שרשור ערב יום שני
5/9

גב ליהוק כושל, הוא משעמם,טיפש ומרגיז

וקרן מטומטמת שעושה הכל, כדי לזכות. היא לא מכבדת את עצמה, שוכבת עם בחור, נזרקת עוברת לבא אחריו, מתחנחנת, מבשלת, סופגת העלבות ואף על פי ממשיכה להיות מושפלת. לי נשים כמוה עושות בחילה.

ליאורי13

New member
אין לי יותר מה לומר עליה

נגמרו לי המילים הבחורה הזאת א-כ-ז-ב-ה למין הנשי !

andy181

New member
הראו שיחה שלהם של דקה וחצי מתוך

איזה חצי שעה..זה ממש בושה. העיקר מראים לנו את גב עם בננות על הראש..

meytula

New member
בזיון.אני עובדת על עצמי שלא להתעצבן מהמצב

אלא לקבל אותו להבין שלקרן יש פרוטקציות בהפקה ולא יעזור כמה נכעס ולא נסכים,קרן תופיע ב90 אחוז מהפרק והיא תרוץ למליון בזכות ההפקה. כי עובדה שלפני שההפקה התחילה להריץ אותה קרן הייתה במקום הרבה הרבה יותר נמוך מהיום

Deacon Frost

New member
מצד אחד אני מבין אותך

אבל מצד שני אני רואה זאת כפסיכולוגיה הפוכה שהמטרה שלהם לגרום לנו לשנוא עוד יותר את קרן ולהצביע עבור כל מי שיעמוד נגדה בגמר, לכן אני לא נותן לזה להשפיע עליי יותר מדי.

meytula

New member
הבעיתיות של מה שכתבת

זה שמציגים את קרן כדבר הכי טוב טהור ורומנטי בעולם

Deacon Frost

New member
השאלה כמה מתוך כמות המצביעים צופים בלייב

אם תגידי שהעובדה שקרן נשארה עד עכשיו וזאת ההוכחה לכך שהעריכה לטובתה עושה את תפקידה אפשר לסתור זאת בתיאוריה שאולי ההפקה שולחת עבורה אס.אמ.אסים או מישהו שמריץ אותה בכוח (הרי הביאו הוכחות שאבא של גב קרא לאנשים דרך הפייסבוק לתמוך בקרן, מי יכול לטעון שאין עוד גורמים מפוקפקים שעשו זאת עד עכשיו?). נותר לקוות שבאמת שמי שצופה בלייב הוא המשפיע האמיתי ובגמר יתנו את הזכיה למי שראוי לכך באמת (דניאל ואיתן/אורטל) ולא למי שנתמך ע"י ההפקה.

adiyon2

New member
ומה הסיכוי שזה יקרה

יריצו דמות מסוימת ובגמר ינטשו. או מה הסיכוי שהצופים המועטים, שלא משפיעים בשידור המרכזי, ישפיעו בגמר

meytula

New member
אורטל ודניאל די יציבות במקום

עם קרן זה אחרת,זה מה שגורם לי לחשוד שמשהו פה מסריח ומקווה שזהסירחון לא יגיע לגמר. אני מאוד מקווה שרק מי שראוי יזכה בגמר,אם לא דניאל אז לפחות אורטל.שתאכלס הן היחידות שבאמת ראיות לזה,אורטל לפעמים סוג של ברירית מחדל אבל עדיף על קרן כזוכה

meytula

New member
זה מה שאני עושה,אתמול לא צפיתי

והיום השלמתי את הדייט של דניאל ואיתן ואת הפגישה של איתן וענת בVOD מבלי לראות את הפרק.

KEEK

Member
תכלס ליאורי, רוב האנשים שנמצאים בפורום

נמצאים בגלל האנשים ולא בגלל התוכנית אני בטוח שהמון מהכותבים כאן רואים פחות מבעבר ורובם מאוד מאוכזבים מהתוכנית אבל נוצר משהו נחמד בפורום הזה אז אנשים ממשיכים לבקר כאן..

למעלה