שרשור ערב יום שלישי
6/9/11

respect men

New member
זאת ממש לא טיפשות

עובדה שלפני זה אורטל לא הייתה חברה של קרן החברות שלהן התחילה רק אחרי הפיצוץ עם אתי כשאורטל גילתה את האופי השקרני שלה היא באה להתנצל בפני קרן שכל מה שחשבה עליה טעות כי אתי אחראית לדימוי שנוצר אצלה על קרן אורטל לא טיפשה בכלל היא במצב שלא יודעת כבר עם מי להתחבר ולמי להאמין היא ודניאל סובלות מזה הכי הרבה שתיהן במכונת הכביסה עם כל הליכלוך של אתי ליהי וקרן ובלת ברירה מתלכלכות ומתערבבות כבר לא יודעות מה נכון ומה לא זה לא טיפשות זה חוסר אונים

goodpink

New member
איזה שטויות. אורטל חשבה מה שחשבה על קרן

ALL BY HER SELF לא קשור בכלל לאתי. אתי כימעט לא ליכלכה על קרן עם אורטל אתי אוהבת בסופו של דבר את קרן ראינו את זה שהיא ביקשה מהחדשות שהיא תקבל את הביקור לפני הכל. הרי כל הדברים שאורטל חשבה על קרן ואמרה התפוצץ כאשר אתי וקרן היה להם את הריב אתי לא דיברה עם אורטל עד לנקודה הזו הרבה אלו היו משקעים של אורטל מהתנהגות של קרן ממסקנות של אורטל הרי אורטל אמרה שקרן הרחיקה לקחה לה את אתי שהיא גרמה לכל המריבות בווילה ואמרה שתגלה כל מה שקרן עשתה כל הדברים האלו נבעו מאורטל לא מאתי. ככה שאי אפשר להפיל הכל על אתי כי זה נוח כמו שקרן וליהי מנסות להפיל את כל הרוע שלהם על אתי כאשר זה לא המצב ובמיוחד קרן היתה יוזמת של הרבה מהרוע אז אורטל מתנהגת כמו שחקנית ולכן יש לי השגות לגבי והיחס אליה זה כבדהו וחשדהו.

רינתי77

Active member
אף אחת בוילה לא באמת חברה של אף אחת

הן נמצאות באותה ביצה טובענית והן מתחרות על המיליון. במצב כזה יש אפשרות לחברות אמיתית? ברור שלא. כל ההבדל הוא בגישה הטאקטית של כל אחת ואחת.

goodpink

New member
אלון דה לוקו זכה. איש משפחה יש לו שירים יפים

לא יודעת מה יעשו עם הLOOK שלו אבל יש לו שירים יפים ואיש משפחה. גולייטה אביהו ואלון היו היחידים אם סיכוי וכל אחד מהם הגיע. תוכנית מצחיקה מרגשת חמודה כל מה שהדור הבא לא הצליחה להיות.

KEEK

Member
יש לחן חיוך ממש חמוד.. ובכלל היא מאוד חיננית

היא צריכה לחייך יותר חבל שגב ממרמר אותה

KEEK

Member
חן שוטפת כלים ואומרת לאורן

"גם אם תעשה וגם לא תעשה, ידברו עליך. אז מה זה משנה.." תכלס צודקת.

אני חושבת שלאתי יש בולימיה../images/Emo41.gif

קודם היא אמרה שאכלה יותר מדי ועכשיו נשאר רק לדחוף אצבע, ואז היא הלכה לשירותים וכשחזרה אז ונינה שאלה אותה אם היא הקיאה והיא ענתה שכן. קרן אמרה בשיחה לגב שגם לאתי היו הפרעות אכילה, עשהיא נפתחה בפניו לגבי ההפרעות שלה, רק מפליא אותי למה שתהין התנכלו לענת שאכלה תמיד ירקות?

goodpink

New member
כי הן רפש של בני אדם חסרי לב.

לא צריך לחפש סיבה לרוע העובדה שהם עשו את זה מעיד על כמה רפש של אנשים הן. לא נראה לי הגיוני שאתי תגיד את זה ברצינות שהיא הקיאה כרגע גם אם באמת הקיאה...נראה כמו בצניות ואתי וקרן לא רק התלוננו על ענת שהיתה אוכלת ירקות הן גם ליכלכו עליה אמרו שהיא מקיאה ליכלכו עליה עם בן וכו'

למעלה