שרשור צהריים
יום חמישי8/9/11

KEEK

Member
הוא מתעלל נפשית בבחורה

ממש מקרה נטלי 2 לא מבין למה הוא עושה לה את זה..

adiyon2

New member
הנה עכשיו הם בשיחה

היא במטבח והוא על הספה בסלון עם משקפי שמש. מחרטט אותה לגמרי. אומרת שהתרחקנו. אעונה שאם אני לא אדיח אותך, תהיי גם מחר. ארזת הכל? תתני לי טלפון? ענתה: בחוץ אתה תעבוד בשבילי. יש איזה קליק, אבל קצת הזוי. הוא מחייך חיוך מקסים עכשיו.

lantora

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo91.gifלונדי-תעשה לנו משחק אסוציאציות!!

הכל קשור לתוכנית כמובן....-יהיה גדול!!

goodpink

New member
חן וגב לא דיברו? קרן ממשיכה בשקרים עם ההפקה

אז חן וגב עדיין לא דיברו? הוא דחה את השיחה עוד פעם אני מבינה. איזה טעות מצידה לפנות אליו קודם היתה צריכה לתת לו לפנות אליה יום יומיים הוא היה פונה אליה ללבן את הדברים בכל מקרה. עכשיו עם הליטוף לאגו הוא דוחה אותה בכוונה. אם היא הייתה יודעת שמספיק זה שבתמימותה או שלא התחברה ליוני ויהיה לה הגנה לפחות בשלב הזה מצד איתן... קרן אני רואה ממשיכה מסכת השקרים שלה וניסיון לזרוע חול בעיני הצופים שאינם צופים בשידור החי. על מי היא מנסה לעבוד על כי הגילויים החדשים פרי ההפקה היוצאים ונרמזים לה על ידי הפסיכולוגית. איריס שואלת למעשה אומרת הוא מכוונת מה צריך להגיד בשביל הצופים. קרן מחקה כל מה שדניאל עשתה עם איתן...והפקה אומרת לה לנאום על כמה מה שהצופים אומרים עליה ולנסות לעורר אמפטיה לגבי מה שעבר עם אחרים... היא לא הראתה ניצוצות למה שהיא טוענת עכשיו ומראה גם עכשיו שהדברים הם לא ככה בחורה שאומרת שאין מישהו כמוהה בתוכנית כלומר אף אחת לא מגיע לקרוסליה...אין לה בעיה של דימוי עצמי...בחורה שהתנהגה כמו שהתנהגה לענת...לא אכפת לי עם סבלה או לא מהפרעות אכילה לא מאמינה לה ואם כן מרעה את הרוע שלה לסבול מזה ולהתנהג כמו שהתנהגה...לא אכפת לה מהכסף...על מי היא מנסה לעבוד הבחורה שתכננה איך ציר הרשע יגיע לגמר...אכפת לה רק גב...תצאי מהתוכנית ותחכי לו בחוץ. לוקחת את דברי דניאל שתמצא משהו מקורי משלה. וכמובן ממשיכה עם הפטאטיות שלה לצחוק מכל דבר שגב אומר אין לה דעה משל עצמה הכל מפי ההפקה דברים אחרים שאנשים אמרו או מסכימה עם גב. לא מאמינה למילה אחת שלה. בנוגע לאמא של דניאל בתוכנית הבוקר לאמא שלה יש קול מעצבן כמו של דניאל אבל היא עשתה לה לפחות שירות טוב עניניני גם אם לא מלא רגש. היא נראתה הרבה יותר טוב מהפגישה עם האמהות וגם יותר עניינית. מה דניאל לובשת לאחרונה מה הבגדים האלה שהביאו לה. גב אט אט מתגלה במערומיו. חוץ מזה שאמרתי מבחינה חיצונית החלק התחתון של הגוף שלו לא משהו...קשה לי לראות את הקעקוע שלו זה כאילו צמודה לו אישה על היד כל הזמן...הוא מתהלך כמו BUM ...מבחינת אופי מתגלים עוד ועוד דברים באישיות שלו שלא לעניין. חסכים וכו'. ולא אהבתי לחלוטין שאמר שהוא למעשה עושה דברים בשביל הטלויזיה ומנצל בנות בשביל הטלויזיה תיהיה כנה איתם תעמיד קלפים על השולחן ותן להן להחליט עם מוכנות להכינס לסיטואציה או לא. יוני תשתוק מי אתה חושב את עצמך. גועל של בן אדם. דנה לקקנית כמו תמיד לא להאמין שאמרה שהביקורת של איתן כלפי החדשות על הניקיון היו מתוך אחריות. כל היחס שלה לחן מראה שהיא מאוד כוחנית ולא מצליחה להתמודד עם מישהי שהיא חכמה. מור שלא אוהבת את המקצוע שלה תלמדי בבקשה לשבת כמו ליידי או לפחות בצורה שתכבד אותך. ועכשיו דנה אמרה שהיא גרה חצי שנה בין חברים. מסכנה...עדין לא מצדיק את המקצוע שלה...

טלומרז

New member
גב חושב שכל עוד הוא לא נוגע באף אחת,

לא יגידו שהוא ניצל בחורות. הוא לא מבין עד כמה הוא טועה. הוא חושב אסטרטגיה כל הזמן וזה מה שמפיל אותו. הנזק הכי גדול למשתתפי הראליטי ההזוי הזה הוא של גב, שנכנס כדי להציל את התוכנית ולהראות לאיתן איך עושים את זה נכון, אבל מתנהג הרבה יותר גרוע מאיתן (שזה ממש קשה) ומראה לנו עד כמה טעינו בהערכה שלנו אליו. מה אמא של דניאל אמרה בתוכנית?

לא קורה שום דבר מעניין אבל יש שיחה נחמדה

בין איתן , דניאל, אורן, אורטל, ליהי ובן בסלון. שתי המצלמות, גם של המטבח וגם של הסלון מכוונות לטיז אל נאבי...אבל אפשר לשמוע אותם צוחקים. כנראה שלחו גם את הצלמים הביתה. קצת תמונות מהשעות האחרונות של איתן ודניאל

webguy

New member
רוצה להנות משתי עולמות .. טעם אחת ועכשיו השני

שיצא יהיה לו עוד עולמות וחצי מיליון שקל :)

איפשרו לו להנהות משני העולמות לגבי המליון לא

יודעת, הלוואי, כי אני רוצה שדניאל תהנה גם מהפרס ולא רק מאיתן.

goodpink

New member
SORRY אבל מה נחמד? זה בקושי שיחה ובכלל

לא מעניין או נחמדה. סתם הסתלבטות כמו ילדים קטנים. אולי לאוהדים של הזוגות לראות אותם יושבים ככה אבל לא יותר מזה. משעמם ביותר. אורן והזוגיות שלו משעמים ביותר ליהי והזוגיות שלהם מגעלים ביותר דניאל ואיתן כל עוד הם שותקים זה עוד נסבל על עוד היא לא מתנפלת עליו יותר מידי כמו שעשתה במטבח ליד כולם.

במדבר כל קוץ הוא שושנה

זו השיחה היחידה שזרמה היום הייתה קלילה נכון, אבל נשבר לי לתרגם את אתי ממרוקאית לעברית כל היום, באס. מה שהיה מעניין בשיחה הזאת היא אורטל, שבאמצע הצחוקים ואחרי שישבה על יד אורן עם קפה ביד, קמה פתאום ויצאה לחצר.. יש לה בעיה כשהיא בקבוצה של אנשים, אולי חוסר בטחון אולי בעיה בניהול שיחות, אבל זה מוזר, לא שמעתי מה אמרו, לא נראה לי שהעליבו אותה. בכל אופן, ככה היא נראתה בחצר כשיצאה, גברת ברוגז.

webguy

New member
דווקא פרח ..../images/Emo141.gif

אבל שאני נזכר בדניאל בתחילת התוכנית ועכשיו .. בקצב הזה נקבל שק של תפוחי אדמה ממנה ..:)

izmeral1

New member
צלילוש. אורטל גם מרגלת למען זו שצחקה עליה

האם הבנת מה הלוך וחזור לסלון. הפרעה בוטטטטטטטטטטטטטהההההההההההההההההההההה. הבקשה מקרן או נעשה כמובן למען קרן. רק חן מיימת כאן על שני אלה אורטל החמודה. החיה בעניים. ולקרן הרעה של כול התוכניתהההההההההההההבת את יודעת איך אומרים במרוקאית תוכנית. תוכניתהההההההההה הבנתוש. ערב טוב לך נגעלת מאנשים רעים זה רוע להפריע . גב סוף כן ביקש לשלוח הודעה. מחש צפע. כך הוא יגיד. שהיא השולחת.גם משמיע שהיא רומזת לו. הוא זה שרמז לה. מהתחלה. טוב ידוע שחן לא ממולחת בגברים. נכון יודעת להגיב. אבל לא מספיק. שוב ערב טוב לך.

למעלה