שרשור צהריים
יום חמישי8/9/11

KEEK

Member
כן :/ אני חושב שכל אלה שבזמן השרדות

התנפלו על נטלי שהיא מגזימה, צריכים להתנצל בפניה. הנה בלי עריכה רואים איך הוא באמת. בחור דוחה חסר רגשות. גם עכשיו חן פותחת את הלב בפניו, והמינימום שהוא יכול לעשות זה לקחת אותה לפינה לדבר איתה לבד אבל גם את זה הוא לא עושה הוא צועק לעברה בסלון וכל שניה מישהו עובר.. וממש לא לוקח ברצינות מה שהיא אומרת.

goodpink

New member
לא ראיתי השרדות ראיתי אתמול כמה קטעים

אבל נטלי הגזימה לדעתי היא ממש קינאה בבחורה השניה. אבל לא אהבתי את הביטול לרגשותיה קצת מזג שניסה להסתיר והתגלה בריב איתה ולא אהבתי שברגע שנטלי רצתה דין וחשבון ולא הלכה אחרי כמו עדר אחרי כל ההחלטות שלו היא התחילה להפריע לו. בנוגע לשיחה עכשיו עם גב תגיד לה את האמת...והדיבור שלו אליה גם מתוך התנשאות כי הוא יודע שהיא מעוניניית בו למרות שהוא מאוד משועשע ממנה. אתי צודקת שהיא אומרת לה שהיא מאוכזבת ממנה. הוא מסתלבט עליה טוב מאוד שהיא אומרת לה הדברים. הוא משחק איתה תגיד לה את האמת הוא מתחמק ממנה לא אומר לה באמת כלום. פחדן תגיד לה את האמת.

talibatata

New member
נכון, הוא פגע בה מאוד קשה, גם בשונית, זה דפוס

היתנהגות אצלו להישתמש בנשים למטרות שלו, בדרך נבזית ביותר, אני ממש מתעבת אותו. זה בדיוק מה שהוא עושה לקרן, וחן.

דדשא

New member
אתי מודה שהיא צבועה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אומרת שגב בן אדם מגעיל ולא יודע להתנהג אבל............. תגיד לו את זה רק בשבוע האחרון של התוכנית. מודה שהיא פוחדת שהוא ידיח אותה. היא מתוודה לפני ונינה.

KEEK

Member
הפעם אפשר להבין אותה..

והיא לא הרווקה היחידה שחושבת שגב מגעיל השבוע הזה שמעתי יותר מחצי מהבנות אומרות את זה עליו אני יכול להבין למה היא לא רוצה להגיד לו את זה מה זה יתן לה? זה רק יהרוס מה שכן, הייתי מצפה שגם לא תלקק לו ותחמיא לו כל היום מה שבטוח היא תעשה..

webguy

New member
היא אמרה מראש שלא באה בשביל אהבה

מבחינה זאת היא בסדר חבח שהיא מלכלכת על המתחרות שלה בצורה עלובה וכוחנית .. ומתגלה כטיפוס מגעיל לעתים קרובות אחרת יכלה להגיע רחוק מאוד בתוכנית ..

goodpink

New member
חחחח חן למור: "...לי ולדבר הזה שמה..." על גב

ונינה ואתי אומרת משהו נכון על גב. התלוננו על גב. חן וגב בשיחה גב מה הבעיה אמרת לקרן שאתם בקשר והשאר זה בשביל טלויזיה תגיד לחן את האמת ותתן לה להחליט תיהיה גבר אתה לא יכול. תשים את הקלפים על השולחן.

webguy

New member
הגיע הזמן שחן תרפה מגב ... די ..!

כל הזמן מתלוננת מה איתי ? לא אתפלא אם ידיח אותה... בחר את מה שבחר מהשיקולים שלו ..

KEEK

Member
נכון היא ממש מגזימה

היא שבוע איימה באוזני כל הבנות שלא תסמס לו, שלא תפנה אליו וכו'.. ושוב היא מדברת אליו בדרישות היא חייבת להתקדם שתפנים שהוא לא מעוניין

KEEK

Member
הוא משפיל אותה

והיא יודעת שהוא משפיל אותה כי היא בעצמה אמרה את זה, וגם החברות שלה אמרו לה. היא אמרה שלא תדבר איתו, שהוא יפנה אליה קודם, ובסוף היא פנתה אליו. כנ"ל עם הסמסמים. זה נראה רע שהיא כל היום מתעסקת רק בו ומתלוננת עליו אבל אין לה עמוד שידרה ואופי לקיים את כל ההבטחות שלה לעצמה.

talibatata

New member
היא טרחנית לא קטנה, די רבאק מה הוא חייב לה

משהו, הבטיח לה משהו, מה הסיפור שלה, טיפסה גבוה מדי.

talibatata

New member
גועל נפש איך שהבנות בבית ההזוי הזה משפילות את

עצמן, איכס בושה לנשים.

goodpink

New member
מסכנה חן הביך אותה עכשיו מפריע לו עם יוני

גב הביך את חן עכשיו מי הטעם שלה אמר לה לצאת עם יוני לדייט. ראו שהפריע לו שהיא התקרבה ליוני. והיא אמרה שטויות מי מוצא חן בעיניה. בנוגע למשימות איתן כבר הודיע שאין יותר משימות למה הוא לא מעדכן את כולם שלא יהיו באשליות.

goodpink

New member
מסכימה. הוא לא לוקח את הדברים ברצינות

זה ממש לא לעניין לא ככה השיחה היתה אמורה להיות הוא תפס מעצמו היה משועשע. אמרה לה באמת דברים נכונים.

למעלה