שרשור צהריים יום ד'
24/8

goodpink

New member
חחחח אתי על וונינה. סתם כנראה מקנאה שוונינה

נראית טוב ובחורה אינטלגנטית אתי לא סובלת את זה. חן הבחורה הכי מסוכנת וכבר הראתה את זה. מור ודנה פרווה מיותרות לחלוטין. חן כבר סידרה לענבר הישארות כנראה עד הגמר והתקרבות בין גב לענבר וסימפטיה ענקית מהציבור לענבר אם הוא שכר לאחרונה הוא יזכר עם מה שחן עשתה לענבר והשיחה עם גב

sivan513

New member
מה כ"כ מסוכן בחן?

ואיך אפשר לדעת את כל זה מהיום הראשון?

לואיזה7

New member
היכן ניתן לראות את פרק 19 - של אתמול

ללא הורדת סרגל הכלים של וואלה?

goodpink

New member
ונינה הפייבורטית מחדל שלי כרגע יש לה סיכוי אם

איתן והיא יכנסו למשהו רומנטי לדעתי הוא כן מתעניין בה מאוד. הם גם יכולים להתאים. נראית לי בחורה אינטלגנטית עם אש בפנים ויש לה את החן של הארגנטנאים ובארץ אוהבים את זה. לדעתי ענבר כרגע אחת הפייבורטיות למליון כל מה שיכול לפגוע בה עם איילת לא שודר... וכל הדברים שמעצבנים בה לא דברים שאמורים להיכנס לשידור המרכזי אתמול היתה כזו מעצבנת משיחה עם הבנות החדשות בלילה ההבעות פנים הדיבור הכל אבל זה לא הולך להיכנס למשדר המרכזי מה שכן הולך להיכנס זה מה שחן אמרה לה ענבר בוכה וגב מנחם אותה ונותן לה חיבוק ענבר בוכה בצורה כזו וגב מדבר איתה הולך לתת לה הרבה סימפטיה ולהזכיר לצופים מדוע אהבו אותה צופים חדשים וצופים אולי שלא אהבו מה שעשתה לאיילת... היא הולכת להישאר הרבה זמן... לוונינה לדעתי במאת יש סיכוי אבל היא צריכה להיפתח מהר ולעשות מוב לכיוון איתן צריכים לארגן להם מסיבה שהוא יראה איך היא רוקדת הוא שהם יצאו לדייט לרקוד או משהו. היא בוגרת וראו את זה שאיתן דניאל וונינה דיברו והיא העידה על עצמה שהיא שתוטניקית גם איתן עצמו שתוטניק הוא יאהב את הדברים האלה.

easternstar

New member
../images/Emo42.gifצהריים טובים../images/Emo56.gifאולי יקראו לי לדרום

אני מקווה שהמצב ירגע. יש חדשות בווילה? מה נסגר בין ליהי ובן? יש לליהי כמעט שבוע לשכנע את בן שישכנע את איתן להשאיר אותה.

רינתי77

Active member
צהריים טובים כוכב שלנו../images/Emo13.gif

נו..a man has got to do what a man's got to do..... ליהיא אכן במצב נואש.

easternstar

New member
../images/Emo13.gif המשפט שכתבת לי הזכיר לי את הקלסיקה

של: a man has got to do what a man's got to do..... במיוחד בשבילך, רינתי. הגיבור של High Noon

easternstar

New member
../images/Emo140.gif המערבונים האמריקאים הקלאסיים../images/Emo13.gif

זה אחד הנפלאים..

easternstar

New member
מכירה את הסרט ומה הוא קשור למשפט שלך?

חוץ מזה: צהריים טובים, רינתי

לונדרון

New member
../images/Emo268.gifלי זה דווקא הזכיר את המשפט../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif

If You Want To Shoot, Shoot Dont Talk מכאן: http://www.youtube.com/watch?v=qqy0mw84iPo (למרות שאני לא חושבת שזה המקור, כלומר נדמה לי שהמשפט נאמר לראשונה בסרט ישן יותר).

למעלה