חחחחחחחחחחחחח
E easternstar New member 5/9/11 #146 מה נשמע בגזרת ההדחות? קראתי שיוני התערב? יוני מבקש להשאיר את דנה? מה ליוני ולדנה? מה עם ונינה והכימיה עם יוני? שוב נגמר לפני שהתחיל?
מה נשמע בגזרת ההדחות? קראתי שיוני התערב? יוני מבקש להשאיר את דנה? מה ליוני ולדנה? מה עם ונינה והכימיה עם יוני? שוב נגמר לפני שהתחיל?
E easternstar New member 5/9/11 #175 קיויתי שהיא תלך הראשונה../images/Emo4.gifיוני תמיד מתערב! הוא גם זה שדאג שאתי תשאר לגמר..
E easternstar New member 6/9/11 #199 הבעיה היא השיטה: איך הם מחליטים? איתן בוחר אחת וכב בוחר אחת? ביחד הם בוחרים עוד אחת? גב לא מת עליה אבל לא ברור לי מה קורה עם איתן. לא בראש שלו כל הבחירה הזאת. הוא בדאון.
הבעיה היא השיטה: איך הם מחליטים? איתן בוחר אחת וכב בוחר אחת? ביחד הם בוחרים עוד אחת? גב לא מת עליה אבל לא ברור לי מה קורה עם איתן. לא בראש שלו כל הבחירה הזאת. הוא בדאון.
A Aronsona New member 6/9/11 #213 נדמה לי שאתה טועה דניאל מתה עליה ואמרה לו את זה. והוא יבחר מי ש"חשובה" לדניאל. נדמה לי שבמקרה של מור (של דניאל) מול דנה (של יוני), הפעם תגבר דניאל
נדמה לי שאתה טועה דניאל מתה עליה ואמרה לו את זה. והוא יבחר מי ש"חשובה" לדניאל. נדמה לי שבמקרה של מור (של דניאל) מול דנה (של יוני), הפעם תגבר דניאל
K KEEK Member 6/9/11 #222 ההיסטוריה מראה שהוא ממש לא מתחשב במי שחברה של דניאל (לינוי ועדי הודחו מתי שהיו הכי קרובות אליה)
P poseidon111 Active member 5/9/11 #177 חידה לשם שינוי: למי מהדיירות מתאים השיר הבא, שבלי קשר הוא שיר ענק? כמובן שצריך לנמק ,להסביר ולפרט . טוב רק להסביר. רמז: התשובה במילים. http://www.youtube.com/watch?v=_BDLcutLekU
חידה לשם שינוי: למי מהדיירות מתאים השיר הבא, שבלי קשר הוא שיר ענק? כמובן שצריך לנמק ,להסביר ולפרט . טוב רק להסביר. רמז: התשובה במילים. http://www.youtube.com/watch?v=_BDLcutLekU
S sendibar0 New member 5/9/11 #188 בניחוש פרוע חן I make a vow to myself You and I are through Nothing can change my mind and that just wont do Thats what I say each time, but I cant follow through צריך מחשבון כדי לספור את מספר הפעמים שהיא "גמרה" עם גב
בניחוש פרוע חן I make a vow to myself You and I are through Nothing can change my mind and that just wont do Thats what I say each time, but I cant follow through צריך מחשבון כדי לספור את מספר הפעמים שהיא "גמרה" עם גב