שרשור צהריים יום ד'
24/8

easternstar

New member
../images/Emo13.gifזה בד"כ נכון בסיטואציות בחיים../images/Emo8.gif

אני זוכר את המשפט הזה מהסרט:"הארי המזוהם" של קלינט איסטווד. נדמה לי שזה המקור. נעים להזכר, לונדי

לונדרון

New member
הטוב הרע והמכוער מ-66 הארי המזוהם מ-71

אבל שניהם מערבונים בכיכובו של קלינט איסטווד

רינתי77

Active member
לונדי. " הארי המזוהם" הוא לא מערבון. זה סרט

אקשן שבו הארי הוא שוטר נונקומפורמיסט ןפרוע שלוקח בעצם את החוק לידיו.

לונדרון

New member
אופס....סורי הארי

הארי המזוהם לא מערבון (מה יש לי היום?), אני חושבת שמיי ווסט אמרה משהו דומה בסרט מוקדם יותר.

לונדרון

New member
צודקת רינת: "עשה לי את היום"

שמתי לב שטעיתי והיה מאוחר כבר לתקן, ראיתי את כל הסדרה של הארי המזוהם בילדות. הרבה יריות.

רינתי77

Active member
עד היום..עד היום אני חושבת שקלינט איסטווד

הוא אחד הגברים הסקסיים ביותר על הפלאנטה.

easternstar

New member
העניין הוא האכזבה מ"שלטון החוק" האמריקאי

הוא הראשון בסדרה של סרטים שטוענים שמערכת הצדק האמריקאי לא "עושה צדק" ובמקומו מופיע "השריף" החדש.. הוא משקף הלכי רוח שקיימים בציבורים מסויימים שם.

רינתי77

Active member
משהו מעניין קרה לי עכשיו! חשבתי שזה מתוך

סרט של גיון וויין. ככה כל השנים. רק עכשיו, בניסיון להגיע לשם הסרט(שכבר שכחתי..) התברר לי שזה לא נכון. מי שאמר את זה הוא פרד מקמראי בסרט שניקרא " גשמי רצ'יפור". למדתי בזכותך משהו חדש!

לואיזה7

New member
ליהי בשמירה אישית לוחצת..........

מישהי מהחדשות שאלה את בן , אם הוא רוצה לשחק שש בש, אז להי, שהייתה בשיחה עם קרן, קמה והלכה אחרי בן והיא הולכת אתו לכל מקום שהוא הולך........

easternstar

New member
הוא תלך אחריו כמו זנב עד להדחות../images/Emo13.gif

בן סוף סוף החליט מה הוא רוצה לעשות?

לואיזה7

New member
לא הראו את סוף השיחה ביניהם

היא חיבקה אותו והתחילה להזיל דמעות, הוא ניסה לעודד אותה והעבירו את המצלמה משם. אבל לפי מה שהיא סיפרה לקרן, הוא עדיין לא נכנע סופית...

easternstar

New member
העריכה בשידור הישיר תמיד מרגיזה

במכוון הם לא רוצים שנראה את הכל.. יש לה שבוע להכניע אותו סופית ולבלבל אותו. הוא כזה אהבל

לונדרון

New member
בעניין בן וליהי ../images/Emo235.gif../images/Emo235.gif

לא נעים לראות כמה ליהי ממשיכה להיות אבודה ואומללה, אבל הבחירות שלה היו מוטעות וממש נס שהן הביאו אותה עד הלום במשחק. הייתה לה ציפור ביד (ביד), היא רצתה את הציפור על העץ (גב) - עכשיו קצת מאוחר להבטיח את מקומה כאשר שתי הציפורים בוחנות קן אחר...

poseidon111

Active member
סלחי לי אם אומר:נקודת הראייה שלך

היא הכי מאוזנת שקראתי.נדמה לי שאת הכי קרובה אלי בניסיון להבין את התנהלותה.היא חייבת דמות סמכותית שתדריך אותה.כשקרן פרשה לענייניה,היא חייבת תחליף.

לונדרון

New member
פוסידון, עוררת בי מחשבה נוספת

שבעצם היו לליהי 2 ציפורים ביד (בן וקרן) ונראה שהיא מאבדת לאט לאט את שתיהן

poseidon111

Active member
לגבי קרן הנושא יותר מורכב

היא לא היתה ביד של ליהיא מעולם.אם כבר להיפך.התנהלה שם מערכת יחסים של אינטרס הדדי.קרן היתה צריכה אות ליהיא כחיילת, תרתי משמע, וליהיא היתה צריכה את הביטחון שקרן השרתה בה.די דומה לבחורה היפה שמתחברת לאחת שאינה יפה.התלותיות של ליהיא מכתיבה לה את יחסיה עם בן, עתה,כשקרן הגיע למסקנה שעדיף לה להתחבר לבנות פופולריות יותר.אני לא חושב שליהיא היא אדם רע, אני משוכנע שהיא אדם מסכן.

מהרגע שקרן הבינה שליהי ירדה מגב וחזרה

להתעניין מחדש בבן, הן חזרו להתקרב שוב, לפחות ככה זה נראה מהשיחות שהן ניהלו בחצר ובמקלחת...גם לקרן אין סיבה להתרחק ממנה, ליהי כבר לא מהווה איום לקרן בעניין גב...

למעלה