שרשור ערב יום שני
5/9

גם הסטטוסים בוואלה מפרגנים לקרן וגב

באופן מוגזם. ההפקה הזו כל כך שקופה. התכנית הפכה לבדיחה חסרת מתח ועניין. הכל לעוס ומלאכותי.

ליאורי13

New member
לנו אין מה לעשות../images/Emo46.gif

או לקבל את זה אול להחרים את המשדר המרכזי, כמו שאני עושה מזה כמה פרקים

KEEK

Member
גב ממשיך לעקוץ את דניאל

תאכלי יפה תשבי זקוף אני אהפוך אותך לליידי והיא צוחקת לו כמו טיפשה

התכוונת לקרן... השפוטה!

מדהים לראות איך הבחורה הזאת משפילה את עצמה למול גב.... גועל נפש... היא מצחקקת כמו דבילית מכל שטות שלו.... והוא לא מפסיק להשפיל... זה בכלל לא מצחיק. חבל שהיא לא מעמידה אותו במקום ומשתפת פעולה עם הגועל הזה שלו.... שני דוחים!!! איכס איזה צחוק מפגר יש לה

izmeral1

New member
KEK ערב טוב לך את דנאיל או את קרן.....

השיעור היה לקרן רק ראיתי ולא אהבתי. לי נראה שגב כמה שהוא היה בכול העולם. רוצה הוא מקצת התרבות הבריטית? אם נדבר על דניאל. היא צריכה גם שיעור בהליכה. וכמובן באכילה. אבל עדיין היר הכי קורנת שם.? ועכשיו. אני מריגישה כמו שהבית בסדר. כי גב שוב קצת עם חן. ראיתי. ואולי הבנתי שהיה קצת עם כולם. לי נראה שההפקה גם נתנה לו על הראש. וגם ההפקה חשובה לה .התגובות מתפוז. הרבה יותר מוואלה. בוואלה. התגובות שם מאוד קשות? במובן הקללות. כאן מעט ממותן. ערב טוב לך
לכולם. אהיה כאן קצת מאוחר? מאוד חשוב לי להסביר קצת על אתי. לי היא לא חשובה. לי היא כמו כולם... למה . כי הבנתי הרבה מהתגובות שלך. מאמש. -לגבי התחרות לגמר.

KEEK

Member
ערב טוב גם לך ../images/Emo13.gif

אוהב את הסגנון שלך מעניין....

izmeral1

New member
שלך הרבה יותא .גם וגם../images/Emo13.gif

יש מה ללמוד ממך. תמיד. עוד מאח הגדול אהבתי . חזק כמו סוזי. אין לך הרבה זיגזגים. וזה הכי חשוב. על סוזי. אמרה משפט גם חשוב. בהכשר לתגובות. שהם לרוב דעות. אז כך אומרת. מותק הדעות משתנות.. זה תמיד כך בעולם. בכול מצב? אבל בקשר לאדם אחד? כמו להגיד הפייבוריט שלי.? לא צריך הרבה להשתנות. חבל שאני לא יודעת לסגננן ולתת ניסוח כמו שלך של סוזי. גם ויש עקיצות??. זה בא עם טעם ולעניין. אז כול התגובות שלך ושל קייזר סוזי. אני פשוט נהנת לקרא וכמובן מזה גם מבינה מה הלוך ומה הפסדתי? תודה על התגובה. עם דקל יש לי בעיה קטנה? לא אוהבת הרבה עוקצנות. אני חוץ מקרן לא עוקצת. מילים הם גם הרס העולם. ולא סתם הפתגם הכי חשוב בעולם. הכי הכי הוא אומר טוב שאין ללשון עצמות. אחרת היה גם טרף. זה הכוונה . אז רק השן היא עצם. עד להפחיד היו פעם ערפדים? המובן הוא על הפתגם. נוגיע גם לפגעיה םיזית מילולית זה גם גורם למלחמות. בקיצור אנחנו יודעים שכול ביד הלשון זה השלכה הכוונה. ערב טוב לך לכולם
ביחד.

KEEK

Member
../images/Emo24.gif

תודה את באמת חמודה
ואהבתי את הפתגם. מתאים.

קשקשה9

New member
ערב טוב מתוקה ../images/Emo140.gif את מתכוונת לאתמול?

היתה לי הפסקת חשמל אבל בלי קשר אני כמעט ולא צופה כי די משעמם שם

KEEK

Member
הרבה זמן לא ראיתי כזה חוסר כימיה

כמו שיש עכשיו בין גב לקרן שיחה כל כך מאולצת ולא זורמת משני הצדדים.. הוא מנסה להצחיק, וממש לא מצליח הוא רק מעליב אותה והיא מצחקקת בכוח ובטיפשות..

למעלה