שרשור ערב יום שלישי
6/9/11

KEEK

Member
אני מסרב לחשוב על משהו אחר

אל תכניסי לי תמונות לראש שלא אוכל להרדם יותר בלילה

קשקשה9

New member
לאאאאאאאאאאא ../images/Emo6.gif

זה לא מה שהתכוונתי למרות שזו גם אפשרות
התכוונתי למים +סבון בעיניים גורם לעיוורון זמני

KEEK

Member
אבל נאמר שהיא שמעה לא ראתה ../images/Emo254.gif

נו לא חשוב

didush100

New member
מישהו מוכן להסביר לי למה ליהיא כ"כ עצבנית?

מה עובר עליה לא ראיתי כל היום והיא ממש בקריזה

KEEK

Member
גב שואל את הבנים מי לדעתם הספורטאי

המכוער ביותר. הם זורקים שמות לאויר כנראה הם שכחו שבן זלץ שחקן כדור מים מקצועי

respect men

New member
פעם ראשונה שאיתן עשה משהו מועיל בוילה

העיר לחדשות שלא עושות כלום.צודק הבחור לא ראיתי אותן פעם אחת עושות כביסה עוגה מבשלות ארוחה מרימות את הכוסות שלהן כלום כלום כלום

respect men

New member
עושות כלים פעם בשבוע

חוץ מזה אין תרומה אמיתית לבית.הן מרגישות אורחות

goodpink

New member
מנקות ומסדרות. מה הן אמורות עוד לעשות?

שהן לא מרגישות עדין חלק מהווילה כי זה הרגשה שנתנו להם שלא נותנים להם לבש. היי אולי הן לא יודעות לבשל. מה עשו ליהי וקרן במשך חודשיים מה עושים חבריו של איתן. הכמות כלים שעכשיו שוטפת חן פעם אחת לא שטפו ליהי וקרן אפילו שהן מבשלות וקרן בישלה אתמול פעם ראשונה מאז ההתחלה כנראה עוד פעם בהוראת ההפקה. מתי הן שטפו כזו כמות של כלים אפילו שהם מבשלות הן לא שוטפות. עדי היתה שוטפת דניאל שטפה בהתחלה בן היו שוטף עד ליהי אורן שטף פעם אחת אולי יוני פעם אחת אולי. אז שיתלונן וידאג שקודם חבריו הקרובים יעשו דברים בווילה וגב יעשה משהו בווילה לפני שמתלונן על בנות חדשות שלא נותנים להם הרגשה נוחה בווילה הרי קוראים להם עדין החדשות.

adiyon2

New member
סביר להניח שהן עושות כמו כולן

רק שלא מראים אותן כל כך.

respect men

New member
לכל מי שטוען שאורטל צבועה בגלל שהתחברה לקרן

אורטל מאוד אוהבת את קרן וסומכת עליה בעיניים עצומות נכון שזה לא ממש נכון לעשות את זה אבל האשמה היחידה בזה זאת גברת אתי שגרמה לאורטל להפסיק להאמין לה וחושבת שכל מה שאתי סיפרה על קרן שקר אורטל בחורה חכמה ופיקחית ולדעתי תבין שקרן היא בדיוק כמו שאתי תיארה אותה לא מבין למה היא כועסת על דניאל דניאל האמינה לאורטל ולא לאתי ואמרה את זה לאתי בפרצוף מקווה שאורטל תחזור לשפיותה תתרחק מקרן תתקרב לדניאל

זה שהאחד משקר, זה לא אומר שהשני דובר אמת

ואם זה ככה לגבי אורטל, זה פשוט תמימות/טיפשות. אורטל הראשונה שקלטה את קרן מההתחלה ולדעתי, היא לא באמת קרובה שם לאף אחת. היחידה שהיא עוד איכשהו התקרבה אליה זו הייתה דניאל.

למעלה