שרשור ערב יום שני
5/9

goodpink

New member
זה לא כסף שהיה לה ככה שאין לה מה להפסיד אותו

והיא טעם להשפיל את עצמה עם גב חבר כדי שהוא יצחק איתה וישתמש בה לשם המשחק בלבד.

meytula

New member
זה נכון שאיריס קראה לדניאל והיה להם טיפול

ארוך מהרגיל??

andy181

New member
לא ידוע לי על דבר כזה..הם כן דיברו הרבה

זמן הראו את זה כמובן במצלמה 5 בלבד (בלי סאונד).

דניאל לוקחת קשה את ההשמנה שלה

היא דיברה על זה היום עם איתן ואפילו ביקשה שאורן יאמר לה את האמת לגבי עליתה במשקל.

דניאל ישבה עם איתן בחצר הבנים ואכלה את שאריות

הסלט שלו, דניאל טענה שזה הדבר הראשון שהיא אכלה היום ושכואב לה הראש. יוני שיצא בינתיים אמר לה שהיא חייבת לאכול ושזו דיאטה לא בריאה, היא מנגד טענה שהיא לא אוכלת, כי אין לה מצב רוח. לאחר מכן היא נעמדה הרימה את חולצתה ושאלה את איתן האם היא שמנה, איתן אמר לה שהוא לא יודע אם כן או לא. דניאל אמרה לו שהיא שאלה גם את אורן והוא תחילה ענה לה, שהוא לא מדבר עם בנות על דברים כאלה, אך היא שכנעה אותו שיענה לה כחבר והאם שמנה קצת או הרבה, אורן אמר לה שכן לא קצת ולא הרבה. איתן לא ענה והיא רכנה אליו והחלה לנשק אותו והוא נענה לנשיקותיה ברצון.

meytula

New member
מסכנה

מאוד קשה לבחורה שירדה כל כך הרבה והפכה את הדיאטה לפרוייקט חייה ואחרי הצלחה כזאת להתחיל לעלות במשקל לדעתי דניאל סקסית וכוסית גם ככה,אבל אני מבינה מאיפה נובע הדיכאון

כאישה רזה שחיה בתקופה בה רזון הפך להיות

אידיאל, גם אני חשה תיסכול כשאני עולה קצת במשקל. זאת אני אומרת בצער רב רובנו שבויות שלאידיאלים לא הגיוניים ומשעבדים.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifצודקת

כמה שמנסים להתרחק מזה אחרים מזכירים לנו

JasPoint

New member
לאף אחד מהגברים שם לא מגיע לראות שקל מהפרס

הם גם לא סיפקו את הסחורה מבחינה טלוויזיונית, וגם התייחסו בצורה דוחה לרוב הבנות בתוכנית. כזה מפגן של גברים יהירים, שחצנים ושוביניסטים הרבה זמן לא נראה על המסך. הם קיבלו הרבה כוח לידיים וניצלו אותו לרעה, למעט אורן. הסיום ההולם ביותר יהיה ניצחון של אחת הבנות שלא בזוגיות עם איתן או גב. כך כל המיליון יישאר בידיים נשיות. זה יהיה צדק אמיתי.

ליאורי13

New member
בהחלט, מסכימה לחלוטין איתך

רצוי מאוד שאורטל תזכה,אם לא היא אז אתי, כן כן אתי עדיפה על קרן וליהי אני יודעת שזה לא יקרה וקרן תזכה,כדאי שנתחיל ל"קבל" את זה כמו שאמרתי לא פעם אם זה מה שיקרה, מגיע לאיתן השוביניסט

sivan513

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ואם לא אורטל

אז ליהי או אחת מהחדשות אם יגיעו לגמר אתי, נפלתם על הראש??? לא מגיע לה שקל הלוואי שהיא תעוף, שניה לפני הגמר חיחיחיח

Deacon Frost

New member
היה קטע קורע

היא אמרה לה את כל הדברים האלו כשנמצאים לידה עוד אנשים שהיא אמרה להם את אותם דברים בעבר ומנגד רואים את מור מתרגשת מהדברים של אתי.

למעלה