מעולה, אז אפשר לשחרר אותה בחזרה לשם

ויפה שעה אחת קודם. תודה לך אתי. ב-ביי

רינתי77

Active member
אני לא התרשמתי כהוא זה מהפגנת ההיסטריה

האוהבת של אחותה ואמא שלה. הצהרות בומבסטיות וצרחות לא נראים כחום אמיתי. אי אפשר להתעלם שזה הבית שגידל את הסוציופתית חולת תשומת לב ששמה אתי חזן.

Klayhamn

New member
מהסיפורים של אתי --

זה נראה שהמשפחה שלה בדיוק כמוה. היא השתמשה במילה "כוחנית" בשביל לתאר את אחותה. ואמרה על אמא שלה ש-"אין לה חברות, היא יכולה ללכת לבר לבד... כשהיא צריכה, יש לה חברה בשביל זה חברה בשביל זה, אבל אין לה חברות" זה בדיוק מתאר את אתי -- היא אדם צבוע באופן קיצוני שאפילו לא מודע לעצמו ולמעשיו --- היא בטוחה שהיא "רחמנית וטובה" ו-"רואה את כולם חוץ מאת עצמה", כשבפועל המצב בדיוק הפוך. היא חושבת שהיא טובה לכולם ועוזרת וכו' -- כשבפועל היא רק מלכלכת על כולם ונחמדה אליהם רק פנים אל פנים. מוכרת את "חברות" שלה תוך שניה כדי לקדם את עצמה או כדי להתחבב על מי שהיא מדברת איתו באותו רגע.

easternstar

New member
כמה מהכוחניות תראה במשדר המרכזי?

הכוחניות והסיפורים של אתי שפוחדים מהמשפחה שלה נשמעו רק בשידור הישיר. במשדר המרכזי תראה משפחה חמה ואוהבת, אמא חולה ובת חמה ודואגת.

izmeral1

New member
אתי צבועה" כי הבית כולו מלה בצביעות. די

עזוב את אתי . למה אתה הלוך כך כולם צבועים? שם בעני המתבUנן. .ורק על אתי הוא נתפס לא בסדר. לא אוהבת את הרבה תגובות לא יפות כאן על אתי ממך ועוד קראש צוות הנהלה. שעליו להיות תמיד נטרלי. בכול התגובות. יש לתת דעה לביע אותה גם בצורה הכי הולמת. במלים אחרות יש אוצר מלים. ולקניט אותה בכול השרשור לא בא בחשבון זה מגעיל ביותר. והמסכקנה אתי לא צבועה. ובעניך קרן צבועה ועוד כמה ליהי גם. אז כול הבית .....די זה מסר ל- TO KLAYHAMN /

Klayhamn

New member
היי izmeral

אני לא חושב שהעובדה שהתנדבתי להיות מנהל פירושה שאני מוכרח להיות "נייטרלי" ולא להביע את דעתי. גם לי, כמו לך, יש דעות, וגם אני, כמוך, רוצה להשתתף בפורום ובדיונים שבו. לגבי אתי -- אני ממש לא "נתפס רק עליה". אני מעביר ביקורת מדי פעם על משתתפים בתכנית כשאני רואה לנכון - בדיוק כמו שאת עושה מדי פעם. אני לא חושב שהבעתי את דעתי בצורה "לא הולמת", ואם את חושבת שכן, את מוזמנת להסביר לי באיזה אופן התגובה שלי היא "לא הולמת". זה שאת חושבת שאתי לא צבועה זו זכותך, אני רואה את התכנית הזו משבוע 2 ועד היום במשך כמה שעות ביום, ואני נותר בעמדתי שאתי צבועה. הצביעות של אתי גדולה בעשרות מונים מזו של קרן או ליהי. החוכמה בדיון היא לדעת לענות בצורה רציונאליות ועניינית למי שמביע דעות הפוכות לשלך. סתם להגיד לי שהדעה שלי "לא הולמת, כי אתי לא צבועה" או כי "אני מנהל", זה לטעמי לא לעניין כלל. אם יש לך משהו קונקרטי לומר בנושא --- כלומר - לגבי אתי, שיסביר מדוע לדעתך היא לא צבועה, את מוזמנת להציע -- ונוכל לנהל ביננו דיון על כך. זה שאני לא מסכים איתך לא הופך את עמדתי ל-"לא הולמת"

izmeral1

New member
ערב הכי טוב לך ממני כמובןKLAYHANM לא רוצה אתM

לא מחברת לשם המשתש לך. כי אתה אחד מהכי מרשימים פה. בכתיבה בפוסטים. בכלל. (מוזר לי המן?) וכאן לפני הכול מבקשת סליחה על העברית שלי. כמו שאני מדברת אני כותבת.-זה כך נשמע? כמו שאני הבהרתי אין לי יותר מחמש נים בארץ. עכשיו עכשיו בבקשה ממך. תספור כמה הודעות שלך כאן רק על אתי. ועל אותה בגישה עם האם. הכול בסדר. שוב תספור כמה פעמים נכתב צבועה. הרבה לשרשור אחד רק ממך. וכמובן אם ותואיל בטובך תקרא כמה מההודעות שלי. התגובות כמו פסוט לפעמים. שם הסברתי למה נובעת הצביעות ?של אתי. כמה שהיא צבעה? אוולי לעני כמה אנשים. יש הרבה יותר ממנה. וכמובן אם וכולם שם לאותה המטרה. זה על הכסף.וגם על חיפוש " הרווק? וכךאתי עברה עם כמה את החוויה. של חברות וסכינים קיבלה אחרי הגב. עד שכאם התבקש ללכת לצעוק למען אתי קרן לא בסדר איתך. א לא קר קרן כול מי שלו טוב לו עם הפה שלה היה נגדה אחרי הגב שלה. אני אישית לא אהבתי את מה שעושה אתי. בהתחלה. הקול הרעשני. הצעקות על שטיות. מכנסה בדניאל ובאיתן למען קרן . אז הבחורה הזו פתי ואלף פעם תמימה. ולא צבועה. נכון. לא מסולגלת לשמור דברים.השאלה ממי ועל מי ועל מה לשמור. מאלה שדרסו אותה. וכמובן למה היא תמימה. איך היא היתה מסוגלת לכנס באיתן. איתן הוא הכול לפני המליון. ואין שום דבר יותר חזק מאיתן. נכון עד לכניסתן של גב. איתן גם לא אהב את הקומונות של קרן אתי. ויחד הלכו נגד דניאל. גם היא בחרה את זה בדרך משלה. אבל השאלה כאן למה רק אתי לעניך? צבועה. זה שהגבתי שצריך להיות נייטרלי כאן. כי גם אני ניהלתי פורום. לא כאן בצרפת. ומהמתבקש היה צריך לשמור על דעה. כמה שאפשרי.לא דעה חיובית אלה. קצת בוטה.הכוונה. . מאחלת לך רק טוב והמשך . כתיבה יפה. ממש מדהים .ונקי הם התגובות שלך תמיד. כאן היה אי מעימות לגבי מילה החוזרה צבועה.. האמת נדע רק בסוף. אגב אני אישית מכירה את כול המשפחה של אתי. מבית דתי מסורתי. ואותה קצת מכירה כי עזבו היום לטבריה . בית של חום. הרבה חזקים בחידון התנך" העולמי. זה מאחד הדודים שלה. לילה טוב לך
לכולם. יחד קבל את הסליחה אם היה ממני גם משהו הכי קטן שעשה לך לא טוב. מקווה שמהלב תקבל.

niva99

New member
גם את ניהל פורום בצרפת ../images/Emo12.gif?

או הא!! כל הכבוד !! עכשיו זה מסביר הרבה דברים- כמו את ההזדהות הכה יפה עם אתי. בוודאי יש לכן רקע משותף כי צרפת וצפון מרוקו זה ככה
.

רינתי77

Active member
מסכימה לחלוטין! אני באופן אישי לא מאמינה

לאף מילה שיוצאת לה מהפה. היא גם לא מסוגלת לזכור את השקרים של עצמה ולא נותנת אף פעם לעובדות לבלבל אותה, היא בורא את המציאות כל פעם מחדש, תלוי מי עומד מולה. חולני לדעתי...

klapim

New member
אתמול אתי הית ה הכי גרועה

לפני שהכריזו מי הבנות הזוכות דנה אמרה לאתי אם את רוצה לתת למישהי אחרת תגידי לי עכשיו אתי אמרה לא אני לוקחת אחרי שהכריזו שאתי בין הזוכות היא עאלק העבירה תפרס לדניאל לעיני כל הבית יעני בחורה טובה ואוהבת. אותי זה הגעיל ברמות על.

easternstar

New member
אבל חום משפחתי ובכי מצטלמים טוב.

יחד עם סיפור סוחט דמעות ההפקה מתכננת רייטינג.

merilue

Well-known member
אני כן מאמינה שהן אוהבות אותה

ויחד עם זאת מסכימה שאתי התקלקלה איפושהוא בדרך.בקשר להצהרות בומבסטיות וצרחות ,נו זו הדרך שלהן-כל אחד למה שהתרגל בביתו,לא עושה את זה שיקרי או לא נכון

easternstar

New member
ברור שהן אוהבות אותה וגם אתי אוהבת

את המשפחה שלה. השאלה כמה מהסיפורים של אתי שפוחדים "להתעסק" עם המשפחה שלה ומה קורה לאנשים שהרגיזו אותם נכונים ומה היא למדה על השימוש באהבה וחום לאנשים בשילוב של הפחדה וטירור כשלא נשמעים לה..

Klayhamn

New member
מהסיפורים שלה...

אמא שלה הראתה לה הרבה אהבה ופינוק אבל גם הרבה קשיחות... כנראה שהפרדוקס המוזר הזה - "ליטוף וסטירה" (כמו שליהי קראה לזה) - השפיעה עליה עמוקות - וגם היא עצמה מצוייה בפרדוקס תמידי מול הסביבה

easternstar

New member
היא חושבת שאנשים מוכנים לקבל את זה.

יתכן.
נקודה מעניינת.

merilue

Well-known member
הסיפורי גנגסטר שלה לא אמינים בשיט

לא מאמינה לשום מילה שיוצאת לה מהפה-יש לה בעיית אמינות קשה ונראה לי שהמשפחה שלה מודעת לזה

רינתי77

Active member
תאמיני לי אני מכירה את הסגנון הזה טוב מאד...

אתי היא בן אדם שזקוק לעזרה מקצועית. איפה המשפחה האוהבת שלה שלא רואה שהבחורה מופרעת לגמריה?

easternstar

New member
אתי סיפרה בעצמה שהאמא פינקה אותה

אתי סיפרה שקיבלה כל דבר שביקשה. היא סיפרה שהחדר שלה מעוצב כמו יחידה נפרדת והיא גרה עעם האמא. טבעי שהן קרובות. לאתי יש הרבה חן. היא יודעת לחבק ולתת אהבה. לא סתם אהבו אותה בווילה ורצו בחברתה (בנוסף לטרור שהשליטה היו פעמים שהיתה חיננית וחמה) אני לא חושב שהיא "הכבשה השחורה" אני חושב שהיא "ילדת הטיפוחים".
יהיה מעניין לראות את האמא והאחות. חבל שלא מראים לנו כלום בשידור הישיר. לשם מה שמו אותו אם לא מראים בו כלום?

למעלה