שרשור ערב יום שני
5/9

easternstar

New member
טרייסי אולמן../images/Emo140.gifאיזה שיר ענק. ההימור שלי:קרן

היחסים בסגנון "לולה הכלבה הפריחה"
Even though you treat me bad and, Many cruel words are spoken, You have got a spell on me that, Just can't be broken..... No No! וגם ההתחלה: עוברת מאחד לשני..ואיזה שני.. I've made my reservation, I'm leaving town tomorrow, I'll find somebody new and there'll be no more sorrow

poseidon111

Active member
האמת היא שחשבתי על קרן.בהאזנה

נוספת גם חן מתאימה בול.מגיע לכן

adiyon2

New member
לא תודה אני בדיאטה

מרוב צפייה בערוץ הדור הבא שמנתי

goodpink

New member
לגב נשברה כוס. עכשיו מתאים הריב המדומה של ענת

ובן. הם עשו את כל כך טוב... יאלה גב תתגבר על הכוסות שלך כבר. ומה יש לבנים האלה עם הפלאפון כל היום הוא משחקים את המשחק המעצבן או מסמס הם גברים או נשים מה הולך כאן.

meytula

New member
קרן ודניאל בחדר

קרן באה להתנחם אצל דניאל ומשחקת אותה מתעניינת בדניאל פתאום.. בדיוק קרן שאלה את דניאל''נמאס לך ??' והמצלמות עברו לשיעמום בחצר.מטומטמים

KEEK

Member
ונינה ודנה מדברות על גב

לא אוהבות את ההתנהגות שלו

easternstar

New member
שניהם "בדאונט". דניאל שאלה אם שמנה

ואיתן בדאון מסיבה אחרת.

easternstar

New member
בערך מאז..קראתי שהיא שאלה את אורן אם שמנה

והוא ענה שכן. גם איתן לא אמר שלא. היא עצובה מאז ובקושי אוכלת.

meytula

New member
דניאל ואיתן לא בשיאם היום

או שעבר חתול שחור בנהים או שכל אחד בנפרד בדאונט משלו גם אני התחלתי לראות רק מ7 בערב ולא מעודכנת מה קרה אבל צרצרה התרשמה שדניאל בבאסה בגלל ששמנה

משהו לא טוב עבר עליהם בבוקר

אבל בצהריים, הם ישבו יחד למעלה משעה בחצר הבנים לבד ובאופן פלאי הצלם לא נרדם וראינו אותם בשיחה ארוכה עם המון גיפופים, נשיקות ומבטים. התמונה משעה ארבע בערך. אגב, בנוגע להשמנה, כנראה שדניאל באמת לקחה קשה את העובדה שהשמלות שקיבלה קטנות עליה והחלה היום בדיאטה, מה עובר על איתן? אין לי מושג.......יש לו דאונטים כאלו אחת בחודש, אולי מחזור

למעלה